Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!

[es] :: ISP :: ADSL :: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 174370 | Odgovora: 1419 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mohachi
Novi Sad

Član broj: 120600
*.ns.ac.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 00:23
Jel' neko probao da koristi Skype ili u MSN Messengeru Voice i Video callpreko Telekomovog ADSL-a? Da li ce to biti omoguceno ili ce i tu da zakinu posto se i tako nesto pominjalo? Evo sta sam ja dobio kad sam ih pitao:

Poštovani,

Telekom ne ograničava svojim ADSL korisnicima protok informacija.

NAPOMENA: pitanje VOIP i SKYPE usluga se trenutno nalazi u pravnoj proceduri pred nadležnim ustanovama i dok se navedena procedura ne okonča njihovo korišćenje na teritoriji republike Srbije je nezakonito, shodno čemu ih korisnici ADSL usluge koju obezbeđuje Telekom ne mogu koristiti.
17.11.2006. u 00:23 

MladenIsakovic
Mladen Isaković
Šabac

Član broj: 58620
*.smin.sezampro.yu.

Jabber: mladjai@elitesecurity.org
Sajt: www.slackware-srbija.org

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 00:44
Citat:
mohachi: pitanje VOIP i SKYPE usluga se trenutno nalazi u pravnoj proceduri pred nadležnim ustanovama i dok se navedena procedura ne okonča njihovo korišćenje na teritoriji republike Srbije je nezakonito, shodno čemu ih korisnici ADSL usluge koju obezbeđuje Telekom ne mogu koristiti.

Pa štite ljudi svoj monopol na telefoniju
Što reče jedan lik pre neki dan "Svaki neprijatelj Telekoma je moj prijatelj"
17.11.2006. u 00:44 

jova_s
Jovan Svorcan
Beogrd

Član broj: 120977
194.106.186.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 02:14
Kako su meni odgovorili juce nece biti kineski modemi :)

"Trenutno se ne zna koji ce od sledecih modela Thomson 546, 546i, 530i, 510, 510i ici krajnjem korisniku, ..."

Sad se nadam na ne lazu :)
17.11.2006. u 02:14 

tdjokic

Član broj: 6736
212.200.240.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 02:57
Citat:
jova_s: Kako su meni odgovorili juce nece biti kineski modemi

"Trenutno se ne zna koji ce od sledecih modela Thomson 546, 546i, 530i, 510, 510i ici krajnjem korisniku, ..."

Sad se nadam na ne lazu

Ja se cesto ljutim sto ljudi u profilu nemaju mesto gde zive. Sad mogu samo da nagadjam za tebe koga si pitao i ko ti je rekao. Moja majka je isla u Beogradu, u onaj valjda njihov glavni "stab" da trazi ruter umesto USB modema i otuda je dosao covek istog dana i rekao da im je ponestalo i da je jedva nasao jos taj jedan Speedtouch.

USB je model 330 a ovde ga ni ne spominju, a provajderi najvise vole bas USB modeme da daju korisnicima, jer su najjeftiniji

546 je modem+ruter, sa 4 Ethernet izlaza

546i, odnosno svi modeli sa slovom "i" mislim da su za ISDN liniju

530 ima 1 Ethernet izlaz i 1 USB izlaz

510 ima 1 Ethernet izlaz; mislim takodje da su svi modeli kod kojih je broj 5 na prvom mestu u oznaci, ruteri. Ja imam 510 i probao sam da na njega povezem 2 racunar i moze. Ovaj jedan izlaz iz modema/rutera se poveze na switch, a iz switcha jos dva kabla, u svaki racunar po jedan.

Dakle, ne samo da je marka Thomson (ili Alcatel) skupa, vec nije ni potrebno svakom korisniku davati ruter, narocito ne onaj sa 4 izlaza. Mozda su ti ljudi koji su ti posredovali tu informaciju, dobili od nekog iznad njih opet drugu informaciju da ce im stici neki modemi "od ranije" ali se ne zna koji modeli.

Kineskih modema ce stici na hiljade, bez brige, samo pogledaj spisak gradova gde ce sve biti uskoro uveden ADSL. Vidi samo ovaj podatak - http://www.adslguide.org.uk/hardware/reviews/2002/q4/st510v4.asp : "At £139 (September 2002) the 510" znaci septembra 2002 je model 510 kostao u Engleskoj 139 funti! Ovde se sada slicni modeli po funkciji, od drugih proizvodjaca, prodaju za 40-tak pa i manje eura, sto je jos manje funti.

Bice mi drago ako se bude desilo da nisam u pravu i stignu ogromne kolicine Thomson modema, makar i Made in Kina.

17.11.2006. u 02:57 

Emil Ranc
Rancz Emil
Pančevo

Član broj: 20995
195.252.78.*

Sajt: getafirstlife.com

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 12:57
Preuzeto sa Telekomovog sajta:
Kako se vrši plaćanje?
Plaćanje ADSL usluge se vrši na kraju meseca kroz Telekomov račun za telekomunikacione usluge.

Interesantno je što se ADSL naplata vezuje za tf račun. Telekom time sebi obezbeđuje sigurnu redovnu naplatu potraživanja :)

17.11.2006. u 12:57 

Man-Wolf
Mihailo Joksimovic
Freelancer
Beograd

Član broj: 17016
*.eunet.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 14:17
Samo kratka napomena da ne bude zabune medju korisnicima koji od skora citaju ovu temu. @tdjokic je uzeo Telekom ADSL negde u avgustu ( ako se ne varam ?? ), a taj promotivni period je od skora krenuo ;)) Zato nam treba neko ko se u skorije vreme prijavio, pa da vidimo

80% Tinejdzera na svetu slusa/pocinje da slusa RAP. Ako si ti medju preostalih 20%, stavi ovo u svoj potpis
17.11.2006. u 14:17 

GR2310
Greece

Član broj: 108217
*.otenet.gr.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 15:16
Citat:
mohachi: Jel' neko probao da koristi Skype ili u MSN Messengeru Voice i Video callpreko Telekomovog ADSL-a? Da li ce to biti omoguceno ili ce i tu da zakinu posto se i tako nesto pominjalo? Evo sta sam ja dobio kad sam ih pitao:

Poštovani,

Telekom ne ograničava svojim ADSL korisnicima protok informacija.

NAPOMENA: pitanje VOIP i SKYPE usluga se trenutno nalazi u pravnoj proceduri pred nadležnim ustanovama i dok se navedena procedura ne okonča njihovo korišćenje na teritoriji republike Srbije je nezakonito, shodno čemu ih korisnici ADSL usluge koju obezbeđuje Telekom ne mogu koristiti.

Jako zanimljiv odgovor popitanju VoIP i Skype-a! Gledao sam na RTS-u, ili pročitao negde nisam siguran, da se Telekom bunio protiv terminisanja poziva kod nas koji idu preko VoIP mreže! Mislim da je to bio glavni razlog njihove pobune. Tačnije kako su tvrdili nisu mogli da dozvole da neko sa mini centralom i čirokopojasnim pristupom internetu terminiše međunarodni poziv i da ga pusti u Telekomovu mrežu po ceni lokalnog poziva! Ovo sve što sam naveo je onako iz sećanja kroz maglu, pa mi ne zamerite na parafraziranju! Mislim da je van pameti da vam neko uskrati uslugu poziva sa PC na PC preko Skype ili nekog drugog chat client-a! Ipak u zemlji Srbiji na brdovitom Balkanu, je sve moguće pa me ovaj njihov odgovor ni malo ne iznenađuje!

@tdjokic

Slažem se da skoro nijedan provajder, ili vrlo mali broj njih daje rutere u svojoj ponudi! Voleo bih da ovo što kaže "jova-s" bude istina! Iz vaših usta u Božije uši. Ovde kupujete pakete kao što sam rekao, a unutra je obično neki USB modem Crypto ili Sagem(jako se lepo pokazao)! Ima i ponuda sa ruterima, ali je cena deleko veća nego za običan USB modem, kako ga ovde popularno zovu tacna!

Nisam siguran da li je bio model 510 ili 530, ali mi je ostalo urezano u pamćenju da je koštao nekih 40€ + 19%PDV u maju 2005! Ne morate brinuti o tome odakle će biti Thompson, budite sigurni da ća ma koji proizvođač bio u 99% slučajeva urećaj biti "Made in China"

Da li je neko ko ima Telekomov ADSL probao korišćenje bilo kog Chat Client-a sa mogućnošću glasovne komunikacije? Ako ne, ne bi bilo loše da proba da znamo na čemu smo!

Pozdrav, Bojan!
17.11.2006. u 15:16 

misicmil
Milos misic
Beograd

Član broj: 20996
*.16.eunet.yu.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 15:19
Da se ne ponavljam, prekopirao sam svoj tekst:

Ljudi ovako,
Ja sam zvao Telekom danas na onaj 9813 broj i rekao im da me na njihovom sajtu sve upucuje na to da trebam da ih zovem, rekao sam ljubaznoj operaterki da hocu da se prijavim za ADSL, ona mi trazila broj tel. videla da je broj na kevu, ptala me da li je ona u zemlji i moze li da podigne modem i potpise ugovor. Zatim me ubacila u taj protokol, trazila mi kontakt telefon i rekla da ce me neko zvati u toku sledece nedelje da se opredelim koji paket hoci i da mi da username i password. Rekla mi je da akcija traje do 1.12.2006. i da ne placam onih famoznih 5000din za prikljucak, modem...., ali mi je rekla da je realizacija pocetkom sledece godine.....???? Sta joj pa to znaci, jel to znaci da ce oni sad da mi daju da biram paket, uzmem username, i cekam ko degen Novu Godinu da bi mi ukljucili ADSL??? Sacekacu da me zovu sledece nedelje pa cu da vidim vredi li uzimati ovo uopste ako trebam da cekam januar ili ne daj boze februar. Razlog zasto sam se opredelio za Telekom je zbog toga sto mi se daleko vise isplati da uzmem kod njih paket od 768kb/s za 2800 sa PDV-om, nego kod EUneta za 5300. Mada iskreno vise volim EUnet, jer sam vec 5 godina kod njih i imam njihovu adresu, a i zbog toga sto ako imam bilo koji problem okrenem njihovu sluzbu u 2 ujutru i resim to.
Eto tako stoje stvari kod Telekoma.
17.11.2006. u 15:19 

micky
Novi Beograd

Član broj: 1819
212.200.241.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 16:34
E sad ja imam problem :( poceo sa temom pohvalio se ruterom speed touch 530i i evo javio mi se problem pole skoro mesec dana,ruter jednostavno radi jedan dan i onda se saobracaj zamrzne ,sve prijavljuje da je on line i ok ponekada padne link sto vidim u logu .problem resim tako sto ugasim ruter upalim i odmah proradi.Nadam se da ce neko uspeti da mi pomogne.Npr TDJOKIC vidim da ima isti ruter.
Nemam virusa i ostalog...

Unapred zahvalan

micky
17.11.2006. u 16:34 

calexx
Slavoljub Bralović
Niš

SuperModerator
Član broj: 71794
*.bankerinter.net.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 18:03
Da li kada se zamrzne saobraćaj možeš da pristupiš samom ruteru? Valjda ima web pristup za podešavanje. To se dešava na mom prethodnom (USR) ruteru i nisam uspeo da rešim pa sam kupio drugi.
17.11.2006. u 18:03 

micky
Novi Beograd

212.200.241.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 18:20
Calexx,kada mi se zamrzne linija mogu da pristupim ruteru i javlja kao sve ok link UP,ali kad pogledam log vidim da je 2 puta pala veza ali i da se podigla pa rekoh mozda to ima veze....vec je pocelo da me nervira da resetujem ruter posle 1nog dana.Nije mi ni jasno kako je radilo 20ak dana a sada zeza... Cini mi se da je ruter dobar a da nesto petlja telekom ....
17.11.2006. u 18:20 

calexx
Slavoljub Bralović
Niš

SuperModerator
Član broj: 71794
*.bankerinter.net.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 18:43
Da li ima opciju renew IP? Možda je to potrebno a bez toga se zaglupi.
17.11.2006. u 18:43 

angelos
Petrovic Predrag
Field Support Engineer
Serbia,Belgrade

Član broj: 11840
195.252.116.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 18:56
Da li neko moze da mi kaze postoji li mogucnost da dobijem thompson 546 ili 510 v6 tj. bilo sta sa ethernet portom?? Da li neko moze da mi kaze broj telefona nekoga u Jupak-u,jer me ovi iz telekoma samo vrte po sektorima u krug vec par dana .
Koliko vremena treba da prodje od online prijave do prosledjivanja i obrade zahteva??
17.11.2006. u 18:56 

GR2310
Greece

*.otenet.gr.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 19:11
@micky

Primio sam Vašu poruku pre par dana. Izvinjavam se što Vam nisam odgovorio odmah! Danas sam baš pogledao po ovom grčkom forumu, na žalost nisam našao neki konkretan odgovor! Ovde je imalo raznih problema, a da bi mogli malo bliže da dijagnostikujemo problem moram vam postaviti par pitanja;

- da li router povezan na Ethernet ili USB priključak?
- da li je mrežna kartica podešena da ne ide u power saving mode?
- da li ste pokušali da resetujete router?

U glavnom pominju se probelmi sa power saving mode-om mrežne kartice ili USB porta. Takođe predlažu i hardware-ski reset uređaja. Pominje se i upgrade firmware-a. Moguće je i da telekom petlja, imalo je i takvih iskustava na grčkom forumu!

Nadam se da ćemo naći rešenje problema.

Pozdrav, Bojan
17.11.2006. u 19:11 

tdjokic

212.200.243.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 21:22
Citat:
micky: Npr TDJOKIC vidim da ima isti ruter.

Ja imam 510, bez malog "i" iza (ako se ne varam, to malo "i" je znak da je ruter za ISDN liniju?), a trenutno koristim svoj stari modem D-Link, DSL-300T, Ethernet, ali nije ruter.

Danas sam i ja imao period od par sati kad je sve licilo da sam konektovan, a ne moze da se surfuje.
Citat:
Emilio Ranchez:
Interesantno je što se ADSL naplata vezuje za tf račun. Telekom time sebi obezbeđuje sigurnu redovnu naplatu potraživanja :)

Ni jedan ISP ti nece oprostiti ako ne platis. Mene je Verati "ispratio" prvom i zadnjom opomenom, poslatom klasicnim pismom, papir, koverat, kojom me upozorava da nisam platio za oktobar (uzged budi receno, malo pre toga smo u njihovim prostorijama OTKAZALI uslugu, ali oni nisu to medjusobno prosledili i zato su mi poslali opomenu, umesto da me lepo iskljuce). Meni licno se ovo cak i dopada - ne moram da se strecam i mislim - platio sam, nisam, kako ono bese, gde mi je priznanica. Jednostavnije mi je ovako.

Telekom ADSL mi je zbog ove Veratove zabune prikljucen 6. oktobra, tako da ja verovatno zaista nisam dobar primer ni za sta (akcija, popust, tip modema...).

Citat:
angelos: Da li neko moze da mi kaze postoji li mogucnost da dobijem thompson 546 ili 510 v6 tj. bilo sta sa ethernet portom??

Da ponovim: meni je monter doneo thomson 510 i izricito rekao da je jedva nasao taj jedan (bez kutije, CD-a, prirucnika) jer im je "vec ponestalo, ima jos po neki za ISDN a sad cekamo kineske". Ubedjen sam, da nece biti problema da kasnije dobijes nesto sa Ethernet portom, samo su sad u "blagom haosu", ne znaju gde im je glava. Tog dana smo dobili nekoliko zvanicnih informacija, koje su se interaktivno menjale kako je vreme prolazilo.

Inace, mnogi pljuju na kineske, a moj stari D-Link DSL-300T radi 20-tak meseci bez problema.

17.11.2006. u 21:22 

Salko Dinamitas
Beograd, Rakovica

Član broj: 54741
212.200.240.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 21:50
Citat:
Interesantno je što se ADSL naplata vezuje za tf račun. Telekom time sebi obezbeđuje sigurnu redovnu naplatu potraživanja

Nije bas tako. Tebi uz telefonski racun stize i odvojena koverta sa odvojenom uplatnicom za ADSL. Dakle nije da je uracunat u telefonski racun i da ti stize sve objedinjeno pa ako ne platis ADSL nisi platio telefon. Jok, odvojeno, mozes 15og da platis telefon a 25og ADSL. Mada se racuna zatezna kamata. Ja sam kasnio sa prvom uplatom nekih 5-6 dana i otprilike je kamata nekih dinar i po dnevno koja mi je stigla uz sledeci racun. Umesto 2134 platio sam 2142.
17.11.2006. u 21:50 

GR2310
Greece

*.otenet.gr.

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!17.11.2006. u 22:20
@tdjokic

Svi su skloni da pljuju po kineskoj robi, ali na žalost danas je postala realnost da 90% robe počev od one najeftinije odeće pa do elektronike i IT opreme dolazi baš iz Kine. Naravno sve velike kompanije imaju svoje pogone za proizvodnju tamo, svi znamo iz kojih razloga, da ih sada ne nabrajam. Evo upravo sam utvrdio da su uređaji koje posedujem, SAGEM 840 i LINKSYS 354G, proizvedeni u Kini.

Što se tiče modema za ADSL mislim da je to manje više sve konfekcija. Upravo sam pregledao sajt kineskog HUAWEI-a i ne izgledaju loše oni modemi, bar po karakteristikama koje sam pročitao. U predhodnim postovima je bilo reči da će HUAWEI instalirati ADSL2+ opremu, tako da ne verujem da će ovi naši kupiti jedina dva modela modema koji su samo za ADSL standard. To su MT800 koji je sa ethernet priključkom i MT810 koji je sa USB priključkom! Ostali modeli su sa ethernet i USB priključkom istovremeno i svi podržavaju ADSL2+. Valjalo bi da Telekom pribavi npr. ovaj MT840, sasvim solidan modem. Čini mi se da su mu karakteristike sasvim ok!

No o tom po tom! Živi bili pa videli šta će naš dragi Telekom da pribavi

17.11.2006. u 22:20 

jova_s
Jovan Svorcan
Beogrd

Član broj: 120977
194.106.186.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!18.11.2006. u 02:20
Sad necu nikoga citirati posto je bilo puno vas koji su se vezali za moj navod. Odgovro sam dobio od

Received: from conversion-daemon.mta1.telekom.yu by mta1.telekom.yu
((iPlanet Messaging Server)) id <0J7O00C01EJTRN@mta1.telekom.yu>
(original mail from umrezavanje@nadlanu.com) for svxxxxx@gmail.com;

Da bude verodostojnije :)

A ovako glasi cela portuka

Postovani,

Trenutno se ne zna koji ce od sledecih modela Thomson 546, 546i, 530i, 510, 510i ici krajnjem korisniku, a sto se tice modema on Vam svakako biti dat na koriscenje (iznajmljivanje) ...

Inace sam iz Borce. Te mislim da ovo moze biti zanimljivo Borcancima. Elem, pre mnogo meseci sam popunio online pristupnicu na manje vise svim provajderima (koji je imaju). Danas su me zvali iz sezampro-a da me pitaju da li sam i dalje zainteresovan jer su dobli informaciju da su od polovine decembra pocinje sa radom adsl u Borci.

Sad nije bas da taj tompson kosta mnooogo. Evo linka sa zvanicnog sajta http://speedtouchdsl.de/shop/index.php?cPath=1 kosta isto ko i usb modem 330 29.95 EUR. Cak je 1eur jeftiniji u varijanti bez(i) Anex A. Tako da ispada da se vise isplati za pots linije kupiti 510 nego 330. Ima sad i ovih jeftinijih ali meni je spao kamen sa srca kada sam video da postoje linux driveri :). Sta daju dace a kako neko kaza sve je danas kinesko :)

18.11.2006. u 02:20 

tdjokic

212.200.243.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!18.11.2006. u 10:59
Citat:
jova_s: Trenutno se ne zna koji ce od sledecih modela Thomson 546, 546i, 530i, 510, 510i ici krajnjem korisniku, a sto se tice modema on Vam svakako biti dat na koriscenje (iznajmljivanje) ...

Jovo, molim te, nemoj me pogresno shvatiti, nije mi namera da se pravim pametan i da ti protivurecim, samo pokusavam da budem realan. Ovaj odgovor je tehnicki u neku ruku besmislen. Zasto mesa "obicne" i "i" modele? Jasno je, da onaj ko ima klasicnu tel.liniju dobija "obican" a onaj ko ima ISDN model "i". Bilo je dovoljno da navede naziv familije. Takodje je besmisleno mesati ruter sa 1 i 4 izlaza.

Dalje, besmisleno je, sto ne spominje i USB varijantu za korisnike koji imaju klasicnu tel.liniju, jer po ovome sto je navedeno, samo korisnici ISDN linije ce dobiti modem (530i) koji ima i USB prikljucak. Znaci li to da su svi korisnici klasicnih tel.linija "osudjeni" na mreznu karticu i Ethernet prikljucak?

Citat:
Sad nije bas da taj tompson kosta mnooogo. Evo linka sa zvanicnog sajta http://speedtouchdsl.de/shop/index.php?cPath=1 kosta isto ko i usb modem 330 29.95 EUR. Cak je 1eur jeftiniji u varijanti bez(i) Anex A. Tako da ispada da se vise isplati za pots linije kupiti 510 nego 330.

Garantovano ce biti ljudi koji ce hteti USB varijantu - koliko ljudi, toliko cudi - za laptop, ovo, ono. Na navedenom sajtu postoji i USB model Manta, koji kosta 15.95 EUR, sto je znacajno jeftinije od 29.95 EUR (ili 28.90) pa bi potencijalno i Telekom vise bio za Mantu .

Inace, sajt koji navodis je maloprodajni. Kad se kupuje na veliko, mogu se postici mnogo povoljnije cene, ali treba imati u vidu i drzavu - carina, PDV, itd.

Citat:
Ima sad i ovih jeftinijih ali meni je spao kamen sa srca kada sam video da postoje linux driveri . Sta daju dace a kako neko kaza sve je danas kinesko

Dobro, za drajvere je uvek bolje uzeti Ethernet, nema glavobolje. Jer ovo sa USB je muka, od distribucije do distribucije, pa cak i od verzije do verzije iste distribucije Linuxa. Daju ono sto daju, ali i ti mozes da trazis sta ti bolje odgovara.

A sada nesto vazno: kaze se kako se ruteri povezuju odmah (govorim SAMO za Linux, za Windows nemam svezih iskustava). Kao sto sam jedno "100 puta" vec spomenuo zadnjih dana, u raznim temama, najnoviji Linuxi nece da mi se konektuju na ADSL na racunaru koji se inace bez problema povezuje. Radi se o vise distribucija, veoma razlicitih autora i geografskih lokacija. Stalno javlja gresku nesto oko DHCP. Srecnim sticajem okolnosti, nabavio sam novu mreznu karticu i vec sam jedan od onih problematicnih Linuxa probao - RADI! Stara mrezna je integrisana na osn.ploci, VIA Rhine II, tako nesto, a nova Realtek RTL-8139, pa ako neko bude imao slicne teskoce, neka pokusa sa slicnim resenjem.

18.11.2006. u 10:59 

micky
Novi Beograd

212.200.241.*

icon Re: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!18.11.2006. u 11:03
Iskustvo iz prakse ,uvek je bolje Eth prikljucak nego preko usb sto se tice mreze.Inace USb hoce da zeza i zeza a eth postavis adresu i sibasssss :)))
18.11.2006. u 11:03 

[es] :: ISP :: ADSL :: Telekom ADSL akcija, sarena laza!!!

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 174370 | Odgovora: 1419 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.