Juce me zove riba iz Digi TV centra. Inace, imam originalnu Digi TV Srbija karticu i planirao sam da otkazem i vratim sve, ali nekako sam se nadao da ce nesto da se desi u fazonu da ce se pojaviti u ponudi neki ili nekoliko kanala kao dopuna postojeceg paketa koji bi me odvratili od planiranog vracanja opreme i otkazivanja pretplate. Pitanje je bilo: "Da li bi pristao na povecanje pretplate ukoliko se u paket ubace HBO i HBO Comedy?"
Ja sam se osmehnuo, bas iz razloga sto sam ta dva kanala imao kao glavne favorite za produzenje pretplate, ali nikako za sumu od 400 dindzi koliko gospodja (ili gospodjica) racuna da ce biti poskupljenje. Na to sam odgovorio da mi ne pada na pamet da placam duplo za 2 dodatna kanala, pa ne znam koliko da su dobri, a ruku na srce svi da se saberu nemaju kvalitetne serije i filmove koliko imaju ova dva, to znaju svi, narocito sad kad moze i piratski (trenutno) da se gleda. Zensko celjade sa druge strane veli da to ipak nije sigurna cifra za povecanje, poskupljenje i da ce to zavisiti od broja ljudi koji se prijavi. To mi sad nije jasno, kako od broja koji se prijavi kad mi je lepo rekla da se kanali dodaju u osnovni paket. Ako je fora kao kod total tv-a da se posebno placa to je druga stvar. U svakom slucaju, novi momenti, ljudi se otimaju, ali slaba vajda. Mislim da su ostali bez jednog pretplatnika. Mnogo sam vise ocekivao kad sam uzimao paket. Izostali su neki kanali koje su obecali pri startu, izostali su domaci kanali, dok je kvalitet slike trenutnih (domacih) blagi uzas, izuzimajuci b92. Hvala lepo, dovidjenja, do oslobodjenja.
HOPE IS A FIRST STEP ON A ROAD TO DISAPPOINTMENT