Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

sport, fizicka aktivnost i uspjeh u skoli

[es] :: Vodič za učenje :: sport, fizicka aktivnost i uspjeh u skoli

[ Pregleda: 435 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mirol
Miroslav Lucic
I.Sarajevo

Član broj: 88743
*.telekomsrpske.com.

icon sport, fizicka aktivnost i uspjeh u skoli19.03.2006. u 23:29

Ako znate nesto o uticaju bavljenja sportom i fizickom aktivnoscu na uspjeh u skolovanju, rado bih procitao vasa saznanja.
Cao.
19.03.2006. u 23:29 

pctel
Beograd

Član broj: 13030
..njuel.bg.customer.sbb.co.yu.

Sajt: www.pcteldoo.co.yu

icon Re: sport, fizicka aktivnost i uspjeh u skoli20.03.2006. u 01:11
Stara izreka kaze "i zdravom telu zdrav duh". Medjutim, druga kaze da treba "zasvirati i za pojas zadenuti", znaci ne preterivati sa tim, jer ako se sport shvati kao nesto vazno u zivotu onda nema nista od skole.
Boze,
daj mi smirenost da prihvatim ono sto ne mogu da promenim,
hrabrosti da promenim ono sto mogu
i mudrosti da to dvoje razlikujem.
20.03.2006. u 01:11 

The Godfather

Član broj: 84585
*.3dnet.co.yu.

icon Re: sport, fizicka aktivnost i uspjeh u skoli20.03.2006. u 09:07
pazi ovako...
sve zavisi od tebe samog. Stvar je u zelji i organizaciji.
naime, ja se bavim :sportom(teretana), muzikom(sviram gitaru u 3 benda), skoro svakodnevno igram bilijar sa drustvom[navuko se :) ], imam ozbiljnu vezu(sto je opet obaveza! :)-svakodnevno odvajanje par sati i na to...), pokusavam da ucim programiranje i linux, i pored svega ovoga idem u skolu.
e, sad, moras da odredis sta ti je prioritet! Meni skola nije prioritet, pa zato i prolazim oko 4.00, ali se zato bavim jos gomilom aktivnosti.
MOras pametno da organizujesh slobodno vreme, ali ni to ti nije dovoljno ako ne volis da radis ono cime se bavis. Takve aktivnosti ti oduzimaju vise vremena nego obicno jer odugovlacis sa njima-ortezes ih(bar je) i to ne moze biti dobro..
e sad, bitno je i to koliko ti ozbiljno planiras da se bavish sportom. Imama druga koji je 6(sest!) sati dnevno u sali!! planira da udje u odbojkasku reprezentaciju i to mu naravno oduzima dosta vremena od skole, ali on je odlucio da se ozbiljno bavi skolom i sportom i da nece da se za***ava sa nama po zurkama i gradu..sve ima svoje prednosti i mane...
Eto, ne znam koliko sam ti pomogao(i da li sam u pravu) ovo je moje misljenje. UVAZI GA ILI UMRI!!! :)))))))))
20.03.2006. u 09:07 

[es] :: Vodič za učenje :: sport, fizicka aktivnost i uspjeh u skoli

[ Pregleda: 435 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.