Meni nesto nije jasno....
pa mi ovde vise diskutujemo o ponasanju,ponavljanju tema,..... nego oonome o cemu bismo trebali...
DALI HOCE I MOZE NEKO TO DA SHVATI ???
Hajde da jenom ako je moguce neko i to ukapira i dozvoli da se ovde razmenjuju misljenja i informacije a ne da se bez veze prepucava o tome..
Pa zar neko misli da ovde nema se pametnija posla neko da se neciji postinzi brisu,file sklanja, pisu memoari ....
Ali jedno je fakt....neko je ukapirao,neko ce ukapirati, a neko nece namerno..iz principa,ili jednostavno ne moze da shvati o cemu se radi....
Mislim da nije fer prema svim onim clanovima koji to postuju i cije se pravilno ponasanje cak mozda i neprimecuje..
Zato se u moje ime i ime svih moderatora zahvaljujem svim onima koji ovaj forum i njego rad podrzavaju i pomazu onako kako to treba i nastoje da sve ovo sto se ovde radi ima nekakav smisao koji nazalost pocinje da se gubi...
Nezelim da me niko pogresno shvati,ni mene ni sve ostale koji se trude i provode vreme ovde da sve ovo bude preglednije..da forum bude efikasniji,bolji.....
Nek barem jedno normalno ponasanje bude HVALA..GORSKOM...GILETU...HAMUXU..
MRGI..MILOSU i svim ostalima..koji su nam toliko toga omogucili za sve ovo vreme da naucimo ,shvatimo ukapiramo i jedni drugima pomazemo...
A dali se neko upitao ZASTO? zbog cega?...
Zasto to sto znaju nezadrze za sebe nego ipak se trude i zalazu da nam olaksaju ..
Sigurno je da ima mali milion foruma pa sta nekog briga informaciju ce dobiti i na drugo mesto..Da to je tacno ali dali ce neko tolerisati ono sto se ovde cak i previse tolerise.Mislim da nece..
Eto....mesto da sam uradio nesto pametno.. ja jedem g**** ko baba ratluk,zato nemora niko da mi se mesa u jelovnik :) ........
Spostovanjem
Donn BAXY
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT