dakle,polsat i multivision mi ne rade.jedno vreme je polsat radio u enigmi {i to samo ova dva spotska,drugo nista} a u sportsteru mi nikako nije radio.sada vise mi ova dva {posat i multiv.}nikako ne rade.azuriram keys svaki dan {camd3 key} i nista.pa ako neko moze da mi objasni,bio bih zahvalan.
pozdrav!
Skinuo sam emu 3.840 i najnoviji camd3 key : D+ radi 15- tak sekundi i blokira tako da moram da resetujem Dbox. Polsat ne radi uopste. Moram li opet da ubacim image ili...?
Pozdrav.
ja naprotiv koristim enigmu jer mi sa sportsterom ovaj emu ne radi.a tacno je da ovaj emu jako tesko radi,
kod mene recimo lepo on radi ali kad menjam kanale vrlo cesto nece da otvori kanal kao da nema key.pa ga restartujem i posle je ok.i to blokira samo polsat i ponekad multivision...
meni sportster (Pro verzija) radi mnogo bolje od drugih emulatora i ne zaglavljuje se sa camd3, naprotiv cini mi se da cak brze i otvara kanale sa njim
zapravo moze, trenutno nekoliko momaka radi na IDE interface-u za dbox2 i napravili su ga za sebe, doduse potrebno je dosta lemljenja, ali kroz mjesec-dva ocekuju da ce ici u prodaju sam interface... progooglaj malo po forumima