Skidam film sa rapida koji je podeljen u nekoliko arhiva, da li potoji nacin da ja skinem samo jedan deo tj jednu arhivu i otvorim je kako bih mogao da vidim kvalitet slike? Trenutno jedini nacin za to je da skinem sve delove pa tek onda otpakujem film...
Uz winrar teško (nikako). Kad pregledaš nekompletirane arhive winrar prikazuje samo cele fajlove koji se nalaze u postojećim delovima arhive. A ti imaš verovatno samo jedan fajl zapakovan - ceo film...
Deo te arhive je deo filma, sto po nekoj logici, kad bi se pokrenuo trebalo bi da se otvori samo to parce filma ali ne moze winrar trazi sve delove arhiva kako bi otpakovao ceo film... meni je potreban nacin da zaobidjem to i vidim taj deo filma koji se nalazi u jednom od delova te arhive.
29.08.2006. u 17:34
balle
Član broj: 98208 Poruke: 77 *.pool8716.interbusiness.it.
Nasao sam jedan dobar tutorijal kako se radi ali ne znam da li smem da objavim link.
Neki se zale da link ne radi ali ja sam uspeo da skinem ovaj mali filmic. 4335kB
h**p://www.m3gaupl0ad.com/?d=PFAER338
pozdrav i nadam se da sam nekom pomogao
6a^^e
Hvala na pomoci u svakom slucaju ali ne mogu link da otvorim... Nebitno nasao sam naci kako to da izvedem, tj da iz zamo jednog dela arhiviranog filma vidim deo filma. Veoma prosta ali i primitivno! Pustis da se otpakuje arhiva i u momentu kada winrar trazi sledecu arhivu resetujete komp(malo bolan deo) ali kad se sistem oped podigne ostaje deo otpakovanog filma....
03.09.2006. u 23:52
balle
Član broj: 98208 Poruke: 77 *.pool8716.interbusiness.it.
Evo ovako ako sam dobro shvatio.
Nadjes prvu .rar datoteku i recimo premestis je na desktop. Otvoris je u winraru, dvostruki pritisak misa na nju, otvori ti se film, izvedi u neku omotnicu, i onda potvrdis KEEP BROKEN FILES. Potvrdi da radi samo tu datoteku i posle kad javi gresku, otkazi.
Moci ces da vidis prvih 20sekundi do minut (zavisi koliko ima .rar datoteka).
Radi samo sa prvom datotekom. Ne znam da li radi sa ostalim, ne verujem.
Probaj pa se javi
pozdrav
6a^^e
[Ovu poruku je menjao balle dana 04.09.2006. u 01:55 GMT+1]
Fajl (video materijal) koji dobijes posle WinRAR extrakta (obavezna potvrda Keep broken files) otvaras sa recimo VLC media playerom (to ne prolazi kod vecine drugih) i dozvoljavas mu AVI repair. Ako si skinuo kompletan Part1 ili bilo koji drugi, repair ce trajati kratko. Ako si skinuo samo neki procenat Part-a, VLC nece uspeti da ga "sredi" ili ce mu trebati vecnost.
Tu dolazi drugo ressenje koje mozze da se koristi i odmah, ustvari je najbolje...Skines sa neta preko Gugla neki od programa za AVI repair, ima ih mnogo pa makar morao da menjas posle triala. Ja sam nasao neki Video Fixer. Tim programom obradis fajl i posle mozes da gledas lako cak i na Media player Klasiku.
Nije tako komplikovano kao sto sam satro objasnio. Postize se da proveris ima li smisla dalje skidanje na osnovu vidjenih 10-20MB, dakle ni celog Parta1 ili Parta8...svejedno.