Pozdrav!
Imam problem. Pokusavam da reinstaliram Windows ali kod same pripreme instalacije i ispitivanja hardvera mi kaze da ne postoje HD diskovi na koje bi se Win instalirao. U Pmagic-u se lepo vide particije jedna 10GB unlocated space za Win koji hocu da instaliram i druga 110GB NTFS postoji od pre. Navedene particije nalaze se na RAID grani a na primarnoj IDE grani imam jos jedan HDDi particije: jedna NTFS druga FAT i jos Unix particija na kojoj je instaliran Unix OS FreeBSD. Sada mi je potrebno da reinstaliram Win i taj HDD na IDE grani sam izvukao iz Rack-a, ne zelim da mi sistem zavisi od njega jer cesto ga skidam i nosim sa sobom za kopiranje na drugim masinama...
Sta se sad tu izdesavalo? Ne snalazim se sa MBR a mislim da je tu problem pa molim za Vasu pomoc.
Check for errors u Pmagic-u za particije na RAID grani-Partition improperly dismounted, nema bad sektora. Sve je lepo radilo i Win I BSD dok se jednom u Winu pri kopiranju nije frizovao sistem, od tada koristio sam samo BSD ali sada mi treba i Win pa se susrecem sa gore navedenim problemima.

MBR problem?! Ne vide se diskovi pri instalaciji Win-a
Re: MBR problem?! Ne vide se diskovi pri instalaciji Win-a