Za one koji imaju solidnu internet vezu preporucujem TV-Browser 2.2. Izvanredan program za download EPG za nemacke kanale, ukljucujuci i Premiere. Primera radi, za najavu programa za 14 dana unapred skinuo je update velicine oko 30MB, znaci potrebna je dobra internet veza. Najava programa je na Nemackom, ali za filmove je dat i originalni naziv na engleskom, godina proizvodnje, glavni glumci, rezija i dr. Jedino je kratka najava sadrzaja filma na Nemackom, tako da program najtoplije preporucujem. Ima i broje druge opcije, kako kreiranje favorti listi, podestnika da ne propustite neki film, ako hocete da snimite i dr. Postoje plugin-ovi za koje mislim da u verziji 2.2 dolaze u instalaciji, mada nisam siguran. mozda su dosli update-om.
Mozete ga skinuti sa:
www.tvbrowser.org
Ajmo ovako ljudi:
Autor programa trazi pomoc svih onih koji znaju engleski jezik jer je u pripremi verzija 2.3. Na zalost engleski mi je ocajan, tzv."Tarzan only" pa mu ne mogu pomoci, ali koliko vidim ovde ima dosta Vas koji mogu da mu se javite i pomognu. Odite na ovu adresu
http://tvbrowser.org/international.php i kontatkirajte coveka. Nisam siguran ali mislim da bi hteo da TV Browser prevede na vise jezika, pa verovatno i na "nase" jezike. Drugo, bilo bi idealno kada bi ukljucio i druge kanale, tj. pakete, kao na primer D+, TPS, itd..Zamislite samo, jedinstven program koji objedinjuje veliki broj PPV paketa, sve na jednom mestu!!!!
Vi ste na potezu...
[Ovu poruku je menjao zoks67 dana 29.05.2006. u 19:19 GMT+1]