Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ADSL nis locked - Zasto?

[es] :: Predlozi i pitanja :: ADSL nis locked - Zasto?

[ Pregleda: 1583 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Edward
Jovev Dragan
Nis

Član broj: 22095
*.medianis.net.

icon ADSL nis locked - Zasto?05.03.2006. u 14:28

Zasto je ova tema
http://www.elitesecurity.org/tema/164337/
iznenada lock-ovana? Godinu dana cekamo na ADSL u Nisu i sada ne mozemo da vidimo misljenja korisnika koji su se vec povezali. U cemu je problem?
05.03.2006. u 14:28 

tdjokic
Tomislav Djokic
Beograd

Član broj: 6736
*.COOL.ADSL.VLine.Verat.NET.

Sajt: www.distrowatch.com

icon Re: ADSL nis locked - Zasto?05.03.2006. u 15:03
Tamo pise "Molim korisnike da ne otvaraju nove teme". Vazi li to generalno ili samo za ADSL? Ako vazi generalno, kako ce ES onda da funkcionise u buduce? Da li to znaci da ako imas nesto da pitas, iznes misljenje o nekoj pojavi i slicno moras da koristis vec postojece teme? Meni se ovo cini malo cudno, ali, kao sto neko rece, forum je privatno vlasnistvo, pa kome se ne svidja moze da ide negde drugde. Ako je to cilj, onda je sve OK.
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!
05.03.2006. u 15:03 

flylord
Ilić Aleksandar
Simplicity d.o.o.
Nis/Uzice

Tehnički konsultant
Član broj: 2954
..nis1-nis.customer.sbb.co.yu.

Jabber: flylord@elitesecurity.org
Sajt: blog.itseminar.org

icon Re: ADSL nis locked - Zasto?05.03.2006. u 15:37
Laptopovi

To je generalno pravilo na es-u odavnoooooooo. Da ne treba o istoj temi otvarati nove teme, nego koristiti postojece. Sem u saglasnosti sa moderatorom
05.03.2006. u 15:37 

Bojan Basic
Bojan Basic
Novi Sad

SuperModerator
Član broj: 6578
*.dialup.neobee.net.

Jabber: bojan_basic@elitesecurity.org

icon Re: ADSL nis locked - Zasto?05.03.2006. u 15:53
Citat:
2. Ne ponavljajte teme

Pre nego što postavite pitanje, proverite da li je o tome već bilo reči na forumu! Čest je slučaj da novi korisnici, odmah nakon registracije, postave pitanje koje je ranije često postavljano. Zbog toga im poruka biva obrisana, ili budu izloženi gnevu korisnika koji ne vole takvu vrstu poruka. Upotrebite sistem pretrage po ključnim terminima da biste proverili da li je neka tema već obrađena na ES forumima. Proverite da li pretražujete ispravan forum, ili pretražite sve forume odjedanput. Sistem za pretraživanje je brz i lak za korišćenje!

Koji deo ovde nije jasan? Ponekad je OK pročitati i Pravilnik, a ne samo buniti se.
Ljubičice crvena, što si plava kô zelena trava.
05.03.2006. u 15:53 

tdjokic
Tomislav Djokic
Beograd

Član broj: 6736
*.COOL.ADSL.VLine.verat.net.

Sajt: www.distrowatch.com

icon Re: ADSL nis locked - Zasto?06.03.2006. u 12:07
Citat:
flylord: To je generalno pravilo na es-u odavnoooooooo. Da ne treba o istoj temi otvarati nove teme, nego koristiti postojece. Sem u saglasnosti sa moderatorom

Pa nije ista tema "da li ce doci" i "jao ljudi sto sam se proveo", nakon sto je dosla. Ocekivati ADSL, u beznadju, i govoriti o iskustvima nakon sto je dosao, su razlicite teme. Nikakav pravilnik to ne moze da promeni. Vec nekoliko puta se na ES-u srecem sa pojavom "nametanja istine", sto je cak i za privatni forum previse. Nedavni primer: diskusija o KDE i Gnome, pa neko tamo rece (priblizno): "...zar sada GUI treba da ima gomilu ikonica..." Da, treba, to je sustina GUI, to ne moze niko da menja, ni bog, ni ja ni moderator. Moderator, kao i svaki punopravan covek, ima pravo na svoje misljenje, ali ne moze da menja opste prihvacene i svima poznate definiicje. Ukoliko to namece argumentom sile privatnog foruma, onda sam ja prisiljen da se javno distanciram od tog misljenja, po svaku cenu. Cak i po cenu odlaska "u drugu kafanu". Na kraju krajeva, vec su mnogi otisli "u druge kafane", ne samo sa ES-a, nego i iz Srbije, to i nije bas neki problem.

Sto bi rekla mladja generacija "Mislim,... bas ga preterujete..."
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!
06.03.2006. u 12:07 

Edward
Jovev Dragan
Nis

Član broj: 22095
212.200.96.*

icon Re: ADSL nis locked - Zasto?06.03.2006. u 12:57
Proverio sam pretragom "ADSL nis" i nisam naisao na srodnu temu. Ako se pak, tema iz 2005. sa naslovom "adsl u Nisu? uskoro? ili samo trac?" smatra kao srodna tema, trebalo je uputiti korisnike na tu temu (ili vec koja se smatra srodnom). Pravila su procitana i pravila su na mestu, ali ovde je receno "Molim korisnike da ne otvaraju nove teme" pa sam hteo da cujem objasnjenje ako je to moguce...
06.03.2006. u 12:57 

flylord
Ilić Aleksandar
Simplicity d.o.o.
Nis/Uzice

Tehnički konsultant
Član broj: 2954
..nis1-nis.customer.sbb.co.yu.

Jabber: flylord@elitesecurity.org
Sajt: blog.itseminar.org

icon Re: ADSL nis locked - Zasto?06.03.2006. u 19:52
e pa onda cemo morati sacekati moderatora da se javi.
06.03.2006. u 19:52 

[es] :: Predlozi i pitanja :: ADSL nis locked - Zasto?

[ Pregleda: 1583 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.