Da su jaki jaki su ,i zatvorice sve,sada su stali sa kampanjom da bih pustili provajdere da rade.Nakraju ce svi kod njih.U nisu su ostavili cevi za optiku svuda.Negde su je provukli.Sta planiraju sve da rade nezanam ali je trziste u njihovim rukama.Samo da budu malo vide odgovorniji prema korisnicima,a daj boze da ih uopste ne zovemo ,da sve radi kako treba.A za p2p korisnicu sami zabrljaju sa programima .Instaliraju zastitne programe koji se ne podnose sa ovim cudima.Ne koriste nove verzije programa.A na netu mogu da vide sve sta treba da se uradi da bih P2P radio.
Za sada ovo je najbolji net U zemlji.
I ako se pricalo da ce Telenor da radi net ali mislim da nece.
Oni su samo dobri u reklami .podigli cene .Ako niste provalili vise nema besplanog starta ,kao sto je bilo na besplatnoj minutazi.Dok su bili drugi paketi.Sad je fora vise price.Kad se sve sabere sada je skuplje nego sto je bilo.Izracunajte.Ljudi niko nas nece voleti sa strane ako ne postujemo svoje.Zato daj da podrzimo nase i njih da pritiskamo da spuste cene.Da budu korektniji.A mi da budemo zadovoljni.Nemci naprimer bojkotuju uvozne stvari.Ali ocito mi srbi smo cudna nacija.Daj da nekada budemo slozni u svemu.Bice nam bolje mnogo.
Neradim u Telekomu ali zelim da zastitim ono sto je nase.Zasto bih neko nosio nasu kintu preko.Bolje da ostane ovde ,patriota sam PA STA.
Oni su prvi krenuli sa ADSL 2+ do 14 mega ce da idu
[Ovu poruku je menjao igor76 dana 15.02.2007. u 21:42 GMT+1]