Nova tema o d+ i tv cabo.Ako imate korisne informacije ili eventualno neki problem vezano za ova 2 paketa (kada budu u funkciji)pisite ili pitajte.Sve ostalo ce se brisati jer nepotrebni komentari mogu samo dovesti do toga da se tema brzo prosiri i da vam poslije bude teze pratiti istu.
[Ovu poruku je menjao Nebojsa25 dana 12.11.2006. u 21:39 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao djxy dana 15.11.2006. u 17:19 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Nebojsa25 dana 17.11.2006. u 20:48 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao djxy dana 18.11.2006. u 20:41 GMT+1]
09.10.2006. u 14:21
arandjelovcanin Boban Vlajkovic Arandjelovac Radio "Magic" "Mody sound.. Arandjelovac
Have you ever had a dream that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world...and the real world?
ma nekako sumljam da će se to dogoditi uskoro ili ako se dogodi trajat će opet samo par sati. Baš se i neveselim jer stignem samo navečer pogledati forum i onda pročitam d+ radi skinem nove ključeve a ono već mrak. to mi se desilo već par puta
Ne mogu da verujem isprobao sam 3-4 kljuca i opet ništa od d+, je l' sam to zakasnio ili nešto nije kako treba, pre par dana sam ga otvarao sa softcam-om.
p.s. imam i problem sa v plagom koji mi blokira progDVB tako da dok ne obrišem vplag.dll neće da radi.
HVALA UNAPRED SVIMA