Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

PONAVLJANJE TEMA

[es] :: BalkanSat :: PONAVLJANJE TEMA

Strane: 1 2

[ Pregleda: 731 | Odgovora: 30 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 17:12

Postovani clanovi Foruma,

I sami vidite koliko nam je ponekada potrebno da bi usli na Forum.
A jedan od razloga je i "prenatrpanost",opterecenje Sajta i Foruma.
Zasto ne bi svi obratili paznju na rad foruma,ici u PRETRAGU i trazili
zeljenu ili slicnu temu.A pojedinima je izgleda mnogo lakse i jednostavnije
da odmah postave "SVOJ PROBLEM" kao Temu na prvu stranu.Zasto?
Smatraju da ce im tako BRZE biti ucinjena usluga-pomoc.
Razmislite malo o tome.Ubuduce ce biti istovetne teme sa iste strane brisane
ili zakljucane bez objasnjenja.
Ucinite i Vi malo da nam ovaj Forum funkcionise kako treba,a ne svi da se
nerviramo i krivicu svaljujemo na Administratora i Moderatore.

Pozdrav

19.01.2003. u 17:12 

Baxy
Cosmosoft Austrija , Cosmosoft Srbija
Austrija

Član broj: 2762

Sajt: www.cosmosoft.at

icon Re: PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 17:51
GILE...potpuno se slazem stobom ali isto dobro znam da si skretao paznju vec nekoliko puta i da ses ovo ponavljati jos nekoliko stotina puta...
Nas covek je takav da ce trebati jos jedno 500 puta da procita ovako nesto i tek onda te pita sta si mislio sa ovim..
Nazalost je tako kako jeste i neko ili nece ili nezeli da obrati paznju na ono nasta vecina clanova foruma pledira....
Nekima mora da bude jasno da ovo nije individualan forum vec forum koga koriste nekoliko hiljada clanova i da bi svako dobijo odgovor i pomoc u sto brzem roku potrebna je i preglednost tema a ne da svako stavlja sta mu padne na pamet i bilo koju temu...
Lepo je jedan momak naglasijo i skrenuo paznju da se polako ali sigurno ovaj forum pretvara u stocni pijac u pozarevcu....
Ko zna shvatice ko nezna siguran sam da nece...
Spostovanjem i molbom za razumevanje DONN BAXY
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT
19.01.2003. u 17:51 

dejan73
MEXICO

Član broj: 6458

icon Re: PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 18:11

UPOTREBLJAVAJTE "PRETRAGA" FUNKCIJU ,MOLIMO VAS,u TOP-u,
koja je stara vise od godinu dana ali ima samo 290 posetilaca,sto znaci da to
ljude ne zanima, nije interesantna, da bi je neko otvorio trebala bi da se zove
NAJNOVIJI KLJUCEVI ZA PINK PLUS,KIOSK,TEKILU....
Dozvolicu sebi da dam jedan predlog:kod otvaranja nove teme trebalo bi da pise
velikim slovima PRE NEGO STO POSTAVIE NOVU TEMU,MOLIMO VAS PROVERITE
DA NIJE O TOME VEC PISANO(KORISTITE PRETRAGU).

POZDRAV OD DEJANA
Pozdrav od Dejana
19.01.2003. u 18:11 

poki
slovenia

Član broj: 1193

icon Re: PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 18:26
Gile pa kaži ti sada meni kako, da odgovaram na temu " Dreambox 7000 kupiti ili ne" kad mi je blokirana . Jedini način je da otvorim novu.
POKI

DREAMBOX JE ZAKON.
19.01.2003. u 18:26 

Baxy
Austrija

icon Re: PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 19:29
Oa vidis POKY ..u tome i jeste greska..
Ako ti je tema vec blokirana postoji razlog zasto je blokirana a ne tek onako...
A ti mesto da razmislis zasto je blokirana postavis ponovo istu pa se i ona blokira pa tako u krug.....
Pogledaj dali je o tome vec raspravljano do sada postavi pitanje i ono ce biti ponovo na vrhu liste tako da ce sigurno neko odgovoriti...
Ovako otezavamo sami sebi..
DONN
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT
19.01.2003. u 19:29 

gorski

icon Re: PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 21:05
Ne kuze ljudi da je u njihovom i interesu foruma (citaj: svih nas, a to opet znaci "drugi", pa 'ko ih zarezuje...) da se forum ne zakrci, da se ne pretrpava... Iracionalni, jer sebicni i ponekad djetinje strogo na sebe orijentirani... Ja hocu, sad i ovdje - i nemoj ne'ko da me gnjavi - naravno da sam citao, ali nista nema (a tema na 7 strana... velikim slovima....)... Usitinu lijeno, drsko i neotesano....

Kako netko rece, samo ti pisi bez obzira, a sto je = bezobzirno... Trebalo bi uvesti upozorenja, zute i sl. kartone, pa... Ako ne postujes druge i njihov rad, clan si grupe, a ne zelis postovati elementarna i uistinu minimalna pravila te grupe - pa, pa...
19.01.2003. u 21:05 

Al-kapone
Njemacka

Član broj: 1554

icon Re: PONAVLJANJE TEMA19.01.2003. u 23:31
ja se slazem sa vama posto ima jedna ista tema po 2 ili 3 puta u istu stranu pa neide ni tako zasto je funkcija pretraga moze se ubaciti nova tema ako te teme nema u pretraga funkciju ali mislim da sve teme su tu dajte Ljudi malo pretragajte nemojte samo da trpamo forum sa iste teme

Poz Al-kapone
HUMAX IRCI-5400Z +CAM ToH 3.2
X-Cam 1.04
Fun Card - Fun_6in1_AT90S8515_V4.40 flash
MatrixCam Reloaded + Humax BTCI5900 +skyCrypt Modul
19.01.2003. u 23:31 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

icon Re: PONAVLJANJE TEMA23.01.2003. u 12:39

Ne razumem,da li stvarno nas covek ne vidi dalje od ociju.
Na istoj strani,ista Tema se postavlja dva puta???!!!!

Ovo prevrsuje svaku meru.Na istoj strani nesto nize stoji obavestenje
da se TEME NE PONAVLJAJU.

Verovatno je najbolji lek,brisanje i samo brisanje.Nazalost !!!!

Pozdrav
23.01.2003. u 12:39 

master yoda

Član broj: 7211

icon Re: PONAVLJANJE TEMA23.01.2003. u 13:46
Potpuno se slazem sa gore navedenim jar nekad znam da sedim po sat vremena ispred PC i molim da se stranica uopste otvori .Nazalost jedino resenje je da se TEME koje se ponavljaju automatski brisu od strane MODERATORA jer je to jedino resenje i to bez navoda zasto je to uradjeno ,nadam se da Moderatori nece to zloupotrebiti pa brisati ostale teme .@Gorski Ideja nije tako losa da se daje upozorenje Zuti kartoni .................................itd ali sam vidis da se teme u zadnje vreme ponavljaju i mislim da to nece puno pomoci tj. Ja cu da ponovim temu
Vi cete me upozoriti onda ce neko drugi to uraditi i opet iz pocetka i onda ce se FORUM svesti na upozorenja, delenje kartona i sl. a to nije zamisao ONOGa ko je OVAJ FORUM zaziveo (napravio).
Postoji jos jedna mogucnost da se CLANOVI ovog FORUMA malo solidarisu pa NOVCANO pomognemo da se ovakvi problemi vise neponavljaju(TEMA:BUDUCNOST OVOGA FORUMA) onda mozemo teme ponavljati 100 puta

Pozdrav
master yoda
23.01.2003. u 13:46 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

icon Re: PONAVLJANJE TEMA23.01.2003. u 14:30

@master yoda,

Ovo za solidarisanje je X-puta ponavljano.Na Forumu_Vesti,
Tema_Donacija za Server,stoji ko je i sta do sada pomogao.
A ako ti je zelja da pomognes,nema problema.

Pozdrav

23.01.2003. u 14:30 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

icon Re: PONAVLJANJE TEMA23.01.2003. u 23:08

I OPET na istu temu.Evo jedan novo primer:
Na prvoj strani se nalaze 6 Tema o Samsungu,a u
rubrici_Pretraga cak 2 5 0 pojmova-Tema u vezi Samsunga.
Ali to nista ne znaci nasem Useru @nebo,da opet postavi
Temu po svom pitanju i nahodjenju,_da li moze da gleda
Pink na 16 stepeni na Samsungu.
Cak se i o Temi Pink raspravlja na istoj strani!!!

Ali sta to njega briga,a mnoge ostale,zasto bi citali kada je lakse
postaviti Temu,jer ljude to "bode" u oci i reagovace brzo.
Sta ima on da se sekira sto je Forum prepun,bezrazloznih Tema,neka se drugi nerviraju kada ne mogu na Forum zbog prenatpanosti.

E ljudi,ljudi...nikada kraja bezobrazlucima???!!!
23.01.2003. u 23:08 

zxc
Germany

Član broj: 1224

icon Re: PONAVLJANJE TEMA23.01.2003. u 23:17
@ Gile 3x ista poruka nece smanjiti opterecenost ovog foruma
cu zxc
Ako su dvoje u jednoj prostoriji i troje izadju napolje onda mora jedan da se vrati da niko nebi bio unutra...2-3+1=0 ???
23.01.2003. u 23:17 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

icon Re: PONAVLJANJE TEMA23.01.2003. u 23:49

@zxc,

Nema potrebe da o tome polemisemo.Nisu 3 nego 6 na istoj
strani od 250 u Pretrazi.
Plus diskusija o Pinku na prethodnoj strani.

Pozdrav
23.01.2003. u 23:49 

gorski

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 03:47
Nesporazum, Gile - nisi vidio da ti je ista poruka tri puta isprintana, jedna za drugom... Obrisao sam dvije, OK je...

Ima Baxy donekle pravo, jedan dio je polako prerastao u stocni pijac i ako se ne dignemo protiv toga moglo bi i gore... SVE, naravno, zavisi od nas i kako se ponasamo, a ako nista ne napravimo po nekom pitanju ode u vrazju mater...

Dobar dio duha foruma je u njegovoj spontanosti i otvorenosti i to svi cijenimo i to treba sacuvati, ali moze to polako prerasti preko dobre mjere u nesto kvalitativno drugo... (Ne daj se Ines... ispod dva'e't 'iljada... he, he...)
24.01.2003. u 03:47 

telesat
camel seller manager

Član broj: 4685

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 15:47
Ja razumem moderatore kad obrisu temu koja se ponavlja ali sinoc mi se desilo da mi je obrisana tema pa i fajl koji sam ostavio na upload-u pod nazivom LCI WinEDIT.
E sad neka mi neko od nadleznih objasni u cemu je stos jer u pitanju je mali editor za LCI za Irdeto i Nagru koji sam hteo da implementiram u svoju verziju (32-bitnu sa grafickim interfejsom za WIN, Emulatora za Conax i sve ostalo).
Ako nezelite poboljsanu verziju emulatora i ujedno editor onda OK.
Jos interesantnije je da sam fajl na Upload-u ponovo postavio ali neko ga je opet obrisao ????
Pozdrav,
Team DuckTales / Enigma2 / Kathrein UFS-910
24.01.2003. u 15:47 

gorski

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 19:20
Gileeeeeeeee, dusooooo.... Kaj je, bre, opet, co'ece...????
24.01.2003. u 19:20 

Baxy
Austrija

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 20:17
Meni nesto nije jasno....
pa mi ovde vise diskutujemo o ponasanju,ponavljanju tema,..... nego oonome o cemu bismo trebali...
DALI HOCE I MOZE NEKO TO DA SHVATI ???
Hajde da jenom ako je moguce neko i to ukapira i dozvoli da se ovde razmenjuju misljenja i informacije a ne da se bez veze prepucava o tome..
Pa zar neko misli da ovde nema se pametnija posla neko da se neciji postinzi brisu,file sklanja, pisu memoari ....
Ali jedno je fakt....neko je ukapirao,neko ce ukapirati, a neko nece namerno..iz principa,ili jednostavno ne moze da shvati o cemu se radi....
Mislim da nije fer prema svim onim clanovima koji to postuju i cije se pravilno ponasanje cak mozda i neprimecuje..
Zato se u moje ime i ime svih moderatora zahvaljujem svim onima koji ovaj forum i njego rad podrzavaju i pomazu onako kako to treba i nastoje da sve ovo sto se ovde radi ima nekakav smisao koji nazalost pocinje da se gubi...
Nezelim da me niko pogresno shvati,ni mene ni sve ostale koji se trude i provode vreme ovde da sve ovo bude preglednije..da forum bude efikasniji,bolji.....
Nek barem jedno normalno ponasanje bude HVALA..GORSKOM...GILETU...HAMUXU..
MRGI..MILOSU i svim ostalima..koji su nam toliko toga omogucili za sve ovo vreme da naucimo ,shvatimo ukapiramo i jedni drugima pomazemo...
A dali se neko upitao ZASTO? zbog cega?...
Zasto to sto znaju nezadrze za sebe nego ipak se trude i zalazu da nam olaksaju ..
Sigurno je da ima mali milion foruma pa sta nekog briga informaciju ce dobiti i na drugo mesto..Da to je tacno ali dali ce neko tolerisati ono sto se ovde cak i previse tolerise.Mislim da nece..
Eto....mesto da sam uradio nesto pametno.. ja jedem g**** ko baba ratluk,zato nemora niko da mi se mesa u jelovnik :) ........
Spostovanjem
Donn BAXY
24.01.2003. u 20:17 

telesat
camel seller manager

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 21:58
@Baxy
Pitaj Xamuh-a i on je postavio moj Editor na Upload ali i taj fajl je obrisan.
E sad ako hoces nekog da ubedis da ne znam sta govorim... :)
A Poenta za izradu editora i verziju LCI-a za Win koji jos nije doradjen (nadam se uskoro) je da se pomogne onima kojima je to potrebno, da na laksi nacin dekodiraju kanale i ubacuju kljuceve.
Ako je ta ideja neispravna , pa recite bre ljudi, zasto da se i ja mucim i gubim vreme ?
Pa ako vam to smeta lepo to recite .

Pozdrav,
24.01.2003. u 21:58 

Baxy
Austrija

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 22:42
Telesat...Prijatelju....

Taj file koji ste stvavljali na upload NIJE ISPRAVAN !!!!! ili je u pitanju kompartibilitet sa zip arxivom i rar arxivom !!!!
Ja sam ga licno skinuo , Gile i jos dosta njih koji su nam javili da file koji su skinuli nije ok vec da pokazuje gresku niti moze da se otvori....
Molio bih za razumevanje,da niko nece da izbrise nikakav file koji odgovara ovom forumu koji je ispravan.. a pogotovu nesto sto bi svima nama koristilo
Znaci ovaj file ili nije dobro uploadovan ili je neispravan..
Nadam se da si me razumeo i razlog zasto je izbrisan a mislim da to mogu da ti potvrde svi oni koji su ga skinuli
Spostovanjem Donn BAXY

[Ovu poruku je menjao Baxy dana 25.01.2003. u 01:37 GMT]
24.01.2003. u 22:42 

telesat
camel seller manager

icon Re: PONAVLJANJE TEMA24.01.2003. u 22:54
@Baxy
Raspakuj Zip, znaci 2 fajla Exe i Irdeto.dat
Nemoj startati exe iz zipa! jer editor trazi da ucita Irdeto.dat prilikom startanja.
Ako on nepostoji nece nista ni snimiti !!!
Prvo uradi ovako kako sam napisao pa onda probaj sa tvojim Irdeto.dat fajlom, jer moze da se desi da radi neka odstupanja u sintaksama da program neradi kako treba.
Program je uspesno uploadiran i kao zip zauzima 18kb.
Licno sam skinuo i uploadovani fajl od Xamuh-a i RADI.
Ako javlja gresku, daj reci koja je poruka ?
Mozda treba neka VB biblioteka ?

Pozdrav,
24.01.2003. u 22:54 

[es] :: BalkanSat :: PONAVLJANJE TEMA

Strane: 1 2

[ Pregleda: 731 | Odgovora: 30 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.