Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

srpski jezik i citanje

[es] :: Predlozi i pitanja :: srpski jezik i citanje

[ Pregleda: 1509 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

slavisa smiljanic

Član broj: 87506
*.146.eunet.yu.

icon srpski jezik i citanje18.03.2006. u 06:46

Ja sam Zorica Smiljsnic, nastavnik srpskog jezika u osnovnoj skoli”Dragojlo Dudic” u Malom Mokrom Lugu. Bas mi se svidja Vas Forum. Posebno me zanima grupa:Obrazovanje. Predlazem da dodate i `srpski` pored fizike i matematike, jer je to velika oblast koja je sada razbacana u oblastima: Nauka i Ucenje. Srpski se moze izdeliti na dosta podgrupa: pravopis, gramatika, knjizevnost, kultura izrazavanja, pisanje,govor, citanje. Vec neko vreme se posebno bavim citanjem, pa bih mogla da pokrenem neka zanimljiva pitanja iz te oblasti: Da li se mozemo obogatiti citanjem? Da li je brzo citanje uvek dobro? Da li ste zadovoljni svojim citanjem? Da li citanje zavisi od inteligencije? Pored `srpskog`, bile bi zanimljive i oblasti: Porodica, Osnovno obrazovanje, Srednje obrazovanje, Fakultet, Kultura.
Zorica Smiljanic
18.03.2006. u 06:46 

s!c

Član broj: 42417
*.adsl.net.t-com.hr.

icon Re: srpski jezik i citanje18.03.2006. u 08:44
iT
18.03.2006. u 08:44 

Gojko Vujovic
Juniper Networks
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
*.gojko.ss.

Sajt: www.gojkovujovic.com

icon Re: srpski jezik i citanje18.03.2006. u 09:44
Hvala na predlogu, biće razmotren. Drago mi je da Vam se dopada forum.

Ovako na prvi pogled, deluje mi da se otvaranje foruma o srpskom jeziku ne uklapa u prvobitnu zamisao ovog foruma, a to je IT tematika (Informacione Tehnologije, kao i telekomunikacije). Forum "Nauka" je napravljen kao kompromis pošto je ipak bilo tema koje se nisu uklopile u ostale IT forume, a bile su suviše interesantne članovima da ne bi imale svoje mesto na sajtu. U suštini, ne bismo suviše da širimo tematiku foruma na tu stranu za sada.

Druga stvar je što je ovo internacionalni forum, posetioci iz SCG jesu još uvek u većini, ali je procenat korisnika iz ostalih ex-yu država u porastu, pa je diskutabilno da li treba otvarati forum samo o srpskom jeziku.

Što se tiče tema o čitanju i učenju, mislim da je im je za sada mesto u forumu "Vodič za učenje" i ako želite, slobodno ih možete tamo postaviti.

18.03.2006. u 09:44 

slavisa smiljanic

Član broj: 87506
*.217.EUnet.yu.

icon Re: srpski jezik i citanje19.03.2006. u 10:32
Hvala Vam na brzom odgovoru i ja sam prvobitno tako nesto mislila. Zorica Smiljanic
19.03.2006. u 10:32 

[es] :: Predlozi i pitanja :: srpski jezik i citanje

[ Pregleda: 1509 | Odgovora: 3 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.