|
4n0n
Član broj: 94410 Poruke: 51
|
Znaci po svemu dosad vidjenome isplatit ce se pricekati ovaj model.
Malo je tema otisla offtopic, jer je ipak rijec o SSHD2, a ne o recieverima.
Moje je pitanje, skoro pa slicno kao par proslih:
Koja je logika PC DVB (high-end) kartica, kao sto je ova kad ni u kom slucaju ne postizu (ni priblizno) dobre rezultate kao recieveri. (Vec je par ljudi to navelo)
Evo npr. ovakva situacija, zamislite LCD (u mom slucaju Samsung LE 32S62) i trebate odvesti signal na njega.
Probleme imam vec sa HDripovima... Nisu problemi, ali vidi se da mu je "puna kapa" pogotovo kad je malo brza izmjena sadrzaja u kratkom periodu.
Da napomenem, config je star dvije i po godine, (KN8E, 939, 3500+, X700 256MB, 1GB RAM),
mozda iz razloga sto je kabel to TVa dug cca. 10m. (nije DVI, nego obicni) -> postoji li uopce utjecaj duljine kabla na kvalitetu slike?
Znaci drugim rijecima kad bi ja i htio stavit SSHD2, trebao bi mi FX60, jos gig ili dva RAMa, eventualno malo jaca grafika, sama kartica i sav equipement koji ide uz nju da bi mogla funcionirati, i kad bi sve to radilo, ne mislim da bi imao sliku kao sa Dreamboxa.
Znaci iz svega prilozenog ta cijena od cca. 450€ je opravdana ako uzmemo u obzir da nas nece jeftinije izaci ni prilagodba za SSHD2.
Jedina negativna strana novog Dreamboxa je cinjenica da ce se morati pricekati malo da izadju prvi image-i.
Ali isto tako dobra je stvar sto na ES-u postoji kvalitetan support po tom pitanju. Ali isto tako znam da cu malo jos pricekati da se HD hype malo smiri.
DM800 HD vs. SSHD2 1:0! - barem sto se mene tice.
|