Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?

[es] :: Hosting :: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?
(Zaključana tema (lock), by Tyler Durden)
Strane: << < .. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 83635 | Odgovora: 865 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

websurfer
websurfer
Srbija

Član broj: 199973
*.dynamic.adsl.itsisp.net.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?22.12.2009. u 12:56

Citat:
dados.p

Ja ne znam kakvih problema imate sa njima meni su za sada dobri... Imali su poblema ali su izgleda sve resili..

Pa sve su ljudi lepo napisali o svojim iskustvima sa njima.

Citat:
dados.p: Samo hocu da kazem da ja nemam problema sa njima...

Znamo, znamo - napisao si to n puta u ovoj temi tj. "slucajno" svaki put kada neko napise nesto o svom problemu sa njima... Ali ako, bolje je da ljudi vide da ima i zadovoljnih a ne samo jedna strana da se vidi
22.12.2009. u 12:56 

dados.p

Član broj: 66376
79.101.47.*

Sajt: www.getafreelancer.loviri..

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?22.12.2009. u 13:24
Citat:
websurfer: Znamo, znamo - napisao si to n puta u ovoj temi tj. "slucajno" svaki put kada neko napise nesto o svom problemu sa njima... Ali ako, bolje je da ljudi vide da ima i zadovoljnih a ne samo jedna strana da se vidi ;)

Isto kao sto ste vi napisali n puta da imate problema sa njima...

A ovo sto sam napisao da ne znam kakvih problema imate sa njima, mislim u trenutnoj situaciji, jer kako vidim sada sve sljaka.
22.12.2009. u 13:24 

websurfer
websurfer
Srbija

Član broj: 199973
*.dynamic.adsl.itsisp.net.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?22.12.2009. u 15:06
Laptopovi

Pa to i pokušavam da objasnim, nema ničeg lošeg u tome, naprotiv - neka se vidi malo i druga strana
22.12.2009. u 15:06 

dados.p

Član broj: 66376
79.101.47.*

Sajt: www.getafreelancer.loviri..

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?22.12.2009. u 19:04
Aha ok, ja sam vec pomislio da me napadaju :-)
22.12.2009. u 19:04 

stefan.rakonjac
Stefan Rakonjac
Brno, Czech Republic

Član broj: 158056
*.sks3.muni.cz.

Sajt: www.ceskarepublika.rs

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?24.12.2009. u 11:35
Ne mogu da verujem da, pošto sam kontaktirao njihovu teh. podršku (više puta sam pokušavao da dobijem odgovor na isto pitanje, poslednja 2-3 dana) i na kraju im rekao da se debelo dvoumim oko prebacivanja sajta kod drugog provajdera, jer mi uskoro ističe paket, oni još uvek ništa ne preduzimaju? Kapiram da im moj novac nije neki bitan faktor, u pitanju je osnovni paket, ali ja sigurno nisam jedini koji ovako prolazi, tako da taj nebitan faktor polako postaje bitan.

Šta treba da preduzmu? Da mi daju najjednostavniji odgovor na pitanje: zašto Uniwebhosting ne omogućava upotrebu EXIF biblioteke za PHP, jer ja stvarno ne vidim razlog. Mnogi drugi provajderi to omogućavaju i ne verujem da je to nekako "opterećujuće" za njihove servere. Btw, u poslednje vreme konstantno ne mogu da se prijavim na cPanel jer su im diskovi puni (???) Verovatno im neko drugi upotrebom HTML-a preopterećuje servere

Dakle, put pod noge i ja napuštam ovaj brod. Sva sreća pa mi domen nije vezan za njih

p.s. slažem se da su pre dve godine kada sam prvi put i napravio nalog kod njih bili mnogo brižniji prema svojim korisnicima... ovo sada je propas'. Toplo ne preporučujem
http://www.ceskarepublika.rs - praktičan vodič kroz Češku Republiku
24.12.2009. u 11:35 

srpsko gradjevinarstvo

Član broj: 124392
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?24.12.2009. u 14:14
Ja mislim da treba uzeti mokru čarapu pa tući po glavi.

Uniweb je 2006, 2007 i 2008, bio hoster za primer. Ja sam ih prvi hvalio i nema šta da se kaže za taj period svaka čast ljudi.

Ja razumem da serveri polude, da sve ode u tri pm, ali uvek možeš poslati masovni e-mail i odgovoriti na mejlove.

Moram videti da jedan moj prijatelj, iščupa svoj sajt od njih, dok nije potonuo.
24.12.2009. u 14:14 

koska

Član broj: 987
79.101.172.*

Sajt: www.wizemail.co.uk

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?26.12.2009. u 15:29
Ja ne znam sta se desava sa njima...
Pre nepune 2 nedelje sam narucio i uplatio domen+hosting paket...

Nakon 2 razgovora sa njima i "proveri mail za pola sata" odgovorom, meni ni domen ni hosting nisu aktivni, a narucilac posla bas postaje nervozan. Najgore je sto je sad vikend i nemam gde da narucim novi hosting, a ljudi iz UniWeba mi se ne javljaju vec 2 dana.

Toliko o njihovoj profesionalnosti.
26.12.2009. u 15:29 

atzza

Član broj: 159588
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?26.12.2009. u 19:06
Posto je ovo jedini nacin da im se osvetim evo i ja da ih malo pljunem (drugi nacin bi bio da odem u Prenjska 14b
Belgrade, 11000
Serbia da ih bijem ali me mrzi da trazim po googlu gde je Prenjska...)

Dakle jednom recju kreteni:
Ne odgovaraju na vise od 10 emailova u zadnjih par nedelja.
Iako im dajem detaljne informacije sta nije u redu cak im kazem i kako da rese problem i nista...
Vrhunac bezobrazluka je bio jedan jedini odgovor na email sa porukom "evo sacu da pogledam sta je..."
I da! jednom sam ih uhvatio da im je "online" na live support ali ne odgovorishe....
I jos jedna bitna stvar...ako pogledate whois videcete da im domen istice za koji dan,u januaru:

Domain Name: UNIWEBHOSTING.COM
Created on: 17-Jan-06
Expires on: 17-Jan-10
Last Updated on: 22-Sep-08

Verovatno dizu ruke od biznisa pa sto bi gubili vreme na support

Ali kao sto neko rece jedan mass email bi mogao da objasni neke stvari na ljudski nacin a ne kao stoke da cute...
Jebga bili su dobri par godina,ali jos jednom se pokazalo da ne treba imati posla sa nasima ni u jednoj oblasti

Dakle ko pita za misljenje kratko i jasno:
Goni ih...
26.12.2009. u 19:06 

atzza

Član broj: 159588
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?26.12.2009. u 19:12
Jos nesto:
Server StatusService Details Status

mysql (4.1.22-standard) failed
Server Load 2.90 (4 cpus)
Memory Used 11.5 %
Swap Used 7.01 %
Disk /dev/sda5 (/) 26 %
Disk /dev/sda8 (/home) 100 %
Disk /dev/sda1 (/boot) 21 %
Disk /dev/sda2 (/var) 100 %
Disk /dev/sdb1 (/backup) 94 %
Disk /dev/sda3 (/usr) 100 %

Dakle diskovi su im puni...
Mysql failed...
26.12.2009. u 19:12 

Darklord
Linux System Administrator
Subotica

Član broj: 30588
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?26.12.2009. u 19:23
Diskovi im se izgleda pune nenormalno, rekao bi da im logovi od servera rastu a da ih oni ne brisu. I da mysql zakuca kada nema gde vise da pise.
26.12.2009. u 19:23 

Q_Q
graphic designer
Paracin

Član broj: 245205
93.86.143.*

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 11:03
Evo vidim da jos dosta ljudi imaju isti problem, pa rekoh da napisem i ja par reci o ovom "hosting-u". Kod njih imam vec 2 godine uzet hosting,tokom prve godine sve je radilo ok, sa malim prekidima od po 5 min ali to se stvarno retko desavalo. Problemi su poceli mesec dana nakon sto smo obnovili hosting. Ceo sajt je poceo da pada i stoji tako po nekoliko dana. Support je ocajan, ne samo da ne odgovaraju na e-mail-ove, ne javljaju se na telefon (jedan od navedenih tel. na sajtu cak i ne radi) vec i kad im posaljemo poruku preko onog online supporta prime i procitaju poruku i nakon toga odu off. Za svoj sajt koristim silver paket (6gb) a ne zauzimam ni jednu 10% toga, kad smo ih nekako nahvatali online i "dostupne" rekli su nam da ce neki veliki sajtovi biti prebaceni na druge servere i da ce tako rasteretiti ovaj server i evo prodje i decembar i oni nisu nista uradili. Cekam samo dok se sete malo da isprazne kako bih uopste mogla da pristupim bazi (ako uopste planiraju to da rade) i da se selim sto pre.......

I da, ne preporucujem apsolutno nikome ovaj hosting, ako uopste mogu tako sebe da nazovu.................
27.12.2009. u 11:03 

mp3men
Novi Sad

Član broj: 131434
*.mynsn.net.

Sajt: zanimljivostidana.com

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 11:39
CCC......ja ne znam sto ljudima ne kazu (koji hostuju sajtove kod njih)"ljudi nama se ovo vise ne radi " i gotovo.

Pa bar da se zna sta dalje da cini narod a ne ovako da ga zavlace da ne kazem levate

Hvala bogu ja vise nisam kod njih

27.12.2009. u 11:39 

Scler
Beograd

Član broj: 245210
*.adsl-1.sezampro.yu.

Sajt: www.hendidrustvo.info

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 12:09
Pozdrav svima. :)

Evo, da i ja nešto kažem po ovom pitanju.
Generalno, bio sam zadovoljan njihovom uslugom, za nepune dve godine, koliko sam kod njih. Za to vreme, par puta je bilo potrebe da kontaktiram tehničku podršku i uglavnom je problem rešavan u "roku od odmah" ili vrlo brzo. A sada ovo!!!! Mislim da je prošlo 24h kako mi je sajt nedostupan. Podrška nije online, na mail ne odgovaraju, jedan telefon ne radi a na drugi se niko ne javlja. Kakav košmar!

Sreća u nesreći je što sam redovno radio backup. Moj gubitak će biti nekoliko sati i nekoliko članova. Nesreća je što se ovo dešava sada.
Gde da se selim? Prvanstveno me zanima domaći host.
27.12.2009. u 12:09 

Darklord
Subotica

*.adsl-3.sezampro.yu.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 12:14
Vise nego ocigledno je da im se ekipa raspala ili im je otislo strucno osoblje a ostali samo "finansijeri", ne znam kako su pre radili i kako su se ucitavali sajtovi jer nikad nisam koristio uslugu. Sada se vidi da se poprilicno vuku. I izgleda da ljudi ni ne znaju ko su im korisnici koje domene hostuju ko je sta uplatio jer katastrofa je da ljudi cekaju po 2 - 3 nedelje da im se aktivira paket, ajde neka oni aktiviraju hosting i registruju domen a da vide kako je to kada treba oni da cekaju uplatu korisnika od 2 - 3 nedelje.

Realno evidenciju mogu da izvrse 2-3 minuta posle uplate a takodje i da aktiviraju uplacene usluge. Ukoliko ste im uplacivali u banci gde su otvorili racun na putu do kuce vec moze sve da vam bude gotovo. Barem je tako u nekim slucajevima :)

[Ovu poruku je menjao Darklord dana 27.12.2009. u 13:49 GMT+1]
27.12.2009. u 12:14 

Scler
Beograd

Član broj: 245210
*.adsl-1.sezampro.yu.

Sajt: www.hendidrustvo.info

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 13:43
Sada sam uspeo da ih dobijem telefonom. Kažu da će za sat vremena server biti u funkciji.
27.12.2009. u 13:43 

Q_Q
graphic designer
Paracin

Član broj: 245205
93.86.143.*

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 13:48
Hvala na informaciji, mi smo zvali celo jutro niko se nije javljao....
27.12.2009. u 13:48 

srpsko gradjevinarstvo

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 17:17
možda imaju poplavu u kompaniji
27.12.2009. u 17:17 

DzaBuaner
Apatin

Član broj: 111868
79.101.87.*

Sajt: vukovisadunava.com

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 17:27
Nema mi foruma sat vremena.
27.12.2009. u 17:27 

Darklord
Subotica

*.adsl-3.sezampro.yu.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 17:48
srpsko gradjevinarstvo nema potrebe da se sprdas sa ljudima koji se trude da poprave svoje sajtove. Ljude koje si hvalio i verovatno im se uvukao znamo vec gde i to skroz sve do noktiju na nogama, a sada na neki nacin ih napadas iako oni nemaju veze sa tobom. Takodje napadas ljude sa glupim ili tacnije detinjastim izjavama "smrdljivi suspend" "smrdljive fishing skripte" itd. Ako ikada pozelis da otvoris neki svoj posao i time da privuces korisnike predlazem ti da ovo izbacis iz upotrebe. I da nadodam da prestanes da se ukljucujes u temu sa glupim izjavama ako nemas sta pametno da kazes onda ne moras da pises post.

Sto se uniwebhostinga tice zakucala im se mysql baza tj tacnije servis jer su im diskovi puni i mysql servis nema gde da pise. Ovakav problem moze svako da otkloni jos jedno pitanje je da li oni uopste i imaju lozinke za pristup serverima jer po mojoj sada proceni nemaju. Moguce da su ostali bez "kadra" koji je znao lozinke ili ih je promenio i sada server se puni a oni ne mogu da mrdnu prstom i obecavaju nesto sto ocigledno ne mogu da ispune.

Veoma su drski prema korisnicima i treba da ih se klonite, ganjaj te ih sto pre da srede problem sa diskom i uradite backup sajta za ne daj boze e sada ako vam paket uskoro istice resite se nepotrebnih problema prelaskom dalje, ako vam paket ne istice uskoro i nemate para negde drugde da odete onda ne znam strpite se mozda poprave situaciju.
27.12.2009. u 17:48 

srpsko gradjevinarstvo

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?27.12.2009. u 18:04
Darklord, nisam se ja nikom uvlačio nigde, nego je taj hosting tri godine bio odličan. I to i sada potpisujem. Kada su prestali to biti sklonio sam sve što sam imao od njih. I ponavljam opet "smrdljiva suspend skripta" koju hosteri u Srbiji potegnu iz prve, kao rešenje problema nekog naloga. Ja sam jednom napisao posle smaranja i mešanja hostera u postove mog foruma na naslovnoj da je hoster "peder" i dobio suspend iako nisam kršio TOS. Nije umeo da objasni razlog suspend-a.

Fišing skripta je isto teško smeće i smrad. Ne može korisnik sam da se brani od toga, nego je administrator servera dužan da ga brani.U Srbiji mu preventivno lupi suspend na par dana.

Situacija jeste smešna.Uputiš Uniju pitanje na skajp, msn i dobiješ smajli od njih.

Tebi lično preporučujem da kreneš u telefoniranje kao u slučaju Sikija.

Pošto se toliko brineš za ove ljude evo ja ih primam sve kod mene free i mogu ostati na mom hostingu dok hoće. Da uradim nešto i da pomognem ljudima.
27.12.2009. u 18:04 

[es] :: Hosting :: Je l ima neko iskustvo sa uniweb hostingom?
(Zaključana tema (lock), by Tyler Durden)
Strane: << < .. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 83635 | Odgovora: 865 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.