@ braco-cobra
pajdo ja sam procito ovo gore i moras me prosvijetlit sta zabnaci ovo gore
da gledas conax???
moja malenkost se usudila pazarit dbox da bi se malo zabavljao jer vidim da se to sad nosi i instalirat enigmu nac gdje bi trebali bit kljucici izeditirao to i nakon muke sa skeniranjem isto ko gosn dinko naso satelittes.xml kopiraio u [etc] folder i nakon toga mi se ukazali svi sateliti
cuvsi da si ti dbox fan cak sam ti poslao pm i pito te o kompatibilnosti staba sa dboxom ali setajuci okolo i citajuci vidio da je dbox nekompatibilan sa diseq 1.2 protokolom jednostavno zato sto je tanak sa strujom
It _seems_ like there is no interest in supporting DISEQC 1.2. The only
existing program i know is "skyscan", which makes it possible to drive a
dish via telnet. It's buggy and I don't no if it is working with new image
_____________________________________________________-__________
no nema veze tata se veceras malo igro pa je loop-nuo kroz drugi receiver i malo seto po satelitima (vrtio stab sa drugim receiverom) i svi se daju skenirat hispasat radi ako mu upises kljucice oni dumpnuti romovi sta su u enigmi ne sljakaju jedino polsat igra no ako ti gledas kioske svaka cast moro bi s nama ponosnim vlasnicima podjelit takvo sazbanje ja bi volio kuken kioske sa dbox-om jer mi se strahovito dopao pa ako znas nacin de reci pa da nas usrecis
evo ko ima problema sa skeniranjem satelita sa enigmom na dboxu nek samo ljuljne ovaj file u [etc]