Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Balkansko nebo DigiTV

[es] :: BalkanSat :: Balkansko nebo DigiTV

Strane: << < .. 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 139918 | Odgovora: 1531 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Miladinovic
Miladinovic

Moderator
Član broj: 33748

icon Re: Balkansko nebo DigiTV06.03.2007. u 12:18
I kvalitet slike na lokalizovanim kanalima je na strani totaltv-a... Uporedite samo History iz Totala koji se emituje u rezoluciji 720x576 i u digiju 480x576, drugo u totalu ima teleteksta dok u digiju se retko naidje na neki kanal sa teletekstom (u okviru celog digija i za područije rumunije,madjarske....), Digi nema EPG (elektronski programski vodič) dok total ima čak za 5 dana unapred i to na više jezika na nekim kanalima(engleski i bugarski) dok srpski imaju svi .Digi risiver u većini slučajeva zna da blokira, dobro nije ni total box savršen ali bar ne blokira. Prednost digija jeste što ima Discoverije,VH1,Cartoon.... itd. I po meni jako važan razlog Digi ne radi na dreamboxu i ostalim linux mašinama (možda radi ali uz veliki napor) dok total bez problema!
06.03.2007. u 12:18 

hrizantema

Član broj: 40869

icon Re: Balkansko nebo DigiTV06.03.2007. u 12:37
Da li ti discovery kanali imaju dvb titlove (srpske, hrvatske) ili samo jedan discovery? I naravno, posto su mi iz Banjaluke javili (Unisat unikom) da od total paketa nema jos nista , da li se ovaj digi moze naruciti u Bosni I Hercegovini?
06.03.2007. u 12:37 

cromodora
ivan petrovic
Beograd

Član broj: 94452

icon Re: Balkansko nebo DigiTV07.03.2007. u 00:58
Ja se izvinjavam sto upadam u diskusiju sa ovakvim pitanjima,ali da li je kvalitet slike bolji preko total tv nego preko klasicne kablovske?Da li su kanali na totalu u digitalnom formatu sa obzirom da je rts pustio dvb i stankom?
I koliko sam uspeo da vidim u slucaju da imam dreambox da mogu gledati kanale koje total tv pruza.
07.03.2007. u 00:58 

hidro
hidro matic

Član broj: 94862

Sajt: www.220kg.com/blogs/Globa..

icon Re: Balkansko nebo DigiTV07.03.2007. u 01:54
Citat:
hrizantema: Da li ti discovery kanali imaju dvb titlove (srpske, hrvatske) ili samo jedan discovery? I naravno, posto su mi iz Banjaluke javili (Unisat unikom) da od total paketa nema jos nista , da li se ovaj digi moze naruciti u Bosni I Hercegovini?

Samo Discovery channel ima prevod ostala 3 discovery-ja science,civilisation i travel i living nemaju to jest imaju ali samo rumunski.

07.03.2007. u 01:54 

FELIX 1
nemogu se sjetit
Rijeka

Član broj: 94611

icon Re: Balkansko nebo DigiTV07.03.2007. u 11:16
Citat:
zeljko04: Moje iskustvo sa Digi TV.
Otisao sam kod dilera sklopio ugovor i iznajmio risiver, antenu sam vec imao. Dosao sam kuci spoio kabel sa antene ukljucio napajanje i posle 5 minuta kartica se aktivirala. Sve besplatno.
Od decembra do danas, uglavnom bez problema, sam gledao one kanale zbog kojih sam se i pretplatio, opet sve besplatno. Mislim da nema razloga da se zalim.
E sad, bilo bi lepo da su tu jos neki kanali, ali za cenu od 390 dinara ja sam zadovoljan ponudom. Mislim da se cena pretplate nece bitno menjati, jer je cena Digi paketa slicna i u drugim zemljama.

Zasto nisam uzeo Total TV?
Dok nije bilo konkurencije, po starom obicaju-u startu su isli da sto vise naplate (skup risiver, obavezna njihova montaza, aktivacija kartice). Stari sistem stvoris sam tehnicke uslove, uz nepovoljnu cenu, i onda oni lepo naplacuju pretplatu. Kada je stigla konkurencija uveli su neke povoljnosti, ali i dalje se dosta placa za famozno aktiviranje kartice (za mene je to sisanje ovaca).

Svima bih preporucio da prvo odrede svoje prioritete, tj. da razmisle koje nekorektnosti ce lakse trpeti, i onda se odluce ciji ce pretplatnik biti.

upravo tako Total tv se je ponašao bahato i sisao novac koliko je god mogao dok nije bilo Digi tv-a a sad kad ih je kakva takva konkurencija stisnula prave se fini i tobože daju nekakve popuste itd, uglavnom svaka čast tebi željko šta tako razmišljaš jer da tako razmišljaju i drugi bilo bi nam svima opčenito puno bolje a ove kriminalce bi uništili i otjerali sa ovih prostora.

nije da branim Digi tv jer i oni imaju milion propusta i gluposti ali bar ne pljačkaju narod kao šta je to Total tv u početku činio a i Pink skupa sa njim.
07.03.2007. u 11:16 

Miladinovic
Miladinovic

Moderator

icon Re: Balkansko nebo DigiTV07.03.2007. u 17:39
Citat:
cromodora: Ja se izvinjavam sto upadam u diskusiju sa ovakvim pitanjima,ali da li je kvalitet slike bolji preko total tv nego preko klasicne kablovske?Da li su kanali na totalu u digitalnom formatu sa obzirom da je rts pustio dvb i stankom?
I koliko sam uspeo da vidim u slucaju da imam dreambox da mogu gledati kanale koje total tv pruza.

Slika je naravno bolja evo screenshoteva od totala http://www.elitesecurity.org/t233156-0#1393474
07.03.2007. u 17:39 

antonizo
Nis

Član broj: 56580

icon Re: Balkansko nebo DigiTV08.03.2007. u 21:22
Citat:
FELIX 1

upravo tako Total tv se je ponašao bahato i sisao novac koliko je god mogao dok nije bilo Digi tv-a a sad kad ih je kakva takva konkurencija stisnula prave se fini i tobože daju nekakve popuste itd, uglavnom svaka čast tebi željko šta tako razmišljaš jer da tako razmišljaju i drugi bilo bi nam svima opčenito puno bolje a ove kriminalce bi uništili i otjerali sa ovih prostora.

nije da branim Digi tv jer i oni imaju milion propusta i gluposti ali bar ne pljačkaju narod kao šta je to Total tv u početku činio a i Pink skupa sa njim.

Kratkovido razmišljanje, Digi u Hrvatskoj i Srbiji su kao nebo i zemlja. Na kraju ispada da je Digi u Srbiji dopuna individualnom satelitskom sistemu pa tako nije bitno sta sadrzi od kanala i kakvog su kvaliteta. Samo se setite šta je ljudima nuđeno u samom startu a šta su dobili. Ko je nezadovoljan može raskinuti ugovor - naravno, tek kad plati penal od 120 evra!? Zar VIASAT HISTORY, VIASAT EXPLORER, NATIONAL GEOGRAPHIC, DISCOVERY, BBC PRIME, TRAVEL CHANNEL koji su lokalizovani ne vrede 590 din. Naravno, tu su za iste pare i RTS1 i 2 i B92, FOX itd. Ne mogu svi da gledaju zemaljskim putem B92, FOX, AVALU, RTS i ne razumeju svi engleski.
Pink je u Totalu tek od početka ove godine i ne shvatam kako su to oni udruženim snagama pljačkali narod od samog početka. Total TV postoji već godinu dana.
08.03.2007. u 21:22 

frank74

Član broj: 76361

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 07:52
a za dodatnih 160 dinara dobijas sportklub,eurosport,foxcrime,cinemaniju,film+ i tv1000 i samo mala ispravka ttv-e ce napuniti godinu dana tek u maju mesecu jer je tad krenuo sa zvanicnom prodajom.
09.03.2007. u 07:52 

FELIX 1
nemogu se sjetit
Rijeka

Član broj: 94611

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 11:16
Citat:
antonizo: Kratkovido razmišljanje, Digi u Hrvatskoj i Srbiji su kao nebo i zemlja. Na kraju ispada da je Digi u Srbiji dopuna individualnom satelitskom sistemu pa tako nije bitno sta sadrzi od kanala i kakvog su kvaliteta. Samo se setite šta je ljudima nuđeno u samom startu a šta su dobili. Ko je nezadovoljan može raskinuti ugovor - naravno, tek kad plati penal od 120 evra!? Zar VIASAT HISTORY, VIASAT EXPLORER, NATIONAL GEOGRAPHIC, DISCOVERY, BBC PRIME, TRAVEL CHANNEL koji su lokalizovani ne vrede 590 din. Naravno, tu su za iste pare i RTS1 i 2 i B92, FOX itd. Ne mogu svi da gledaju zemaljskim putem B92, FOX, AVALU, RTS i ne razumeju svi engleski.
Pink je u Totalu tek od početka ove godine i ne shvatam kako su to oni udruženim snagama pljačkali narod od samog početka. Total TV postoji već godinu dana.

blago tebi kad imaš "dalekovidno razmišljanje" za razliku od mene pa ja sad ne znam jesam li toliko glup ili šta ali u početku je total tv imao istu cijenu ko sada ali za puno manje programa nego ih šta ih sada nudi a da ne govorim da se je još i njihov resiver morao dodatno platiti a šta se pinka tiče situacija je slična jer su 220 eura godišnje naplačivali za dva kanala ali evo sad kad je stigao puno jeftiniji Digi tv onda gle čuda odjedanput total tv "poklanja resiver" i trpa nove kanale koje nebi nikad ni pokrenuo da se Digi nije pojavio a istu stvar čini i pink sa svojim novim paketom od desetak kanala na 16 w.

valjda ti je sada jasnije kako su udruženim snagama pljačkali narod.
09.03.2007. u 11:16 

rumeni

Član broj: 113597

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 14:09
nikome ovde nije jasno o cemu ti pricas ustvari!

konkurencija cuda cini i to je poenta cele price! sto vise konkurencije, to bolje za krajnjeg korisnika ili u ovom slucaju bolje za NAS!

ne mozes crniti ttv samo zato sto pre godinu dana nije imao konkurenciju pa to koristio na nacin na koji su oni mislili da je ispravno! sada imaju konkurenciju i sada mozes da ih poredis i po ceni i po kvalitetu sa ostalim konkurentima!

a ono sto je bilo pre godinu dana- bilo je, nikom nista, ili po narodski - pojeo vuk magarca! tako je sa svime na ovome svetu pa i sa sat tv!

sto se mene tice, ja bih voleo da se pojavi jos 3 digi tv i jos 3 total tv od nekih drugih ponudjaca, pa da onda o tome raspravljamo,ko je bolji , jeftiniji itd, a ne da se ovde vode ovakve besmislene rasprave....

Patis dok shvatis da patis,a kad shvatis da patis patis jer si shvatio da si uzalud patio
09.03.2007. u 14:09 

Bojan_M
Bojan Milovanovic
Srbija

Član broj: 44247

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 14:31
Sto se pljacke tice, to izgleda samo ti razumes i niko vise.

TTV je nova platforma i naravno da je morala krenuti sa odredjenom cenom i sa manjim brojem kanala, sto se za DIGI ne bi moglo reci, pa sad ti vidi ko mulja ispod zita.

Pink je presao na 16E, jer bi u suprotnom propao kao sat palatforma, a ti razmisli zasto.

Iluzorno je voditi ovakve rasprava, sa nekim ko ne zeli realno da gleda ili mu je pak posao da tako gleda.

Stoji samo jedna istina. Digi se obrukao u Srbiji i tu je kraj price.

Ja om licno zelim puno uspeha, jer ce njihovim uspehom biti poboljsavan kvalitet ponude i TTV-a, a verovatno cu se i ja odluciti da uzmem Digi paket.

Za sada ne.

Ovo sam napisao pre nego sto je poslata predhodna poruka, ali sam zakasnio sa slanjem. Zanimljiva koencidencija.

Poz....
09.03.2007. u 14:31 

pepam
predrag markovic
nish

Član broj: 95966

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 15:00
Ja vas ljudi stvarno ne razumem. Zasto raspravljate o total tv. Mozda bi bilo bolje da neko iznese nesto korisno u vezi DIGI tv.
Sto se mene tice ja imam digi oko 2 meseca i nije los. Sa tom opremom sam uhvatio jos 3 satelita bez rotiranja antene.
Kao sto vecina verovatno zna digi ide preko intelsat 1002.
Mogu se gledati i kanali sa satelita intelsat 707, hotbird i thor. Bar je tako kod mene. Zna li neko jos nesto korisno za korisnike, recimo kako da se gleda vise kanala.
09.03.2007. u 15:00 

Danijelvr
Danijel Stosic
Vranje

Član broj: 65936

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 15:31
kako si dospeo cak do intelsata 707 on je cini mi se na 53*w
sta ima od kanala mislim slobodnih na tom satelitu
pozZ

sky star 2 2.6d
inetbox 300
09.03.2007. u 15:31 

antonizo
Nis

Član broj: 56580

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 17:07
Hej Felix, nisam mislio da te uvredim, izvini ako si to tako shvatio. U suprotnom tvoj problem
09.03.2007. u 17:07 

brankoivic
Serbia

Član broj: 134403

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 22:24
Pre dva dana sam KONACNO dobio Digi TV.Na osnovu prethodnih informacija ocekivana ponuda kanala je adekvatna ocekivanjima.Prijem je besprekoran,a posebno isticem kvalitet zvuka.Uzimajuci u obzir kvalitet slike i zvuka moze se reci da je Digi TV u prednosti u odnosu na Total TV.Nazalost,na ponudi se mora jos toga poraditi.
Za sve one koje intersuju podrobnije informacije preporucujem da posete sajt http://www.rdi-digitv.com/providerinfo.php?p=5.
09.03.2007. u 22:24 

brankoivic
Serbia

Član broj: 134403

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 22:28
Pre dva dana sam KONACNO dobio Digi TV.Na osnovu prethodnih informacija ocekivana ponuda kanala je adekvatna ocekivanjima.Prijem je besprekoran,a posebno isticem kvalitet zvuka.Uzimajuci u obzir kvalitet slike i zvuka moze se reci da je Digi TV u prednosti u odnosu na Total TV.Nazalost,na ponudi se mora jos toga poraditi.
Za sve one koje intersuju podrobnije informacije preporucujem da posete sajt http://www.rdi-digitv.com/providerinfo.php?p=5.
09.03.2007. u 22:28 

gilinger
Srbija

Član broj: 30383

Sajt: www.gilinger.net

icon Re: Balkansko nebo DigiTV09.03.2007. u 23:23
Citat:
pepam: Ja vas ljudi stvarno ne razumem. Zasto raspravljate o total tv. Mozda bi bilo bolje da neko iznese nesto korisno u vezi DIGI tv.
Sto se mene tice ja imam digi oko 2 meseca i nije los. Sa tom opremom sam uhvatio jos 3 satelita bez rotiranja antene.
Kao sto vecina verovatno zna digi ide preko intelsat 1002.
Mogu se gledati i kanali sa satelita intelsat 707, hotbird i thor. Bar je tako kod mene. Zna li neko jos nesto korisno za korisnike, recimo kako da se gleda vise kanala.

haha ,e dobar si gledas i hot bird bez rotiranja antene.To sto skeniras kanale sa odredjenog satelita koje nadjes na spisku satelita u meniju instalacije nikako ne znaci da gledas taj satelit.Antena je usmerena na 1W tako da mozes najvise da gledas satelite koji su na 0,5 stepeni max. istocno/zapadno ,a od 1w do 13e gde je hot bird ima bogami podosta.
pozz
09.03.2007. u 23:23 

pepam
predrag markovic
nish

Član broj: 95966

icon Re: Balkansko nebo DigiTV10.03.2007. u 00:00
Citat:
gilinger: haha ,e dobar si gledas i hot bird bez rotiranja antene.To sto skeniras kanale sa odredjenog satelita koje nadjes na spisku satelita u meniju instalacije nikako ne znaci da gledas taj satelit.Antena je usmerena na 1W tako da mozes najvise da gledas satelite koji su na 0,5 stepeni max. istocno/zapadno ,a od 1w do 13e gde je hot bird ima bogami podosta.
pozz

Ja stvarno ne znam sta je 1w i 13e i gde je to. Ja sam samo rekao sta hvatam jer mi ispod svakog kanala pise sa kog satelita ide. Ovo nisam imao kada su mi namontirali antenu ali sam ga nasao na hotbirdu a ima jos dosta koji su zakljucani

U
Chance tv
Travel TV
Nautik
Rodina TV
Moooby TV
CTN TV
MM
BGTV
CT24
TV Patriot
FM-TV
Pratech
Heros TV
SKAT
Telestar
DKTE
City TV
DDTV
OTV
CCTV-9
10.03.2007. u 00:00 

Miladinovic
Miladinovic

Moderator

icon Re: Balkansko nebo DigiTV10.03.2007. u 08:49
Citat:
brankoivic: Pre dva dana sam KONACNO dobio Digi TV.Na osnovu prethodnih informacija ocekivana ponuda kanala je adekvatna ocekivanjima.Prijem je besprekoran,a posebno isticem kvalitet zvuka.Uzimajuci u obzir kvalitet slike i zvuka moze se reci da je Digi TV u prednosti u odnosu na Total TV.Nazalost,na ponudi se mora jos toga poraditi.

Ne bih se baš složio sa tobom, evo npr. zvuk na Eurosportu kasni, slika na istom pikseliuje jer je velika reolucija za taj bitrate, ostali kanali kakako tako, po mene kao što rekoh slika na v.historyju i v.exploreru mutna, ne kažim da je u totalu sjajna ali uporedjujući npr. zadnja dva pomenuta ili recimo metropolis daleko je slika bolja u totaltv-u!

Nego čuo sam da su stigli Hyundai risiveri umesto Humax u Srbiju.... ako je istina biće dobro (za nekog) :D :D :D
10.03.2007. u 08:49 

nikola22

Član broj: 96824

icon Re: Balkansko nebo DigiTV10.03.2007. u 11:42
Zar history i explorer idu u digi srbija?Ili je rec o digi hr?
10.03.2007. u 11:42 

[es] :: BalkanSat :: Balkansko nebo DigiTV

Strane: << < .. 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 139918 | Odgovora: 1531 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.