ako mozes bio bih ti zahvalan da mi das tacan naziv jer ja u intel imam samo brojeve iza njega ...koji od njih je intel 1w?ustvari uprosti mi da ga pronadjem(na koliko je stepeni ili sl)da bih ga lakse nasao...hvala unapred
dosta mi programa u tom paketu nema signal tipa tv 1000, discovery tv,viasat history nema viasat explorer ima.Nadam se da će signal se nešto pojačat kada krenu normalno sa titlom pošto su se udružili.je da ih ja ne vidim jer su kodirani ali nemam uopče signala a čuo sam masu ljudi da imaju isti proglem sa manje više istim programima.Micao sam antenu gore dole ljevo desno ali ništa bolje signala nema pa nema.Šta urediti sa tim drugari????Jel ima tko rješenje za ovo jer mi je antena namještena ful pošto imam motor to mi je jako bitno za ostale satelite a da sad idem kupovat novi tanjur nema smisla jer imam sad 90 cm pošto je to sasvim dovoljno...
I da imam drim pošto on ima loš tjuner to mi je jako poznato jer je to jedan od razloga.
taj SOS kanal traži pod TEST ima samo testnu sliku a u pozadini se čuje ton uglavnomniš nisi propustil ja sam ga danas našao i pušiona za sada barem...
A šta se tiče moje teme izgleda da ovaj tanjur j...i da je došlo vrijeme izgleda da kupim novi a ovaj u smeće ide
Moguće je da je i do resivera svaka marka ima različitu kvalitetu tjunera a drim 7000 je poznat da je tjuner u banani!