sta cu, vidi ja ne radim ni za digi ni za total tv vec
iskljucivo i samo za sebe ;) i samo idem za njihovim
strucnjacima i popravljam sta ne valja, a tu prijatelju
imas svasta da vidis ...
raja: a bre
ljudi ...svi ste odlepili...malo naucite eng. jezik i ne treba vam ni total tv ni digitv...i jos sve za djaba...toliko kodiranih paketa za gledati...d+,19e...tv cabo..30e...premiere paket,19e tps paket,13e ...sve zajedno brat bratu 300 kanala!!
e pa nije isto ja sam uvek prvo za naše... a dosta mi je ilegale
Da video sam novu novost,RTS 2 umesto Metropolisa i mogu da kostatujem da je slika dosta losija
mada se nadam da ce se stanje popraviti
Inace Digi koristim nekih 20 dana i veoma sam zadovoljan,posebno kada se pogleda odnos cena - ponuda
Inace kod mene u Uzicu se dosta ljudi opredeljuje za kablovske sisteme preko satelita iako se vise opredeljuju za Total,dosta njih je odlucilo da proba i Digi
Valjalo bi nam jos koji domaci sportski kanal...
Novo je verzija softwarea 1.00.06 od 13.03.07 koja donosi Hr jezik u meniju i novine u sortiranju kanala. Cini se da je slika za nijansu ostrija. Neki kazu da im risiver ne steka pri brzoj promeni kanala. Videcemo kako ce se pokazati.
Jeste ostrija slika i kod mene,(imam dobar TV pa se bas vidi razlika i boje su izrazenije cini mi se)
Mozda sa ovim novim Softwerom nece morati da se iskljucuje reciver iz napajanja,kad zaglupi.
Ajde malo da pohvalim podršku za Digi; juče uveče u 7 sati sam ih zvao, pošto mi je stala kartica zbog promena softvera, i jako ljubazno su mi objasnili step-by-step kako i šta treba da radim, i za 30 sekundi su mi ponovo aktivirali karticu!
Kako ste dosli do novog softvera kod mene se jos nije pojavio. Pokusao sam i rucno: instalacija, azuriranje, rucno azuriranje, ukucam 12607 V 27500 3/4 i izadje mi obavestenje da nema novog softvera.
sasadinic: Kako ste dosli do novog softvera kod mene se jos nije pojavio. Pokusao sam i rucno: instalacija, azuriranje, rucno azuriranje, ukucam 12607 V 27500 3/4 i izadje mi obavestenje da nema novog softvera.
sasadinic: Kako ste dosli do novog softvera kod mene se jos nije pojavio. Pokusao sam i rucno: instalacija, azuriranje, rucno azuriranje, ukucam 12607 V 27500 3/4 i izadje mi obavestenje da nema novog softvera.
Jos uvek nista od novog softvera. Sad sam zvao Digi call centar i rekli su mi da je mozda guzva na satelitu i da ako softver ne stigne automatski za par dana probam rucno.
Kopernikus DCIP, Dragon cam, TTV, Digi TV
24.03.2007. u 16:27
night-shift Vukašin Sadžak • Student FTN • Futog/Novi Sad
sasadinic: Jos uvek nista od novog softvera. Sad sam zvao Digi call centar i rekli su mi da je mozda guzva na satelitu i da ako softver ne stigne automatski za par dana probam rucno.