Ma nije samo stvar u izgledu. Svaki sajt, pa i ovaj tezi da ima sto vise poseta. Ako je to to tacno, a jeste, onda se ne moze ponasati kao da ga 80% svoji posetilaca ne zanima. Samo gledam teme u kojima admini, a i sam gojko, vrlo ljubazno pricaju ljudima da se "uclane u njihovu firefox sektu". Na primer: "...imam problema sa snimanjem u ie..." - promeni browser, "...prikaz mi nije dobar..." - promeni browser ... Zamislite da drzavi dune da naredi svim televizijama da u roku od mesec dana predju na HD format, i da na pitanje gradjana kako ce to da gledaju, odgovori "pa promenite televizor". To jednostavno ne ide tako. A kao sto Goran Mijailovic rece, ako vam je toliko bitan firefox, onda bar na vrhu stranice stavite da je za njega i optimizovan.
Gojko, ne znam za css ali znam da od kako ste redizajnirali sajt, on se najmanje duplo sporije ucitava. Al to je opet za novu temu koja bi bila "Nemaju svi ADSL..."
Clara pacta, boni amici! - Clear agreements, good friends! - Čist račun, duga ljubav!