Imam problem sa reinstalacijom X-a.
Naime promeno sam plocu procesor memoriju i jos treba graficku da zamenim sad trenutno imam nekog G-Force II MX a treba da dobijem nekog VIVO ATI-ja 7500 ili 7000 i u iscekivanju te kartice reko necu da instaliram X da mu nemenjam graficku itd pa instaliram Win XP. Hard disk mi je podeljen na 3 particije 1 particja mi je bio c ranije u fat32 a sad sam ga preformatirao u NTFS a 2 particija mi je ostala u FAT-u dok je na trcoj bio Linux RH 7.3. Naravno pri instalaciji XP-a izbrisao je Boot menager GRUB i sada mi se samo XP dize pri butovanju.
I naravno smorio me je Win i krenem da instaliram X isto sa sadasnjnom grafikom i opet krenem RH 7.3 i pokrene se setup sve lepo i kada izaberem opciju da hocu da Update-ujem posojeci sistem on mi prijavi gresku kao da ne moze da montira /mnt/winc kao verovatno nije formatirana!, jer C vise nije fat nego je NTFS (a ja sam mu ranije stavio da mi pri pokretanju montira odma i C i D) i tu mi da samo da restatujem komp.
Nije mi jasno zasto uopste na pocetku instalacije proverava koje particije postoje kad on ima vec svoju particiju na kojoj je instalacija X-a.
Malo sam zbunjen a nebi ponovo da mi se po 100 put sjebu particije jer imam dosta vaznih podataka na sve 3 particije (hadr disk je od 80 GB).Pa ako je neko razumeo sta sam hteo da pitam nek napise :) unapred hvala svima.
Pozdrav!

UPDATE RH 7.3 PROBLEM???
Re: UPDATE RH 7.3 PROBLEM???