Citat:
flylord: To je generalno pravilo na es-u odavnoooooooo. Da ne treba o istoj temi otvarati nove teme, nego koristiti postojece. Sem u saglasnosti sa moderatorom
Pa nije ista tema "da li ce doci" i "jao ljudi sto sam se proveo", nakon sto je dosla. Ocekivati ADSL, u beznadju, i govoriti o iskustvima nakon sto je dosao, su razlicite teme. Nikakav pravilnik to ne moze da promeni. Vec nekoliko puta se na ES-u srecem sa pojavom "nametanja istine", sto je cak i za privatni forum previse. Nedavni primer: diskusija o KDE i Gnome, pa neko tamo rece (priblizno): "...zar sada GUI treba da ima gomilu ikonica..." Da, treba, to je sustina GUI, to ne moze niko da menja, ni bog, ni ja ni moderator. Moderator, kao i svaki punopravan covek, ima pravo na svoje misljenje, ali ne moze da menja opste prihvacene i svima poznate definiicje. Ukoliko to namece argumentom sile privatnog foruma, onda sam ja prisiljen da se javno distanciram od tog misljenja, po svaku cenu. Cak i po cenu odlaska "u drugu kafanu". Na kraju krajeva, vec su mnogi otisli "u druge kafane", ne samo sa ES-a, nego i iz Srbije, to i nije bas neki problem.
Sto bi rekla mladja generacija "Mislim,... bas ga preterujete..."
Na svetu postoje samo 2 OS-a: 1. Mint, 2. svi ostali!