Radi lepo ova verzija,neopterecuje cpu,skoro sve je na engleskom...ocigledno je dobro podesena,samo sto sam ja iskljucio flv i smanjio malo rar na 20mb...e a sada incomplet,sta se desava sa fajlovima koji odu u incomplet koji su recimo stali na 1% dali to moze da nastavi skidanje ili se brisu?jer ja sam koristio mannu 0289 tako da mi je ovo malo nepoznato,jer stara verzija takve fajlove nije smestala u incomplet...!
Pozdrav svima,
jel bi mogao neko da opet okaci onaj paket "manna ultrapack by erdelman" (cini mi se da se tako zvao).
Imao sam crnuce hdd a nisam to sacuvao (onaj link vise ne sljaka)...
Unaprijed hvala ....
na 8w 11261 sam uključio da skida sve iznad 90 b i za 5-6 min. sam imao 4002 sitna file-a i po MAC adresama vidio da je u tih par minuta surfalo 96 korisnika i sad mi nije jasno jesu li to svi pretplatnici ili samo oni koji nemaju skydsl 8.0 soft ?
Lishche: Pozdrav svima,
jel bi mogao neko da opet okaci onaj paket "manna ultrapack by erdelman" (cini mi se da se tako zvao).
Imao sam crnuce hdd a nisam to sacuvao (onaj link vise ne sljaka)...
Unaprijed hvala ....
Ciprijani: Na 11298000,H,13500 jel ide sa ftp-a ili ne? Koji su pidovi,hteo bih da skidam skynet-om
Probao sam skynet r32 samo sa 3010,3011,3012,3013 signal 77% disc 0 ali uglavnom sve zavrshava u incomplete, trenutno probam mannu.
Javi kakvi su rezultati.
5h. rada 1.7gb,sa ovim filterima samo bez FLV...incomplet pun ali ne sa fajlovima od 99%...A da fajlovi iz incomplet se vracaju u igru i nastavljaju skidanje sto je dobro,tako da nema potrebe da se menja vreme za incomplet...Manna Interface ne opterecuje CPU i ne ometa manu u radu...disc. nigde...Sve u svemu "ODLICNA VERZIJA" svaka cast bjato...A evo vidim da je uhvatila i Nero 8.rar od 1GB pa videcemo kako radi sa tim vecim fajlovima..Pozz
Meni stale obe manne, 3910 (radila skoro 48 sati) i 3220 (oko 40). Bile su na razlicitim particijama, a ja uzeo da brisem nesto na trecoj, koja je na istom hard disku, pa su se obe ukocile... :(
Runaway_2 ima gotovih partova 48, 54 i 61 stigli od 7 do pola 10 veceras
Kod mene 6 h rada 2 gb u data , inkomplete 232mb ali sam dobro procistio filtere.(tu smo ih negdje pustili u rad)
@dgproduction koji streamreader koristis.
@nimjamirko hvala za info mislio sam da je do filtera.
Streamreader.ss2.dll 19kb by marfi...to je onaj sto je dosao u kompletu sa mann@...Nista nisam hteo da menjam sve dok nevidim kako radi,pusticu je nocas pa videcu sta ce da bude...ali hvata bas krupne stvari nema sta...zamisli da ovi na 11299 imaju malo vece brzine,au kakav bi to servis bio...!
Jer je stigao nekome na 11299 Sunshine.avi.part002 kompletan,meni hvale nekih 100kb..Ali ja sam kriv sto je tako,ako ima neko ceo part i ako nije frka da popravi...
PROBLEM!!!
Manna se zamrzla posle 12h. rada,bez ukljucenog interface-a i nisam tada cackao komp...auu...lose,jer se jos nekom ovo desilo ili je mozda problem kod mene.ode Pro Evolution Soccer 2008 a skinuo sam sve delove ostao je zadnji od 80mb i stiglo negde na pola kad je sve stalo...!!!
E nesrećniče!
Meni je taj Sunshine završio u inc. sa 99%.Nema ih puno tamo sa tim procentom ali eto baš taj.Naći ću ga valjda negde pa kompletirati.
Inače ne žali zbog PES-a.To je samo Demo.Ako hoćeš ja ću ti taj part negde uploadovati.
Inače meni je Manna 3910 već 25 sati na 11299.Imam 6 disc. i to je OK ali je jako teško iskompletirati nešto.Ide dosta sporo i nekako haotično.Valjda ljudi danas skinu dva dela,sutra tri...Verovatno ako bi ga ostavio jedno pet,šest dana da bi bilo super.Imam za to vreme jedno 15GB pristiglo.Naravno samo rar i avi.I uglavnom se vrti isto.Pusti ću ga još možda 24 sata a onda pravim pauzu.