Oni su ti majstori za biznis prijatelju...video bi da je tvoj TTV i da dodje neki Rumun sa obecanjima pa da ti pokupi sve kanale,pa posle dodje Poljak pa pokupi digi-ju i.t.d...da li bi onda tako razmisljao...biznis je to i pravila se znaju a pametni paze kako potpisuju ugovore da ne bi bili za***ani od strane raznih biznis azdaja...ugusili ste sa vasom glupom teorijom o ttv ucenama jer je u pitanju obicna zdrava konkurencija i slobodno trziste u koju SASVIM JASNO ulazi ekskluzivno pravo koje vi nazivate ucenom...po toj vasoj teoriji bi svako ko ima para mogao da pravi i koka-kolu,milku cokoladu ili bilo sta drugo...e pa ne moze a isto ti je i u ovom satelitskom poslu...
Isto tako ce animal doci u TTV ali malo sutra...
Meni samo nije jasno sta vi hocete...po meni ste za 400 din+opremu dobili sasim OK programe a sto ste za te pare ocekivali gomilu kanala to je vas problem i naivnost...ja bas planiram da uzmem digi uz TTV jer samo discoveri i animal vrede toliko...
Stoji istina da su obecali te domace kanale i da ste prevareni sa te strane ali ti je to opet biznis kao kada kupis recimo napajanje od 400w a realno je 250w...sta ces,ubuduce preskocis tog proizvodjaca i kraj...po tome se i razlikuju postene od nepostenih firmi a zakon im dozvoljava odstupanja i mi tu ne mozemo nista...ni TTV nije ispunio sve sto je reklamirao ali je jako daleko od lazovskog digi-ja i vi sad ovde pljujete TTV...meni je to bez veze...
kopernikus dig-ana sa pozicionerom
2 fiksne i 1 pokretna sat antena
pc-dvb skystar 2,satelitski net 5000k
telekom ADSL 128/1024
AMD X2 7750BE,gigabyte MA770 DS3
Kingston hyper 2x1GB@1066
WD 2x320GB AAKS SATA 2-raid0
Palit sonic OC 8800GT-512MB
Corsair 450W
Avermedia TV card
Total tv
Monitor ACERX223WQ