Citat:
whitie2004: Dozvoljeno je i uzeti leba u prodavnici, ali prvo mora da se plati !!!
Mobilni operateri su dali silne pare za pravo da rade, TV i radio kanal nisu uopste jeftini .... to su sve drzavni resursi i drzava naplacuje njihovo koriscenje! Bas kao iskopavanje ruda, pravljenje auto-puta, zidanje kuce na svom placu ...
Ako se ovo odnosilo na moj prethodni post, zamolio bih te da mi objasnis koje to drzavne resurse korisi ova ili neka bilo koja druga firma? Da li to znaci da i sve webhosting firme registrovane u Srbiji, koje preprodaju prostor sa zakupljenih servera koji se nalaze u inostranstvu nemaju dozvolu za taj rad? Da li to znaci i da domaci ISP-ovi koji ovde debelo naplacuju registraciju CNO domena (koji njih napolju kostaju 3-4 puta manje) takodje nemaju dozvolu za taj rad?
Procitaj jos jednom citat saopstenja RATEL-a pa vidi da li bi to iole normalan i trezan covek mogao da sroci.
Ej, rodjaci, pa ja sam morao da jurim VEZU u Telekomu i to ne da bih dobio, nego da bih PLATIO budjavi ISDN prikljucak kad su se ISP-ovi u Evropi uveliko zestoko borili za naklonost korisnika ADSL usluga!!! Pa ja bih znaci bio budala kada bih trazio za 30, 40 ili 100 EUR mesecno 2Mbit Internet i telefon flat u fiksnoj telefoniji, a sto vecina sveta (onog kojem tezimo) odavno vec ima? Bez obzira koliko ovi 'strucnjaci' bili neuki i stetocine, znaju da bi Telekom ovakav kakav je prs'o k'o zvecka za 12 meseci slobodne konkurencije! Ali zato, moze da se baci 600+ miliona EUR na politickoj, nacionalnoj, 'bratskoj', kojoj god osnovi u susednu drzavu. Gde smo tu mi, tzv. Srbijanci? Mi smo sami sebi najveci neprijatelji. U tome niko ne moze da nas spreci i niko nam drugi sem nas samih za to nije kriv.
Jos jedino gore sto moze da nam se desi je da ovaj srbijanski PM servira Rujama Telekom Srbije (pored RTB-a, NIS-a, itd.) u znak zahvalnosti sto su nam 'pomogli' da kao 'sacuvamo' 15% neke
teritorije. E tu bi smo i konacno ugasili.
A sto se 'leba tice, zar treba neki drzavni pekar da ti debelo naplati to sto placas zdrav, ukusan i taz hleb od kilograma a ne kupujes njegovo 'kilo' hleba od 400 grama - bez kvasca, bajato i budjavo?
[Ovu poruku je menjao crews_adder dana 02.08.2007. u 19:01 GMT+1]