zeljko04: Moje iskustvo sa Digi TV.
Otisao sam kod dilera sklopio ugovor i iznajmio risiver, antenu sam vec imao. Dosao sam kuci spoio kabel sa antene ukljucio napajanje i posle 5 minuta kartica se aktivirala. Sve besplatno.
Od decembra do danas, uglavnom bez problema, sam gledao one kanale zbog kojih sam se i pretplatio, opet sve besplatno. Mislim da nema razloga da se zalim.
E sad, bilo bi lepo da su tu jos neki kanali, ali za cenu od 390 dinara ja sam zadovoljan ponudom. Mislim da se cena pretplate nece bitno menjati, jer je cena Digi paketa slicna i u drugim zemljama.
Zasto nisam uzeo Total TV?
Dok nije bilo konkurencije, po starom obicaju-u startu su isli da sto vise naplate (skup risiver, obavezna njihova montaza, aktivacija kartice). Stari sistem stvoris sam tehnicke uslove, uz nepovoljnu cenu, i onda oni lepo naplacuju pretplatu. Kada je stigla konkurencija uveli su neke povoljnosti, ali i dalje se dosta placa za famozno aktiviranje kartice (za mene je to sisanje ovaca).
Svima bih preporucio da prvo odrede svoje prioritete, tj. da razmisle koje nekorektnosti ce lakse trpeti, i onda se odluce ciji ce pretplatnik biti.