Dizem temu iz mrtvih ,imam isti problem, pisao sam i na drugim povezanim temama ali bez odgovora.
PTTov ADSL flat 256/64 je u pitanju. Interesuje me kako se ostali korisnici PTT ADSLa snalaze sa torentima ?
Ako vas ima napisite mi koji red molim vas, da znam dal je problem samo kod mene i dal ste se i vi
dovijali i nekako osposobili torent da radi kako treba.
Meni sve radi kako treba samo torrent ne valja. Poludeh namestajuci azureus, sve sam probao sto sam znao
znaci :
podesavanje upload/download brzina u razlicitim odnosima, (vodeci uvek racuna da ne zagusim protok ni na jednu stranu)
menjanje portova,
enkripcija,
razna sitna podesavanja sa brojem onih i ovih konekcija (i zezanje sa evid patch-om),
menjanje svih zivih klijenata itd..
i jednostavno UVEK je ISTO.
I preko noci kad hocu da seedujem to sto sam skidao, da cisto odrzim povoljan ratio, upload je isto totalno nestabilan.
Umesto da ide konstantno on isto varira iako nema cistog downloada sa moje strane.
Uzmem zdrav torrent sa puno seedera i leechera i pristojnom average speed a ja se vucem....
ili cas radi kako treba pa onda opadne protok i tako se klacka ali sve u svemu bedno.
Ma bilo koji torrent da uzmem isto je.
Pre sam imao kablovski i sad placem za njim jer je tamo sve islo kao ludo iz prve.
Nisam ni znao sta se nalazi u svim onim podesavanjima Azureusa jer nisam imao potrebe bilo sta
da toliko mrcim i namestam kad je sljakalo super!
STA JOS DA PROBAM da uradim ?
unapred hvala...
Ma Meeshka Mow Skwoz !