|
dolinoo
Član broj: 82641 Poruke: 17 *.net.globalnet.hr.
|
Evo cijeli dan sam se zezao sa sinhronizacijom, glava mi je puna, a rezultati nikakvi. Instalirao sam Adobe audition i kad sam ga vidio u startu sam odustao od rada sa njim. Pa za to treba vakultet. Potom sam instalirao BeLight i napravio promjenu frame ratea audia kasnije ga ubacio nazad u snimku sa VDubom i ništa, ostalo je nesinhronizirano kao i prije, ali ovaj put mi recimo vdub nije nudio nikakvu promjenu framea, odnosno nudio je 25.000 fps-a, umjesto u slučaju prije, recimo, 24.479. Znači da sam ispravno promjenio frame zvuka. Valjda.
Jednu stvar sam primjetio u Auditionu. Kad izdvojim wav iz snimke, preko vduba, dužina tog audio zapisa je identična dužini videa, no kad učitam audio iz snimke (import from video file), onda je ta dužina zvuka veća za recimo 1,5 sekundu. Govorim o nekakvih 20-tak minuta videa.
Uglavnom, vidim da će mi biti puno bolje snimati u mpeg2, pa kasnije sve to konvertirati u nešto što zauzima manje mjesta. Trajat će duže, ali će me manje glava boljeti.
Svejedno, ako netko ima kakvu ideju i skužio je problem, molim ga neka napiše par riječi pomoći, hvala !
|