From - Sun Oct 08 15:50:40 2006
X-Account-Key: account2
X-UIDL: 1160302090.621.server8324611617.serverpool.info,S=7118
X-Mozilla-Status: 0001
X-Mozilla-Status2: 00000000
Return-Path: <sanja.kis@gmail.com >
Delivered-To: gvucic@mycity.co.yu
Received: (qmail 618 invoked by uid 1012); 8 Oct 2006 10:08:10 -0000
Received: from sanja.kis@gmail.com by debianimage by uid 1001 with qmail-scanner-1.20
(clamscan: 0.67. spamassassin: 2.63. Clear:RC:0(194.106.187.144):SA:0(2.6/5.0):.
Processed in 5.275063 secs); 08 Oct 2006 10:08:10 -0000
X-Spam-Status: No, hits=2.6 required=5.0
Received: from unknown (HELO vm) (194.106.187.144)
by server8324611617.serverpool.info with SMTP; 8 Oct 2006 10:08:04 -0000
From: "Poslovne aplikacije" <sanja.kis@gmail.com >
Subject: Postovani, molimo Vas razmotrite nasu poslovnu ponudu.
To: gvucic@mycity.co.yu
Content-Type: text/plain;iso-8859-1
Reply-To: sanja.kis@gmail.com
Date: Sun, 8 Oct 2006 11:08:27 +0200
X-Priority: 3
X-Library: Indy 8.0.25
X-Qmail-Scanner-1.20: added fake MIME-Version header
MIME-Version: 1.0
X-Qmail-Scanner-Message-ID: <1160302085652609@debianimage>
Postovani,
molimo Vas razmotrite nasu poslovnu ponudu.
Privredne komore, Opstinske uprave, Banke i niz uspesnih preduzeca koriste nase softverske alate:
Biznis Plan 2.0 - Cena: 6.900.00 dinara
Poslovna Pisma 7.0 - Cena: 6.900.00 dinara
Pecat 1.0 - Cena: 5.900.00 dinara
Web Adresar 1.0 - Cena: 5.900.00 dinara
Email Adresar 1.0 - Cena: 5.900.00 dinara
AKCIJA ZA JESEN 2006: Platite tri dobijete pet.
Paket od svih pet programa, mozete naruciti po ceni od: 19.700.00 dinara.
Biznis Plan 2.0 - STA VAM OMOGUCAVA ili ZASTO TREBA KUPITI OVAJ PROIZVOD?
1. Kreiranje biznis plana na srpskom jeziku - na 125 stampanih strana
2. Kreiranje biznis plana na engleskom jeziku - cetiri razlicita koncepta
3. Primer biznis plana
4. Smernice za izradu biznis plana
5. Instrukcije za izradu biznis plana
6. Kompletni adresar banaka u SCG
7. Proracun kamate
8. Zahtevi za izdavanje kredita - elektronski obrasci
9. Zahtev za izdavanje poljoprivrednog kredita - elektronski obrazac
10. Upitnik o podnosiocu kreditnog zahteva - elektronski obrazac
11. Modifikovanje biznis plana: 100%
12. Mogucnost ubacivanja Vasih slika, logo preduzeca i tabela
13. Stampanje biznis plana: u neogranicenom obimu
Poslovna Pisma 7.0 - STA VAM OMOGUCAVA ili ZASTO TREBA KUPITI OVAJ PROIZVOD?
Da li ste se ikada zapitali koliko vremena je potrebno za sastavljanje dobrog poslovnog pisma?
Pisanje obicnog pisma naizgled nije tesko, ali kad se radi o poslovnoj saradnji, bilo da je rec o slanju uctivog odgovora na zahtev nekog kupca ili o slanju ponude, reklamaciji, porudzbini itd., cesto pozelimo da nam neko dosapne carobne reci koje bi stvari preokrenule u nasu korist!
Predstavljamo Vam softverski proizvod koji sapuce na: srpskom, engleskom, nemackom, francuskom, italijanskom, spanskom i portugalskom.
1. Sablon od tri stotine poslovnih pisama na 7 jezika. Ukupno 2100 pisama.
2. Modifikovanje poslovnih pisama: 100%
3. Mogucnost kombinovanja. Iz jednog pisma izvuci pasus i ubaciti u drugo pismo.
4. Mogucnost ubacivanja Vasih slika, logo preduzeca i tabela
5. Stampanje poslovnih pisama: u neogranicenom obimu
Pecat 1.0 - STA VAM OMOGUCAVA ili ZASTO TREBA KUPITI OVAJ PROIZVOD?
Pecat 1.0 je usluzna aplikacija koja ima za cilj da ubrza Vas rad i smanji utrosak vremena. Sadrzi elektronske obrasce i namenjen je uspesnim poslovnim subjektima, ciji posao zahteva da u svakom trenutku i u sto kracem roku odgovore na razlicite zahteve svojih poslovnih klijenata.
Program Pecat 1.0 omogucava: stampanje svih dokumenata u neogranicenom broju, modifikovanje, mogucnost ubacivanja Vasih slika, tabela i logo-a preduzeca, cime ubrzava Vas rad.
Program Pecat 1.0 sadrzi:
Ugovore, Zahteve, Resenja, Tuzbe, Prijave ...
Web Adresar 1.0
Adresar registrovanih web domena. Imacete internet na dlanu.
Odaberite web domen i pogledajte: kako preduzeca promovisu svoje proizvode, pronadjete kontakt podatke, saznajte na najbrzi nacin sve o poslovanju nekog preduzeca.
Zasto Web Adresar 1.0?
Klasican nacin svih nas koji pretrazujemo internet je preko pretrazivaca: Yahoo, Google ... i rezultat trazenog su: uvek samo 1000 rezultata, neke adrese se ponove, webmasteri vrse podesavanja tako da njihovi sajtovi uvek budu pri vrhu svakog pretrazivanja, nikada nemamo pravu sliku svih web domena u nasoj zemlji.
Web Adresar 1.0, prikazuje web domene u nasoj zemlji.
Web domeni su podeljeni u sest celine i rasporedjeni po abecednom redu.
Jednostavnim odabirom celine, a zatim i abecednog reda mozete pregledati i odabrati domen za upis u Vas web browser.
Email Adresar 1.0
Obavestite 500.000 potencijalnih kupaca o novim proizvodima, cenama i o svim drugim aktivnostima Vaseg preduzeca.
Pozelite srecne praznike i dobrodoslicu novim kupcima.
Iskoristite mogucnost i (preko) 500.000 potencijalnih kupaca, vremenom pretvorite u Vase kupce. Matematicki: ukoliko svaki potencijalni kupac za Vas proizvod, vremenom Vama ostavi 1 dinar, Email Adresar 1.0 vremenom Vama donosi: 500.000 dinara.
Email Adresar 1.0, nije program za slanje email poruka, vec klasicni adresar u elektronskom obliku. Za slanje poruka na email adrese iz adresara, mozete koristiti: Outook Express, Eudora, Yahoo nalog, Gmail nalog i ostali nalozi Vasih provajdera.
Email Adrese su podeljene u deset celina i rasporedjeni po grupama od hijadu adresa.
Jednostavnim odabirom celine, a zatim i grupe mozete pregledati i odabrati adresu, na koju saljete poruku ili poslovnu ponudu. Vasu poruku mozete poslati pojedinacno, na svaku email adresu iz Email Adresara.
Vase je da date dobre ulazne informacije i obezbedite dovoljno vremena da se promotivni projekat realizuje.
Priznajemo, malo je teze od oglasavanja recimo u stampanom izdanju, gde Vas zadatak predstavlja samo predaja oglasa oglasivacu, a sve ostalo za Vas radi oglasivac.
Medjutim kod Email oglasavanja, vreme sami birate, Vasa reklama ne zavisi od datuma izlaska stampanog izdanja ili od vreme predvidjeno kao reklamni blok u radio ili tv emisijama.
Prednost je cena i rezultati koji su mnogo efikasniji u odnosu, recimo na stampano izdanje. U stampanom izdanju, cena jedne stranice iznosi (preko) 20.000 dinara, izdanje izlazi (primer) u 5.000 primeraka, Vasu reklamu zapazi najvise 2/3 citaoca i vec spremate nova ulaganja od (preko) 20.000 dinara za novu reklamnu poruku.
Direktnim obracanjem, pomocu email adresa iz Email Adresara, mozete da se obratite vremenom na (preko) 500.000 potencijalnih kupaca, neograniceni broj puta po istoj ceni.
Posmatrajte ulaganje u marketing Vase firme kao investiciju!
Da bi Vase ulaganje sto pre donelo profit mora postojati kvalitetna i pravovremena komunikacija sa korisnicima Vasih proizvoda ili usluga.
Molim Vas, za narucivanje dostavite sve neophodne podatke:
[Naziv softvera koji narucujete ili ceo paket]
[Navedite akcijsku prodaju]
[Vase ime i prezime]
[Naziv preduzeca i Vasa funkcija u preduzecu]
[adresa]
[grad] - [postanski broj]
[telefon]
[e-mail]
S postovanjem,
Projektovanje poslovnih aplikacija.
Info telefoni:
za Srbiju: 064/410-8845
za Crnu Goru: 069/669-403
Ukoliko vise ne zelite da primate nase poruke, odgovorite na nasu poruku sa tekstom ODJAVA u SUBJECT liniji email-a.
Prica ide ovako:
Moj prijatelj, koji inace tada nije imao net, je imao problem u vezi C++-a [koji nisam ni ja znao da resim], i bio je kod mene kuci...
Da ne bi postavljao pitanje pod mojim nalogom, na brzinu smo kreirali novi account na ovom forumu, sa email-om koji zapravo ne postoji - gvucic@mycity.co.yu .
Da objasnim, zasto gvucic@mycity.co.yu ne postoji:
Naime, bilo koji username da stavite ispred @mycity.co.yu - docice u moj inbox [to je ona CatchAll opcija, jelte]...
Taj email smo samo tada iskoristili, za ovaj forum. Nisam registrovao nalog ni na svom forumu, jer sam smatrao da ce ovde brze biti resen njegov problem, ES ima ipak najjace programerske forume. Topic sa pitanjem je na http://www.elitesecurity.org/t...vno-pitanje-vezi-sa-socket-ima
Nigde vise nije koriscen taj email, u to sam 100% siguran.
Taj email je imao samo jednokratnu upotrebu, za registraciju na ES.
Nije ni moj prijatelj koristio taj email, on cak i ne zna za taj mejl, ja sam mu kreirao nalog na ES, nije ni bio tada pored kompa... niti me je ikad pitao za taj mejl.
Ocigledno je da vam je tabela sa korisnicima procurela...
Ne znam da li je vec bila diskusija o tome... i da li uopste znate za ovo...
Ako je vec bilo - brisite onda topic.
A i ako se ovo cuva u tajnosti, brisite...
Mada ovu 'kradju mejlova' moze svako da skonta, ko je registrovao svoj account na zaseban email.
Pozdrav...
P.S. Za utehu, curela je i Bureku, i tamo imam mejl koji sam samo tamo koristio, i na koji mi redovno stize spam... samo sto je to bureku procurelo jos odavno...
[Ovu poruku je menjao Predrag Damnjanovic dana 08.10.2006. u 17:42 GMT+1]

Neko ima celu bazu emailova ES korisnika