Upravo pokusavam da ubacim novi software u Echolite DSB 770 ( po prvi put ) ali ovaj link http://www.stcable.co.yu/~lazer/ ne funkcionise.
Da li znate neku drugu adresu odakle mogu skinuti software?
[Ovu poruku je menjao bosko1 dana 18.01.2008. u 16:43 GMT+1]
i ja isto trazim za echolite dsb 770 i nista sve uglavnom stare adrese, kodovi, postovi od pre godinu dana itd. ... I naravno ne znam vise gde da trazim ni kodove ni softver nista. ako neko nesto zna neka javi HVALA UNAPRED!
15.03.2008. u 15:37
Milan Stojanovic Vlasnik Agencije za poslovne usluge
Pitanje je : da li je moguce promjeniti software kod COMAG PVR1 sa procesorom OMEGA STi5518bvc i Intel TE28F160 Flash memorijom. Ako je moguce to uraditi kako se to radi i sta prvo radim jel mjenjam software pa onda flashujem ili to ide zajedno stvarno ne znam. Ako moze odgovor hvala. Nisam jos nista nasao.
interesuje me uputstvo za Zehnder dx560
imam nesto ali je na njemackom jeziku
pa se tesko snaci.
Molio bih pomoc
Napravio sam i kabal za njega ali ne mogu uspostaviti vezu
HELP
Interesuje me postupak za ubacivanje kluceva za resiver Globo didital 400s. Da li je isti postupak kao i za Yumatu resivere.
Sta je trenutno aktuelno za ovaj resiver.
Unapred zahvalan
moze li se negde naci tutorijal za koriscenje echostara 808 ..............????? sve mi se rastelovalo i na nekim satelitima imam signal samo za neke kanale a ostatak ne mogu da gledam,pa bi trebao sve da odradim iz pocetka.....moze li neko pomoci???
Dobio sam neki risiver iz nemacke prosle godine neki no name,kako da saznam dali postoji mogucnost za njega update i dali uopste postoji jako lepo radi sa free kanalima a bez problema skenira i ostale mislim na pay canale ako neko ima neku ideju dobro dosla pozz.
Da li uputstvo za echolite vazi i za echostar dsb 707 fta i ako ne gde mogu da nadjem sve sto mi je potrebno za patchovanje i otkljucavanje kanala?
Hvala!
Koji je poslednji paket softver, boot, i kljucevi za Strong 6126. I sta sa tim paketom moze da se gleda
Sve sto sam nasao na netu je malo bajato ,cini mi se.
Hvala unapred
EPITAF NA GROBU HIPOHONDRA :"JA vam lepo pricam ali niko nece da me slusa"
PKSG: Koji je poslednji paket softver, boot, i kljucevi za Strong 6126. I sta sa tim paketom moze da se gleda
Sve sto sam nasao na netu je malo bajato ,cini mi se.
Hvala unapred