Ne mogu da verujem da, pošto sam kontaktirao njihovu teh. podršku (više puta sam pokušavao da dobijem odgovor na isto pitanje, poslednja 2-3 dana) i na kraju im rekao da se debelo dvoumim oko prebacivanja sajta kod drugog provajdera, jer mi uskoro ističe paket, oni još uvek ništa ne preduzimaju? Kapiram da im moj novac nije neki bitan faktor, u pitanju je osnovni paket, ali ja sigurno nisam jedini koji ovako prolazi, tako da taj nebitan faktor polako postaje bitan.
Šta treba da preduzmu? Da mi daju najjednostavniji odgovor na pitanje: zašto Uniwebhosting ne omogućava upotrebu EXIF biblioteke za PHP, jer ja stvarno ne vidim razlog. Mnogi drugi provajderi to omogućavaju i ne verujem da je to nekako "opterećujuće" za njihove servere. Btw, u poslednje vreme konstantno ne mogu da se prijavim na cPanel jer su im diskovi puni (???) Verovatno im neko drugi upotrebom HTML-a preopterećuje servere
Dakle, put pod noge i ja napuštam ovaj brod. Sva sreća pa mi domen nije vezan za njih
p.s. slažem se da su pre dve godine kada sam prvi put i napravio nalog kod njih bili mnogo brižniji prema svojim korisnicima... ovo sada je propas'. Toplo ne preporučujem
http://www.ceskarepublika.rs - praktičan vodič kroz Češku Republiku