Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

D+ uskoro mrak ??????

[es] :: BalkanSat :: D+ uskoro mrak ??????
(Zaključana tema (lock), by Zeusplus)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 1797 | Odgovora: 27 ]

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sakae
Aleksandar Stanković
Ćuprija, Srbija

Član broj: 22853

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 02:56
Koliko ja znam svetsko prvenstvo ce nemački RTL, ARD i ZDF prenositi FTA i to u 16:9 tehnici, a za HDTV nisam siguran.

@Blogger
Da neki ljudi nemaju meru u *******vanju se odavno zna, a sve je više mudriša koji za malo uloženog novca (uglavnom u SS2) traže da pod hitno padne i VideoG.rd i C.nax i Viaccess 2.5 2.6 jer su oni ***dali pare*** , odavno je poznato. Ali baš nazivati ljude tim imenima...
HOPE IS A FIRST STEP ON A ROAD TO DISAPPOINTMENT
14.04.2006. u 02:56 

hreljic
20.000 milja ispod mora

Član broj: 16734

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 09:40
Citat:
Blogger:
jer ako ste mislili da ce oni dozvoliti da u vreme svetskog prvenstva gomile jebivetara sirom evrope gledaju nesto dzabe dok njih to puno kosta, e onda ste se iz mesta za***ali.

A ti bi "jebivetri" inače odmah platili pretplatu na D+ i to u šutu bar tri godine unaprijed...
Citat:
Blogger: Citajuci sve ovo gore napisano ne mogu da se otmem utisku da:
1.jedva cekate da opet sve opet bude crno

Otmi se,otmi...
Citat:
Blogger:
2.da nemate sta drugo da pisete pa mlatite praznu slamu

Koja je razlika između slame i sijena?...
Citat:
Blogger: Citajuci sve ovo gore napisano ne mogu da se otmem utisku da:

3.i da mi vas je pomalo vec pun k...c

Utisak je evidentno obostran...
Pozdrav
HR
14.04.2006. u 09:40 

leonardo da vinci
Fr

Član broj: 79570

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 11:45
Citat:
Blogger: Citajuci sve ovo gore napisano ne mogu da se otmem utisku da:
1.jedva cekate da opet sve opet bude crno
2.da nemate sta drugo da pisete pa mlatite praznu slamu
3.i da mi vas je pomalo vec pun k...c
tema je naceta kao zezanje i odmah se nasla gomila mudrosera i lelemuda koji u nedostatku ozbiljnih tema od nicega pokusavaju da naprave nesto, a sta, to ni sami ne znaju.
Cutite i gledajte.... jer trajati dugo sigurno nece,jer ako ste mislili da ce oni dozvoliti da u vreme svetskog prvenstva gomile jebivetara sirom evrope gledaju nesto dzabe dok njih to puno kosta, e onda ste se iz mesta za***ali.

Kako mi se cini ti si decko ili pogrjesio forum ili si rano izludio.Trebao bi nam se kolektivno ili izviniti
ili nam jednom po jednom....a da izvinuti se.
14.04.2006. u 11:45 

Ciprijani
Gajdobra - Novi Sad

Član broj: 36907

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 12:17
Citat:
leonardo da vinci: Kako mi se cini ti si decko ili pogrjesio forum ili si rano izludio.Trebao bi nam se kolektivno ili izviniti
ili nam jednom po jednom....a da izvinuti se.

I meni se cini da decko nije svoj,ovo je forum o SVEMU u vezi sa sat.tv a ne samo da objavimo vesti tipa 'otvoren francuski canal+,zatvoren digital+'.
Primetio sam promenu i rekao to na forumu,mozda nekome znaci nesto.

Sto se tice svetskog prvenstva u fudbalu,ko ce to da gleda u digital paketu?Vecina nas ce da ga gleda preko zemaljske tv ili na nemackim FTA kanalima(zbog posebne lepote u 16:9)
Jesu li oni jedini u evropi koji ce ga prenosit,pa da te i razumem?
Lepo ti je covek rekao da ce ici na par kanala fta,dodao bi i eurosport (ali nisam siguran).

Pozdrav!

Grobar do groba!

14.04.2006. u 12:17 

avlijas
Avlijas Petar
Banjaluka

Član broj: 37994

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 12:17
Sto napadate covjeka?Mozda zato sto je bio iskren,realan!?Vi stvarno kao da jedva cekate da svugdje bude mrak pa da onda zajedno kukate kako je bilo nekad.I ko vam je kriv sto ste dali 500 eura za neke satelitske sisteme i risivere,a onda otkrili kako postoji SS2 PCI kartica pa vam je svako kriv za to.Ohladite malo,kad bude mrak bice i tad cemo kukati,ali unaprijed ga dozivati je stvarno bez veze.Uzivajte dok traje i manite se glupih tema.Pozdrav.
14.04.2006. u 12:17 

cartmanlee
cartmanlee
Projektant/konzultant/...sve na ant
Zagreb

Član broj: 50997

Sajt: www.ivanilijasic.com

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 12:54
Ova tema stvarno nigdje ne vodi. Čovjek je primjetio promjenu, pitao mišljenje, a na kraju se ljudi kače oko gluposti. Ako netko ima problema zato što je imao love samo za SS2, a ne za Dreambox ili neku drugu skupu mašinu, onda mu nitko nije kriv. Ako netko se želi praviti vrijednijim zato što je pljunuo više love nego za SS2, opet, tko mu je kriv, drugi ljudi će te novce potrošiti za ugodan provod ili neku drugu mašinu. Ja sam bacio i na jedno i na drugo, pa se dosad nisam zakačio sam sa sobom Nemojmo se ljudi bezveze kačiti zbog ovakvih gluposti. Ciprijani je samo htio saznati da li postoje kakve priče o skorom crnilu i to je to.

Eto, svima koji ove nedjelje slave Uskrs, želim vam sve najbolje, a za one koji ga slave uskoro, poslat ću vam čestitku kasnije

[Ovu poruku je menjao cartmanlee dana 14.04.2006. u 13:57 GMT+1]
14.04.2006. u 12:54 

lancia
Srbija - Beograd

Član broj: 31068

Sajt: www.skystar2info.com

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 13:07
Citat:
avlijas: I ko vam je kriv sto ste dali 500 eura za neke satelitske sisteme i risivere,a onda otkrili kako postoji SS2 PCI kartica pa vam je svako kriv za to.

vecu glupost nisam procitao skoro ....

@avlijas ti mislis da je ss2 neotkriveno dostignuce , sa do sada nevidjenim performansama u sat -tv a koja se moze kupiti za neverovatnih 99

Tema je otisla u out
cs , + suzuki gsr 600

14.04.2006. u 13:07 

dejandj

Član broj: 92

icon Re: D+ uskoro mrak ??????14.04.2006. u 13:56
Citat:
lancia: vecu glupost nisam procitao skoro ....

@avlijas ti mislis da je ss2 neotkriveno dostignuce , sa do sada nevidjenim performansama u sat -tv :D a koja se moze kupiti za neverovatnih 99 :D

Tema je otisla u out :(

pA OD STARTA je tako... A "fool's day's" glupost, komplikuje stvar???

I NE zaboravite "1 April" Je DAN muskaraca, zene IMAJU 8 mart...!!!

14.04.2006. u 13:56 

[es] :: BalkanSat :: D+ uskoro mrak ??????
(Zaključana tema (lock), by Zeusplus)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 1797 | Odgovora: 27 ]

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.