Citat:
Control Panel -> System -> Advanced -> [Performance] Setting -> Advanced -> [Virtual memory] Change -> /stavi/ System managed size
ovo bas i nije najbolja ideja ostavi kako je po defaultu sa 512 rama mozes i totalno da ga iskljucis mada ne bi preporucio
Citat:
koko75: Pozdrav svima.Nije mi jasno sto toliko se mucite sa tom skystar 2 karticom.Po meni je to obicno smece koje nakon mjesec dana privremenog koriscenja prodao sam i uzeo po meni nesto najbolje i najstabilnije a to je skystar 1 koje sam platio oko 100eura vise od skystar 2 a razlika je nebo i zemlja.Sa skystar 2 uvjek ima problema oko otvaranja kanala dok sa skystar 1 nikad.Premiere kod skystar 1 radi bez one dodatke koje trazi skystar 2 pa sad vi razmislite jel cete i dalje gubiti vreme i nerve ili resiti problem zauvjek.
Pozdrav.
hmmm
cik da vidim da skines nesto ozbiljno, da gledas neki mpeg4 hdtv kanal (obzirom da i sa klasicnim hdtv-om imas problema)
nemoj isprobavati nvidia pure nece pomoci probaj sa nekim iz nabukovog codec pack-a mada cisto sumnjam da je do codec-a
probaj sa nekim od drugih programa tipa progdvb, skyview, (mytheatre ne bi bas preporucio za snimanje)
da li je instaliran patch za ss2 u xp-u?
ako jeste a nisi imao problema pre njegove instalacije deinstaliraj ga
data execute prevention (DEP) ukljucen ili iskljucen?
XP firewall sinut sa ss2 ili ne (ss2 je inace network adapter) ili neki drugi firewall postoji na masini?