E ok @gilinger,drago mi je da si me razumeo,ne radujem se ja sada sto je digitv to napravio ali me stvarno jako nervira sto sada neki ovde koji su shvatili da su naivno izigrani optuzuju TTV za to...opet ti kazem da to sa metropolisom i ostalima nije ucena i ja i ti bi to uradili i odavno se u svetu tako radi...kako discoveri to ne radi?Verovatno je jak kanal i uslov mu je da niko nema ekskluzivu i takve ugovore potpisuje...sad ti izvoli,hoces-neces...verujem da je i metropolis tako postupio a potom je gledao svoje d... jer ne zaboravi da pored TTV-a SBB ima i kablovsku sa ne znam koliko stotina hiljada gledaoca i verovatno je metropolis sabrao 2+2 i gotovo...i dalje tvrdim da je to posao a ne ucena...
Necu da se hvalim ali sam znao da ce tako biti i iako imam para nije mi palo na pamet da se upecam na digi jer sam dosta dugo u sat vodama (neprofesionalno) i znao sam da nema sanse da bude sve to za 400din...e, a eto kupio sam jaci i jeftiniji i nepoznatiji usisivac koji je crkao posle tri meseca i nema vise ni radnje ni firme i pukao sam...eto tu sam ispao naivan i glup jer se ne razumem bas kao sto se neki ovde nisu razumeli u digi...i sve je to OK samo nije TTV krivac i kraj...
Ne zaboravi samo jedno,SBB je ulozio oko 3,5 mil EU u ceo projekat i naravno da su mu usput otvorene mogucnosti da iskoristi koga ce emitovati u kablovskoj...jednostavno je stvorio sebi mogucnosti da manipulise ali je to sam(sa kompanjonima) omogucio parama a ne zato sto je pokvaren...pominjali su mnogi ovde i za TTV kako je monopolista i drago mi je da je dokazano da niko u Srbiji nema zakonski monopol ako uopste ljudi koji su to pominjali i znaju sta znaci monopol...
Zato apelujem da prestanete da pljujete po TTV-u jer niste u pravu a i dalje sam za jos mnogo konkurencije i ako je moguce jos boljih provajdera od TTV-a na nasim prostorima mada sumnjam da ce TTV upropastiti pocetnu prednost...
I Zeljko Mitrovic,do skora najpametniji satelitski biznismen u Srbiji je prvo oterao TTV u PM jer je mislio da ce da ih pocepa sa svojom platformom a onda je verovatno pokusao da otvori svoju platformu pa se malo preracunao i kao poslednji jadnik usao u TTV...ne znam vama,ali meni to mnogo govori o TTV-u i njegovoj buducnosti...
kopernikus dig-ana sa pozicionerom
2 fiksne i 1 pokretna sat antena
pc-dvb skystar 2,satelitski net 5000k
telekom ADSL 128/1024
AMD X2 7750BE,gigabyte MA770 DS3
Kingston hyper 2x1GB@1066
WD 2x320GB AAKS SATA 2-raid0
Palit sonic OC 8800GT-512MB
Corsair 450W
Avermedia TV card
Total tv
Monitor ACERX223WQ