Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!

[es] :: ISP :: ADSL :: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!

Strane: << < .. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 174410 | Odgovora: 1419 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Emil Ranc
Rancz Emil
Pančevo

Član broj: 20995
195.252.78.*

Sajt: getafirstlife.com

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!12.12.2006. u 19:42
Citat:
MladenIsakovic: Imam utisak da su ovi iz SezamPro-a ozbiljniji, jer im je stalo da imaju što više korisnika, sudeći po neverovatnoj ljubaznosti devojke na telefonu, i silne gomile izvinjenja što me zovu sa zakašnjenjem od skoro 2 godine, ali eto, tek sada su se stvorili tehnički uslovi za realizaciju, pa eto.

Ako pročitaš ovu top temu, mislim da će ti biti jasnije zašto se Sezam ophodi ozbiljnije prema eventualnim budućim korisnicima.

I da, piši malo čitkije, molim te :) ono, ubaci ponekad neki novi red, odvajaj pasuse...

edit:posebno obrati pažnju na delove teksta "ADSL ISPOD HAUBE" i "PROVAJDERSKE MUKE"
12.12.2006. u 19:42 

MladenIsakovic
Mladen Isaković
Šabac

Član broj: 58620
*.smin.sezampro.yu.

Jabber: mladjai@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware-srbija.org

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!12.12.2006. u 19:57
Ok, ali ne reče mi šta da radim, a zamolih za savet. Ovo ADSL ispod haube, verovatno si mi to napomenuo zbog isturenih telefonskih centrala blizu mesta stanovanja. To je slučaj kod mene, ali ta isturena centrala je full digitalna, i provereno znam da postoje tehnički uslovi. Šta bi ti uradio na mom mestu, da li bi ostao da čekaš i moliš Boga da ti se Telekom smiluje, ili bi pokušao sa Sezamom, ili ono što bi meni najviše odgovaralo, daš zahtev i jednom i drugom, pa ko ti se prvi javi sa rečima "može tad i tad, dođi da potpišeš ugovor", odeš kod njega. Šta bi ti uradio?
12.12.2006. u 19:57 

micky
Novi Beograd

Član broj: 1819
*.com
Via: [es] mailing liste

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!12.12.2006. u 21:59
Kako ne kapiras telekom sezam isto cudo....Sezam uzima od telekoma
linije i kapacitete i samo preprodaje... posto si prvo podneo zahtev
kod njih verovatno oni imaju pravo prvi da ti ponude jer su se
stvorili tehnicki uslovi i mogucnosti.
Bolje uzmi kod Sezama nego da cekas Telekom..pa se za godinu 2 prebaci
ako hoces kod telekoma.Inace kod sezama neces platiti nista sigurno a
kod telekoma to je vec diskutabilno ja sam platio 6000 i popizdeo.....
Ne pitaj dalje vec uzimaj

Pozdrav
12.12.2006. u 21:59 

MladenIsakovic
Mladen Isaković
Šabac

*.smin.sezampro.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!12.12.2006. u 22:08
Citat:
micky: Kako ne kapiras telekom sezam isto cudo....Sezam uzima od telekoma
linije i kapacitete i samo preprodaje... posto si prvo podneo zahtev
kod njih verovatno oni imaju pravo prvi da ti ponude jer su se
stvorili tehnicki uslovi i mogucnosti.
Bolje uzmi kod Sezama nego da cekas Telekom..pa se za godinu 2 prebaci
ako hoces kod telekoma.Inace kod sezama neces platiti nista sigurno a
kod telekoma to je vec diskutabilno ja sam platio 6000 i popizdeo.....
Ne pitaj dalje vec uzimaj

Pozdrav

Ma kapiram ja da svi oni od Telekoma uzimaju linije, to sam i ranije znao, ali sam bio u nedoumici da li da odmah pokušam sa Sezamom, ili da čekam na ove lopove. Hvala na odgovoru, i ja sam otprilike bio sličnog mišljenja, ali ipak, rekoh, da se posavetujem sa ljudima malo, više glava bolje misli od jedne
Otprilike ću to i da uradim, neću otkazivati zahtev podnet kod Telekoma, a podneću kod sezama, pa ko mi prvi ponudi sklapanje ugovora, njemu ću i otići.
12.12.2006. u 22:08 

blagkom
vladimir blagojevic
beograd

Član broj: 52419
*.wm.co.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 11:35
Pozdrav ljudi,

Jedno kratko pitanje. Raskinuo sam ugovor sa beocitytijem i prijavio se preko 9813 za telekom ADSL.
Da li pozov na potpisivanje ugovora znaci da je prica gotova i da je net pusten ili ...?

bvlada
13.12.2006. u 11:35 

mrsoje
Beograd

Član broj: 17466
212.200.0.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 14:43
Pa trebalo bi ,ako sam dobro shvatio kod njih kad dodjes da potpises preuzimas i modem.
A kad su ti zakazali potpisivanje?
13.12.2006. u 14:43 

blagkom
vladimir blagojevic
beograd

Član broj: 52419
*.wm.co.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 16:26
Nisu mi jos zakazali, ali su rekli da ce biti do kraja godine. Ako Bog da sitno brojim.

Inace zna li neko koje modeme daju i da li postoji sansa da se uzme modem sa ethernet prikljuckom.
bvlada
13.12.2006. u 16:26 

MladenIsakovic
Mladen Isaković
Šabac

*.smin.sezampro.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 17:38
E ovako, ljudi,
danas sam se prijavio kod Sezama za ADSL, i prijava je, da tako kažem, pod znakom pitanja. Objasnio sam čoveku da sam podneo zahtev kod Telekoma, oni ne odgovaraju, i da sam rad da pređem na Sezam, sad kad postoje mogućnosti; on mi kaže povodom toga da Telekom igra "malo nefer igru" što se tiče toga, jer kad podnesete zahtev kod njih, oni iako odugovlače sa tim, neće da proslede tehničke mogućnosti, jer "sami stave šapu na taj broj, i kažu da je broj već zauzet što se ADSLa tiče", tako da je njima problem da provere moje tehničke mogućnosti. Rekao mi je da će proslediti moj broj telefona Sezamrpo-ovom agentu prodaje, a on će se juriti sa Telekomom da im daju informaciju o tehničkim karakteristikama mog broja, pa ako uspeju, i ustanove da postoji tehnička mogućnost za ADSL, oni će instalirati opremu u mojoj centrali, i kontaktirati me oko potpisivanja ugovora. Šabac je bio predviđen da krene sa realizacijom od polovine decembra, ali je prekjuče to pomereno na kraj decembra, tako da kad Telekom krene da radi sa tim, i oni će to biti u stanju. Dalje, na moju napomenu da koristim Linux i BSD, i pitanje da li postoji mogućnost da dobijem neki ethernet ruter sa modemom u sebi, on je rekao, citiram "naravno da mi ni u kom slučaju ne želimo da ometamo naše korisnike koji koriste Linux, i dobićete besplatno ehternet router sa modemom u sebi, koji povežete na mrežnu kartu, ukucate DNS parametre, username i password, i odmah ste na internetu", sve besplatno, u sklopu besplatnog setupa, što mi je baš bilo drago.
I to je to, ja ću sada da čekam šta će biti od toga, pa ću, ako Bog da, tamo oko Nove Godine, postati ponosni korisnik Sezampro ADSL usluge.
13.12.2006. u 17:38 

Danilo Cvjeticanin
Danilo Cvjeticanin
Apatin

Član broj: 9614
212.200.77.*

Jabber: Daniloc@elitesecurity.org

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 18:23
Lepo je sve to SezamPro objasnio, problem je sto ce Telekom igrati prljavu igru sa ostalom konkurencijom. Ipak je Telekom glavni... Ja danima zovem 9813 i uvek je zauzeto.
Bet At Home ubedljivo najbolji i najsigurniji sistem za kladjenje na internetu. Ako volite dobre kvote i raznovrsne igre za kladjenje poseti OVAJ LINK
13.12.2006. u 18:23 

karharot

Član broj: 108619
*.ptt.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 20:28
Nakom sto sam pre dva dana poslao jos jedan e-mail Telekomu o informaciji da li je realizacija ADSL u Nis-u pocela(naravno NISAM dobio odgovor) jutros sam u 08:10 pozvao 9813 iz prva dobio.
Rekli su mi da se sa realizacijom nesto zakasnilo, oprema je stigla i montira se, nema puno zainteresovanih a posto sam ja podneo zahtev jos 03.11 onda cu medju prve i dobiti. Na moje pitanje a kad ce to biti, odgovoreno mi je da ce posle 15.12. poceti realizacija i da cu svakako do kraja decembra dobiti prikljucak.
Jutras sam razmisljao da prosledim zahtev i Veratu ali sam shvatio da ce se Telekom svakako monopolski ponasati prema njima i nece mi dozvoliti da preko njih brze dobijem ADSL.
13.12.2006. u 20:28 

tantor
moonze-konza

Član broj: 6390
*.eunet.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!13.12.2006. u 21:13
veza sa TT tehnicarem vam sve zavrsava i njega boli uvo da li si kod telekoma ili sezama ili nekog treceg.
i ja sam se prijavio u septembru 2005. i dobio adsl za nedelju dana. Ko zna koliko bi cekao da nisam poznavao bivseg komsiju tt tehnicara koji je sve pogurao. Ali se i dalje prica zavrsava u slucaju da zaista nema tehnickih mogucnosti. sa druge strane opet, dobio sam ISDN pre 10-ak dana, i sad tu ide i novi modem, novi spliter, ponovno ukljucenje tj. opet sve ponovo,kao da potpisujem novi ugovor i sve sam isao legalnim putem pozivajuci eunet koji je to odradio profi i za 4 dana sam opet bio povezan. iako mi je noseci (glavni) tel broj promenjen
iz tehnicke podrske euneta su me zvali 5 puta na mobilni da vide da li sam dobio signal adsl,zaista za svaku pohvalu.
dakle, ako vam je hitno, vi pokusajte da nadjete nekog tt tehnicara, budete fini u smislu cascavanja i on moze sve da vam zavrsi.
mogu cak i firme koje prodaju racunare da poguraju stvar....od ovih iz telekoma ne ocekujte efikasnost.

ali mi je najveca smejurija bila kad sam video sta treba tehnicar da uradi u ormaricu sa tel. prikljuccima u soliteru, samo prespoji zicu, dakle 5 minuta posla najvise i da puste signal u glavnoj centrali i sibaj. za to im treba koliko cujem po 10-ak dana i vise, pod uslovom da postoje tehnicke mogucnosti
ko zna zna
ko ne zna 2
13.12.2006. u 21:13 

fanfon
Apatin

Član broj: 15355
212.200.177.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!19.12.2006. u 00:05
Danas je zasjao tracak nade za adsl telekoma. Otisao sam poslom u postu da odvezem jednog ptt tehnicara na jedno mesto da nesto uradi, pa sam proverio da li su mi procesuirali prijavu od pre mesec i po, a nisu se javljali povodom toga. Za divno cudo, jesu i stigla je informacija da je prikljucak omogucen i da se ceka ekipa iz Beograda koja ce za 2-3 dana doci da proveri centralu(neki boza posao kako rece lik). Sam adsl treba da startuje oko 1 januara, a mozda i pre. To je lepa vest ako je tacna jer sam mislio da nece bar do polovine februara. PO nejgovim recima ugovor se potpisuje na neodredjeno vreme(a ne na godinu ili dve kako sam ovde negde procitao), a kad ga raskines vracas im opremu i moras platiti setup ako hoces ponovo da postanes korisnik. To mi zvuci logicno, kako ce funkcionisati saznacu nadam se uskoro...
Use Your Mind. Or someone else will.
19.12.2006. u 00:05 

pasi
Ivan Grozdanović CCNA
Nis

Član broj: 21523
*.rcub.bg.ac.yu.

Sajt: www.ship-shop.tk

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!19.12.2006. u 10:38
U Nisu , po najnovijim informacijama iz telekoma , novi problemi pa prikljucenje korisnika pocinje tek posle Nove godine. Neverovatni su
Ako nesto pocne dobro , zavrsice lose
ako nesto pocne lose , zavrsice jos gore ... Murphy
19.12.2006. u 10:38 

mgrobar
BG

Član broj: 16902
195.178.53.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!19.12.2006. u 10:59
pratio sam malo ovu temu u vezi adsl-a.posto nemam teh. mogucnosti(tako kaze telekom),nasao sam osobu koji ce mi to odraditi uz pristojnu nadoknadu.moje pitanje je posto nisam najbolje upucen u celu ovo zavrzlamu,koji je provajder najjeftinij,tj.mene zanima najjeftiniji paket ali da imam javnu ip,zbog nekih drugih stvari.kolko vidim mislim da je to ipak ptt
19.12.2006. u 10:59 

ton_majstor
Darko Stanojević
selo Žarkovo

Član broj: 36874
212.200.221.*

Jabber: dark.stanton@gmail.com

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!19.12.2006. u 11:10
Citat:
posto nemam teh. mogucnosti(tako kaze telekom),nasao sam osobu koji ce mi to odraditi uz pristojnu nadoknadu.

Mislim da je ovo SUŠTINA cele akcije Telekoma, tj. na ovome se lomi ceo pozitivan vibe oko digitalizacije Srbije (bez šljiva)!

Pozdrav!
'el nemam?
19.12.2006. u 11:10 

Danilo Cvjeticanin
Danilo Cvjeticanin
Apatin

*.apalink.co.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!19.12.2006. u 11:19
Evo malo tacnijih informacija iz centra za maloprodaju Telekom ADSL u Novom Sadu.Naime u Apatinu je montiran DSLAM sa 512 prikljucaka za ADSL preko obicnih parica i 64 prikljucka za ADSL over ISDN linija. Centrala i oprema je spremna za rad, mozda su potrebna jos dodatna testiranja ali je problem sto Telekomu nisu isporuceni Huawey ADSL modemi iz Kine Smile Tacnije 300.000kom imaju naruceno ali vece kolicine jos uvek nisu pristigle, koliko sam razumeo. Imajuci sve ovo u vidu, montaza ADSL-a moze da pocne, ali ne sa Telekomovim ADSL modemima, osim ako ne nabave neke manje kolicine za start. Realniji datum bi bio 1. februar ili 1.mart znajuci da ce sada praznici trajati do 20.januara kako to kod nas biva Wink
Bet At Home ubedljivo najbolji i najsigurniji sistem za kladjenje na internetu. Ako volite dobre kvote i raznovrsne igre za kladjenje poseti OVAJ LINK
19.12.2006. u 11:19 

puztrchi
tarPe licOr
vojvodina

Član broj: 81593
*.gap-net.com.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!19.12.2006. u 18:05
ADSL pocinjue sa radom 01.02.2007., informacija je iz telekoma, ko neveruje nek proveri na 9813
NOTHING IMPOSSIBLE
19.12.2006. u 18:05 

Danilo Cvjeticanin
Danilo Cvjeticanin
Apatin

*.apalink.co.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!20.12.2006. u 15:00
A jel? A otkud tebi ta informacija? Rekli su do 15. decembra a danas je 20ti ;)
20.12.2006. u 15:00 

karharot

Član broj: 108619
*.ptt.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!20.12.2006. u 16:27
Niš - Telekom korisnički centar 20.12.2006
-Da li je počela realizacija projekta ADSL?
Odgovor: NE
- Podneo sam zahtev još 3. novembra i pre par dana sam dobio odgovor na 9813 da ću sigurno dobiti do kraja decembra, 2006. Da li znate kad ce početi realizacija?
Odgovor: Mi nemamo nikakvu informaciju kada će početi jer je došlo do dupliranih prijava od strane korisnika za ADSL i Dial Up. Ne želimo da vas lažemo o vremenu realizacije ali ćemo vas obavestiti kad će početi. Strpite se malo a Telekom će vas prijatno iznenaditi kad to počne. Dozvolite da vam se desi takvo iznenađenje.
- Meni treba ADSL prevashodno zbog Fakulteta i DLS studiranja. Prilikom podnošenja zahteva obavešten sam da će realizacija početi 1.12.2006. godine zbog toga sam i podneo zahtev kod Telekom-a.
Odgovor: Mi to ne možemo nikako ubrzati i zaista vam ne mogu reći kada će se uopšte krenuti sa realizacijom.
KRAJ RAZGOVORA.

Ne znam ko koga ovde .... ali sam jutros podneo zahtev kod Verat-a a Telekom će sad sigurno praviti problem jer sam se navodno prijavio kod njih prvo. Sutra ujutru opet idem u korisnički centar Telekoma i zahtevaću poništenje posla(zahteva). Smatram da je to sasvim logično sa moje strane jer ako nisu za DVA meseca ništa preduzeli onda i ne zaslužuju da budem njihov korisnik. Inače je Medianis već proverio jednom tehničke mogućnosti i one POSTOJE.

DOZVOLITE da vas Telekom PRIJATNO iznenadi!!! Kakva je to glupost...kao da smo mi mala deca pa ce nas neko iznenaditi time što ćemo mu plaćati po 1200 din mesečno za lite paket koji je meni dovoljan!!!

BRUKA I SRAMOTA za tako "veliku" instituciju!!!

20.12.2006. u 16:27 

ton_majstor
Darko Stanojević
selo Žarkovo

Član broj: 36874
*.adsl-1.sezampro.yu.

Jabber: dark.stanton@gmail.com

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!20.12.2006. u 20:17
Citat:
Strpite se malo a Telekom će vas prijatno iznenaditi kad to počne. Dozvolite da vam se desi takvo iznenađenje.

Daklem, ovako Telekom zamišlja kreativni marketing!??

Kreteni, šta reći! Ništa niste još dobili, ali kad dobijete (a ne znamo kada) bićete prijatno iznenađeni!

Verovatno misle na činjenicu da ćete biti iznenađeni kada vam uopšte proradi ADSL! Ili stigne ruter umesto modema (paz' da neće)!

Ovo me podseća na crnogorski "all inclusive"! Sve je tu uključeno - struja, voda, plaža, more...

Ne lipši magarče do zelene trave!

Pozdrav!
'el nemam?
Prikačeni fajlovi
20.12.2006. u 20:17 

[es] :: ISP :: ADSL :: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!

Strane: << < .. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 174410 | Odgovora: 1419 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.