hmm pa prvo je trebalo da elitesecurity bude nesto kao portal (slicno ovome:
www.yuwebdizajn.com/zvono/ ), sve sa svojim xml backendom i ostalim stvarima. Problem je bio naci stalne moderatore koji bi donosili sveze vesti i slicno, sto je ipak prevelika odgovornost i oduzima dosta vremena, a mora se imati u vidu da je ovo dobrovoljan, neplacen posao.
Mislim da je danas svako upoznat sa koriscenjem ovako jednostavnog foruma, narocito sto je sve ovo vec na srpskom i samo ti se kaze kako da ga koristis. Ko ne zna da koristi ovakav forum verovatno i nije dovoljno kompetentan za ucestvovanje u diskusijama.
Inace, sa sam izbacio bannere. Nije cilj dovuci SVE REDOM korisnike jer niko od nas nema nista od pitanja tipa kako da namestim winmodem u linuxu. Moramo se polako uzdici na visi nivo, ne mislim pritom da se UOBRAZIMO da smo neko i nesto, nego jednostavno da svako radi za sebe sta hoce (vezano za security/coding/design) i da uvek ima mesto na kome moze popricati o problemima sa ljudima. To je poenta ovih foruma, kome se ne svidja, ono..
Frenetik je predlagao moderirane diskusije ili da samo moderatori postuju, ali to ipak necemo praviti.. a i ima vec takvih sajtova u yu (linux.co.yu) a meni su bas glupi moderirani forumi i mailing liste.. deluju MRTVO,.. osim onih sa par hiljada clanova i gomilnom aktivnih moderatora, naravno - sto je tesko postici jer je malo ljudi zainteresovano za ovo sa yu i exyu prostora, za koje je ovaj forum inace namenjen.
Oduzih malo ali vidim da je trebalo objasniti neke stvari..
Inace forum se dobro vidi u velikim rezolucijama, ima li neko problema u malim od vas?