Citat:
vuki1: Zasto.
Meni dobro sljaka ( da kucnem u testaturu).
Ako ti odgovara onda naravno da nema potrebe da ga menjaš. Jedan od problema sa ovim klijentom je što ima tendenciju da favorizuje ljude koji koriste BitComet i tako uništava swarm. Ima još dosta raznih problema možeš da proguglaš naći ćeš. E sad, neki klijenti su već uveli zaštitne mere protiv ovakvih pa će se često ubuduće desiti da neka BitCometa ostane bez downloada upravo zbog svog 'ružnog' ponašanja ;)
Citat:
mulaz: pa pitam dali postoji neki poseban razlog.. pre nego probam da promenim soure tako da izbaci ime nekog drugog clienta trackeru
Ako to stvarno planiraš da uradiš, probaj da *detaljno* proučiš kako se identifikuje klijent u koji hoćeš da maskiraš BitTorrent. Pričao sam sa nekim administratorima privatnih trackera i veruj mi da neki do te mere idu da bez problema nahvataju lažno identifikovane klijente na osnovu nekih sitnih razlika izmedju ta 2 klijenta. Tipa: uTorrent šalje polje 'key' u tracker request svaki treći put a BitTorrent svaki put -> iz momenta će te provaliti (lupio sam primer naravno).