E ovako da se ukljucim i ja u raspravu :)))
Ja sam kao sto mozete da vidite Adamovic Nikola. Imam 18-godina i iz Zajecara sam. Ovaj posao me je privukao samo zbog visoke placenosti pa sam se mnogo ali mnogo informisao o svemu i svacemu. I razmatrao da li da idem na FAX ii na brod....jos sam u dilemi jer jos nisam zavrsio srednju skolu, odlican sam ucenik....Mene konkretno zanima rad na brodu kao elektrotehnicar energetike, a ako se odlucim za fax onda cu opet zavrsiti nekako na brodu...imam jaku zelju za tim poslom.
Sigurno vise od godinu dana pratim sve moguce forume o vec pomenutim poslovima i mogu reci sledece.
Na mnogim forumima se zale da je ova agencija delimicna prevara, neko ode ali retko. Vlasnica je u zatvoru i to je na ESu objavljeno pre sigurno nekoliko meseci, trazite temu neko je napisao period je avgust - oktobar siguran sam.....Naci cu je i ja verovatno.
Moj savet je da svi prate forume KRUZERI i ima jos jedan forum koju cu se setit pa cu napisati. Sve u svemu koliko sam ja uspeo da zakljucim svi odlaze preko KOTORSKIH agencija.....takodje mnogi odlaze preko hrvatskih agencija bez mnogo problema. Ja posedujem dokumenat u kom sam sakupio mnogo kontakata agencija za prekookeanske brodove mahom je u pitanju Boka kotorska i par ih je u Srbiji....dokumenat je iz 10.08.2006. i sacinjen je konacno 13:38h stoga moguce je da neke agencije ne rade a neke da su promenile broj telefona, ali to se lako nadje preko informacija....Sve u svemu ja licno ne preporucujem Joy-Agency ! ! !
Ko hoce kontakte neka se javi na PP da ne bude reklama.
Srecno svima i mirno vam more ! ! !
P.S. Otici cu da radim kad tad :))))))
Da bi bio genije moras biti bar malo lud.