Namera je dobra. Da se najzad razdvoje IT od non-IT tema na ES, a da sve ostane pod istim krovom. I članstvo, i ergonomija, i "zarada". Šalim se za ovo zadnje.
Biće tu još lepih novosti, strpite se malo.
Pozdrav!
'el nemam?
02.09.2006. u 11:51
Bojan Basic Novi Sad
SuperModerator Član broj: 6578 Poruke: 3501 *.mediaworksit.net.
Planira se da se MadZone u potpunosti odvoji od ES-a (jedino će profili ostati isti na oba sajta). Posao je poprilično obiman tako da se radi postepeno, trenutno stoji u ovoj fazi koju imate prilike da vidite.
Čekajte malo, ako se Madzone odvaja od ES-a, zašto onda ja nemam članstvo na elitemadzone sajtu, već se moram ponovo registrovati? Mislim, to uopšte nije logično.
Live long and prosper.
Permission to come aboard,captain.Permition granted.
Moj predlog je da napravite i neke druge forume na elitemad, video sam da je neko predlagao forum o automobilima, itd... a odgovor je bio da se nece otvarati forumi koji nisu IT tematike. Sada kad je Mad vec razdvojen mogli bi da se razviju i drugi forumi na njemu (neki koji nisu IT tematike).
Mozda je najbolje da se prvo saceka i vidi sta ce biti uradjeno pa da se onda daju predlozi na osnovu toga. Ovako se daju predlozi koji ce ionako biti uradjeni, oni koji su suprotni sa onim sto je ideja, eve je na nevidjeno itd.
Strpite se neko vreme dok to bude uradjeno pa onda da vidimo sta jos moze da se poboljsa.
U suštini, supermoderatori su vam već rekli - odvajamo ICT od non-ICT foruma na drugi domen. Ima još dosta posla na samoj skripti sajta, bićete obavešteni kada to bude privedeno kraju, i tada će madzone-u i još nekim forumima moći da se pristupi samo preko novog domena.
Hvala na interesovanju, biće na novom sajtu tema za predloge.