Zamolio bih da mi neko detaljno objasni kako da uz pomoc ProgDVB-a otkljuam zakljucane kanale sa SkyStar2 karticom.
Kako da JankySee instaliram i da on radi sa ProgDVB-om.
Imas opisanu kompletnu instalaciju za prog dvb u temi Radosna vest,za sve koji poseduju SkyStar2! Da bi ti radio progdvb moras da imas instaliran drajver 4.2.2 za skay-2 karticu.JankySee samo raspakujes i ubacis u folder progdvb.
Hvala na informaciji, ja sam se u potpunosti pridrzavao svege sto tamo pise, ali jos uvek ne mogu da vidim skremblovane kanale. Kanali koji nisu skremblovali se otvaraju i njih bez problema mogu da gledam sa ProgDVB-om.
Kada startas progdbv probaj da otvoris nek kanal koji je skremblovan npr. premijer 2. Imas gore u meniju plugins kada kliknes na njega ispod njega pojavice ti se YANKSE i otvorice ti se padajuci meni.U padajucem meniju mora biti oznacena sa kvacicom Active.Onda odes na SHOW MONITOR i kliknes na njega,i ako ti on pokaze koji kanal ti je otvoren u kojem sistemu skremblovanja radi i koji je kljuc i dali je kljuc ispravan.Ako ti to ne pokaze onda ti nije nesto u redu sa Yankseom ili sa CSS-aom.
Ja sam Drda. Nalazim se na drugom racunaru, tako da nemam svoju sifru, pa sam se registrovao na ime specilalac.
Sta da radim kada mi u JankySee-u pokaze da mi kljuc nije ispravan. Hocu reci GDE DA PRONADJEM PRAVE KLJUCEVE?
Konacno je sve proradilo. Neki programi ne mogu da se otvore, ali to je zato sto za njih nemam odgovarajuce kljuceve.
Puno se zahvaljujem svima koji su mi pomogli da resim probleme.
YankySee vrlo lako ubacujes. Samo raspakujes bilo gde i sve sto se nalazi u tom folderu iskopiras u ProgDVB folder. Odes na neku od pomenutih adresa i skines kljuc (Softcam.key), pa i njega iskopiras u ProgDVB. Zatim startujes ProgDVB i u plagin imas Yanksee.
kopirao sam yankesee i css.dll u progdvb.
krekirao sam skynet i nece da se pojavi yankesse u izborniku plugins.
u cemu je problem.
izbrisao sam skynet crack i ponovo ga kopirao i sada kad krekiram pise cracking aborted.
molim vas pomozite
Posto sam nov u sat.tv. molim da mi neko objasni:imam yanksse i softcam.key,e sad da li je softcam.key isti za sve sisteme kodovanja ili se mora za svaki skidati posebno.Hvala
sm.skrba.tamb:
Posto sam nov u sat.tv. molim da mi neko objasni:imam yanksse i softcam.key,e sad da li je softcam.key isti za sve sisteme kodovanja ili se mora za svaki skidati posebno.Hvala
"Isti" je za sve! Slobodno ga otvori nekim txt editorom (moze i notepad) i pogledaj...