Imam isti problem sa TTS35AI daljinskim ne radi mi nista osim sto mogu da ukljucim i da iskljucim ProgDVB.
Ako neko ima gml fajl neka mi posalje ili neka postavi negde.
Hvala.
Ajd neka mi neko objasni zasto mi preko girdera sve radi kako treba osim volume up i down,GML definiciju za prog sam skinuo sa crosat-a.
Verzija progDVB-a je 4.72.3
[Ovu poruku je menjao djxy dana 26.05.2006. u 16:52 GMT+1]
Ljudi ne mozete uzimati GML file i ocekivati da vam sve radi 100%,
Ti GML-i su radjeni za neku odredjenu verzije ProgDVB-a, i naravno za onaj neizgledni daljinski TS35.
Mislim da se na novom daljinskom nisu zadrzali isti kodovi na tipkama i odmah vam ne odgovaraju komande u tom GML-u.
Uzmite bilo koji taj stari GML, na kojem vam radi najvise komandi, u ProgDVB-u otvorite commands i pogledajte koje vam je slovo stoji na komandi koja vam ne radi i u Girderu kliknite na "Learn" pritisnite tipku na daljinskom da girder primi kod sa daljinskog dajte mu slovo koje se trazi u ProgDVB-u, spremite promjene u GML file.
Nisam siguran dali je potrebno ali ja uvjekn nakon promjena iskljucim pa ponovno pokrenem Girder.
kliknes na learn, pa onda stisnes dugme na daljinskom i trebalo bi da registruje komandu...mada sada sam pogledao jedan konfiguracioni fajl (winlirc) za tts35ai i iskljucene su komande za vol+ i vol- kao i za prog+ prog - ...?