Kod nas se moglo naci u oglasniku polovne 2.3 verzije pogotovo u periodu kad se nista `pametno` nije moglo gledati,
pratio sam jer sam htio uzeti jednu ali na kraju je prevagnula kombinacija noviji daljinac + 2.6d
iz ducana s garancijom.
Ali imao sam i nju nekad davno, siguran sam da nisam imao problema s tps kanalima, sad imam 2.6 c i nemam ni sa njom problema
izuzev sto mi je nekada teze naci Obn i pogotovo onaj slovenski kanal(evo uprovo je na novoj signal od 26%), ovisi kako kada podesim satelit.
A ova nova 2.6 d, pa nisam je jos stigao previse isprobavati ali mi djeluje nekako sporija(na drugom kompu), TPS kanali rade dobro.
Ali bez obzira na sve stavio sam hladjenje jer kartice dosta griju komp opcenito,
pa stvar dodatnog fen-a je osobno iskustvo(od grijanja mi je nesto pregorilo na MBO jednom pa vise ne riskiram)
I ljudi su u pravu kad kazu da ima skarta, ne znam za d verziju
(iako je poznata stvar da su smanjili grijanje) ali su smanjili i budjet pa su i u njenoj izradi skrtarili,
a za 2.6 c se pricalo puno po netu da je izasla citava jedna fals serija.
Nekada sam imao i jednog hauppaugea pa iz svog iskustva cu ti reci jedno -
ne isplati se riskirati kad je potpuno nova stvar u pitanju,
drugo je kod polovne onda je stanoviti rizik ukljucen.
Ako mozes vrati karticu ili zamjeni..,
pa nek dokazu da nisi u pravu - sto ce se desiti nikad jer nemaju poojima o tome sto prodaju,
a osim toga kupac je uvijek sto posto u pravu. :-)
Athlon 64 X2 6000 3.0Ghz & thermaltake bigtyp vx & dfi lanparty ut nf590 sli-m2r/g & seagate 500 gb,sata II,ncq,16MB & seasonic 600w mod
4x 1024mb pc-6400,crucial,ballistix,800 mhz & ati radeon hd2600xt,256mb,ddr4 & creative sb x-fi gamer 7.1 & technisat skystar hd dvb-s2
aplus cs-twin engine bb & front panel scythe kama & etc