Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

GDI - Global Internacional Domeni

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: GDI - Global Internacional Domeni

[ Pregleda: 3002 | Odgovora: 17 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

milant9
Valjevo

Član broj: 81391
*.vdial.verat.net.

Sajt: www.timilan.ws

icon GDI - Global Internacional Domeni22.02.2006. u 13:52

GDI asocijacija prodaje .ws domene za internet sajtove po MLM sistemu i placa.
U svetu i u Sloveniji ima dosta ukljucenih, medjutim koja su iskustva u SCG.
Moze li ko reci ima li tu hleba.
Svako prica onoliko koliko zna.

Ako zelis da ti bude bolje, radi nesto...
http://www.timilan.ws
http://www.timilan.ws/ffi.htm
22.02.2006. u 13:52 

crews_adder
Serbia

Član broj: 28500
*.dial.b92.net.

Sajt: uk-en.help-eu.com/pages/i..

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni22.02.2006. u 14:57
Citat:
milant9: GDI asocijacija

Sta je GDI asocijacija, tj. ko su oni?

Citat:
prodaje ws domene za internet sajtove po MLM sistemu i placa.

.ws je Zapadna Samoa.

Citat:
Moze li ko reci ima li tu hleba.

Mislim da nema.
22.02.2006. u 14:57 

milant9
Valjevo

Član broj: 81391
*.ptt.yu.

Sajt: www.timilan.ws

icon Re: GDI - Globall Domains Internacional22.02.2006. u 17:33
Da jeste Zap. Samoa.
Oficijelni sajt je www.website.ws.
Imaju solidan marketing i primamljive uslove. Kazem, ima ih dosta u Sloveniji pa i u Hrvatskoj. Mislim da ima i par ljudi u SCG.
Ako prodjete kroz njihove stranice molim da se opet cujemo.
Nisam mogao naci temu na forumima, sem u jednom slovenackom, gde su odusevljeni.
Svako prica onoliko koliko zna.

Ako zelis da ti bude bolje, radi nesto...
http://www.timilan.ws
http://www.timilan.ws/ffi.htm
22.02.2006. u 17:33 

crews_adder
Serbia

Član broj: 28500
212.102.135.*

Sajt: uk-en.help-eu.com/pages/i..

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni22.02.2006. u 21:57
Uporedi cene .ws domena na www.website.ws i na www.godaddy.com.

22.02.2006. u 21:57 

Doc Holiday 87
Novi Sad

Član broj: 181594
77.46.228.*

Sajt: www.izaberi-hosting.com

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni17.05.2008. u 12:03
Klasican MLM, za $10 mesecno mogu da platim bilo koji hosting i dobijem besplatan domen.
Dobra im je video prezentacija ali to im je u sustini jedini marketing.Prava navlakusa
17.05.2008. u 12:03 

fiks
fikret sutkovic
austrija

Član broj: 40790
195.189.6.*

Sajt: www.fikrets.ws

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni02.10.2008. u 21:05
Nije tacno da je GDI navlakusa!

GDI je nesto najbolje sto sam nasao na netu. Postoji vec 10 godina, i
necete na internetu nigdje naci da je kompanija GDI nekoga prevarila
u bilo kom smislu.
ONO STO ZARADITE BUDE VAM SIGURNO ISPLACENO, i ono sto je vazno
napomenuti: Kada jednom napravite svoju strukturu nakon toga nije
ni potrebno da radite a MJESECNA PRIMANJA dolaze ili na vas bankovni
racun, ili PayPal ili Chekom na adresu stanovanja.

Rijec je zaista o ozbiljnoj i korektnoj kompaniji, sto znaci da ce te za vas rad i rezultate
dobijati sigurnu i redovnu mjesecnu zaradu kao i mogucnost sedmicnih isplata za bonuse.

Licno sam se uvjerio u funkcionalnost i korektnost ove kompanije, a dokaze o njihovoj
korektnosti mozete pogledati i ovdje http://www.fikrets.ws/dokaz.html gdje ce te vidjeti
da zarade stizu u cijeli svijet, pa tako i na nase ex-yu
prostore jer je ovo internacionalna kompanija. Tu se nalazi samo nekoliko
chekova da se vidi da GDI funkcionise bez obzira gdje zivite. U poslednje
vrijeme vecina clanova koji su u mojoj downline novac primaju putem PayPal-a
Kako bi se uvjerili da se radi o internacionalnoj kompaniji molim vas da
pogledate ovdje;
http://website.ws/newtestimoni...or=fiksws&language=english gdje ce te vidjeti samo djelic clanova
koji su dio GDI kompanije.

Na mom sajtu http://www.fikrets.ws svakako pogledajte VIDEO i rubrike BONUSI i PRILIKA,
jer ce te upravo tu vidjeti dokaze o sedmicnim bonusima i djevojku koja je inace iz
Sarajeva a koja za samo 9 mjeseci rada od GDI-a mjescno zaradjuje vise od 3,000$
racunajuci bonuse i zaradu od svojih downlina (clanova GDI-a).

10 godina sam u internet poslovima i do sada sam radio za cak 7 kompanija (ne racunajuci
neke letece poslice) i to sa "najjacim" MLM timovima iz Njemacke, Engleske i Austrije.
Dosta toga se istrazivalo, naucilo, potrosilo i vremena i finansija.
Vecina od tih poslova je bilo izgubljeno vrijeme.
Taman kad dodje vrijeme da se nesto i zaradi kompanija jednostavno nestane.

Za razliku od predhodno navedenog, GDI je tu od 1997 godine i jos uvijek nije nestala,
niti smatram da ce uopste nestati. Jos nigdje nisam procitao niti saznao da je GDI nekome
ostala duzna ili da je nekoga ostetila, a i zasto bi kad je postavila fantastican sistem tako
da od sredstava koja joj dolaze 50% dijeli onima koji rade za nju, a 50% ostaje njoj.
U ovu racunicu se mozete veoma lako uvjeriti ako pogledate plan nase zarade, i priliv
novca koji stize u kompaniju.
Sto se tice isplata; ISPLATE stizu redovno svakog mjeseca od 1 do 15-og, a o nacinu
isplate odlucujute sami u vasem acountu na stranici za statistiku koju dobijate od GDI-a
nakon registracije.
Inace postoje 3 nacina isplate, a to su:
1. Putem Cheka,
2. Putem PayPal-a, i
3. Direktno na bankovni racun

Evo vam jos jedan nacin na koji mozete da provjerite koliko je interesovanje u svijetu
za GDI kompanijom. Dovoljno je samo da u google www.google.com ukucate GDI WS, i
vidjecete da o GDI-u postoji 1,360,000 web sajtoava. Mislim da je SVE JASNO!

Od svih kompanija NAJISKRENIJE vam kazem GDI se pokazala kao najbolja,
najstabilinija, najkorektnija i za buducnost najperspektvivnija, a zasto i najperspektivnija?,
pa zato sto joj je proizvod vezan za internet.
Najbitnije od svega je to da su besprijekorno POSTENI, a sa druge strane gledajuci njima
se i ne isplati da budu neposteni jer sa sistemom kakav su postavili jednostavno svi dobijaju,
a i sami bi gubili ako bi bili neposteni.

Ovo je zaista ozbiljna kompanije i sve funkcionise besprijekorno.
Potrebno je samo malo uloziti vremena i truda ili bolje receno potrebno je raditi.

Ako se pitate sta je tacno vas zadatak...odgovor je:
Vas zadatak ili posao je promovisanje-reklamiranje, i davanje informacija potencijalnim
korisnicima i onima koji zele da rade i zarade. Informacija i nema mnogo jer je zaista sve
jednostavno i razumljivo tako da tu nece biti problema, a sto se tice nacina za promovisanje
(reklamiranje), vjerujte mi ima ih veoma mnogo.
UPUTE kako i gdje BESPLATNO reklamirati dobit ce te od mene naravno ako, i kad
postanete aktivni clan GDI-a

Sto se tice ljudi iz GDI-a od njih DOBIJATE i to odmah nakon registracije:
1.Domen (ime websajta, imepozelji.ws) sa .ws, com, org, net itd zavrsetkom,
2.Hosting (mjesto za vase podatke, za webstrane ),
3.Deset e-mail adresa sa istim zavrsetkom (bojana@ vaseime.ws, ja@vaseime.wsitd...), i
4.Cak 3 gotove stranice sa Vasim podacima kao sto ja imam:
http://www.freedom.ws/fiksws
http://www.website.ws/fiksws
https://www.website.ws/members/ (ovo je stranica za statistiku sa svim vasim podacima i
kompletnim pregledom)
+.Od mene dobijate gotov materijal za stranicu na nasem jeziku. Ukoliko neznate da sami
napravite tu stranicu na nasem jeziku, ja cu Vam je napraviti besplatno cim postanete
aktivan clan GDI kompanije. Ako pak znate sve je automatizovano, nema cekanja, poslije
registracije odmah mozete poceti sa radom..

Za sada toliko! Ako Vam je nesto nejasno, slobodno pitajte!, i nezaboravite, spreman
sam da Vam kao clanu GDI u svakom momentu priteknem u pomoc.

Spostovanjem
Fiks - GDI Austria

02.10.2008. u 21:05 

bellak24

Član broj: 197346
*.telekom.yu.

Sajt: www.freedom.ws/bellak24

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni14.10.2008. u 07:35
GDI je jedini koji placa zaradjeno
http://www.bellak24.net/dokaz.html
i ovde u Srbiji stizu isplate
mozete se i sami uveriti
pokusala sam jos neke poslove na netu raditi
i nikada mi isplate nisu stigle
GDI jedini ispostuje i prosledi zaradu
http://www.freedom.ws/
krenite i koliko se angazujete mozete zaraditi
sami odaberite nacin isplate
i stici ce
pozdrav
vesna

[Ovu poruku je menjao boccio dana 31.03.2009. u 03:34 GMT+1]
14.10.2008. u 07:35 

bakancs

Član broj: 15095
77.46.155.*

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni14.10.2008. u 17:57
^^ cuj dokaz!

obojica postavili tudje cekove na svoj sajt i to 'ladno sve sa imenom i adresama.. :D
" Matematika je jasna! Dvaput ništa je ništa! Crva nije ni bilo! " - Sofronije
------------------------------------------------------------
" This time next year, we will be millionaire's " - Del Boy :O)
------------------------------------------------------------
" Even a brick wants to be something" - Louis Kahn
14.10.2008. u 17:57 

petardz

Član broj: 206269
*.adsl.net.t-com.hr.

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni26.12.2008. u 08:59
Pa ako su ljudi dozvolili stavljanje tih cekova, onda nema problema. Ja jos uvijek nisam u GDI-u. Možda i uđem. I kao što večina kaže to i ja stvarno mislim, računao sam na onaj calculator na internetu. Ti možeš dodati 10000 ljudi, i onda može svako od tih 10000 ljudi može dodati jos nekog itd, a od tih 10000 ljudi ti primas samo od svakog on može dadat najviše 10000 ali ti zuarađujes od 10 njih !
RAM:1 GB DDR2, Nvidia Geforce 8600 GT, AMD Athlon 3600+ X2, HDD-Serial Ata 2 320 GB !
26.12.2008. u 08:59 

Doc Holiday 87
Novi Sad

93.86.31.*

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni04.01.2009. u 16:47
Ljudi kako ne razumete, nije da vas oni nece isplatiti. Oni nemaju tako malu reputaciju. Ono sto ocu da kazem je da se to uopste ne isplati nekome ko jednostavno hoce svoj domen i sajt. Isplati mu se jedino ukoliko uvlaci druge da uplate isto (mlm) i jedini cilj mu je da zaradi na drugim ljudima. Zasto niko od vas sa ws domenom nema neki normalan sadrzaj sajta nego samo objasnjenje kako da se drugi ukljuce u posao. U cemu je smosao onda?
04.01.2009. u 16:47 

Iznogood44

Član broj: 205790
*.multacom.com.

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni04.01.2009. u 17:15
Citat:
Doc Holiday 87: ... Isplati mu se jedino ukoliko uvlaci druge da uplate isto (mlm) i jedini cilj mu je da zaradi na drugim ljudima.

Pa i ti radiš isto - pogledaj svoj sajt http://www.izaberi-hosting.com/. Svi linkovi ka web hosting firmama su samo zbog provizije (ili ti plaćaju 0,5 centi po kliku ?).

Pošto vidim da ti je na prvom mestu IX Web Hosting, pročitaj šta ovde piše pre nego ih tako toplo preporučiš: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=734383

Inače MLM je uvek - ali UVEK - piramidalna šema i ako zaista verujete u takve bajke onda je veliko čudo što su Jezda i Dafina tako brzo propali. I oni su garantovali isplate.
04.01.2009. u 17:15 

websurfer
websurfer

Član broj: 199973
*.dynamic.adsl.itsisp.net.

Sajt: www.putokaz.net

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni10.01.2009. u 23:01
Bolje se potrudite i pronadjite neki pravi posao.
www.putokaz.net <= Katalog Odabranih Sajtova
--------------------------------------------------------
www.webs.rs/sms_poruke/ <= SMS Poruke
www.webs.rs/kako_ostaviti_cigarete/ <= Kako Ostaviti Cigarete

10.01.2009. u 23:01 

Doc Holiday 87
Novi Sad

77.46.227.*

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni19.01.2009. u 18:23
PR
Citat:
Iznogood44: Pa i ti radiš isto - pogledaj svoj sajt http://www.izaberi-hosting.com/. Svi linkovi ka web hosting firmama su samo zbog provizije (ili ti plaćaju 0,5 centi po kliku ?).

Pošto vidim da ti je na prvom mestu IX Web Hosting, pročitaj šta ovde piše pre nego ih tako toplo preporučiš: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=734383

Inače MLM je uvek - ali UVEK - piramidalna šema i ako zaista verujete u takve bajke onda je veliko čudo što su Jezda i Dafina tako brzo propali. I oni su garantovali isplate.

Kao prvo ti ne mozes da poredis affiliate marketing sa mlm semama. Da upravu si ja dobijam proviziju ali pricam realno. Ja hostujem 10-ak sajtova koji uopste nemaju veze sa hostingom tako da meni nije osnovni cilj ovo sto je tebi. Ne koristim IX Web Hosting vec Host Monster i promovisem oba i mislim da to sto si nasao nekog da prica o njima lose ne znaci apsolutno nista. Jesi ti svestan koliko oni sajtova hostuju? Pa nisu ti ovo neke male kompanije, logicno je da se oglasavaju vise oni koji imaju neka losa iskustva sa njima, a sta je sa preostalim ogromnim brojem njihovih korisnika?
Da li ti znaci nesto BBBOnLine ili TRUSTe? Ako ne onda nemamo sta da pricamo vise.
19.01.2009. u 18:23 

adnansut

Član broj: 211107
195.189.6.*

Sajt: www.posaonainternetu.net

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni13.03.2009. u 20:18
Pozdrav svima,

Citat:
Doc Holiday 87: Klasican MLM, za $10 mesecno mogu da platim bilo koji hosting i dobijem besplatan domen.
Dobra im je video prezentacija ali to im je u sustini jedini marketing.Prava navlakusa

Ima nesto sto neki nasi ljudi nikako da shvate, a to je:
Da je ovo fantastičan izvor prihoda jer ovde nije poenta samo u korišćenju ws domena već i u zaradi novca.
Mnogo ljudi u svijetu je ovo shvatilo i zahvaljuje GDI-u.

Citat:
crews_adder: Uporedi cene .ws domena na www.website.ws i na www.godaddy.com. ;)

I meni kad treba samo domena i ja je uzmem na godaddy, ali tu dobijem samo domenu i nista vise, i
potpuno je neispravno porediti ponudu godaddy kod kojeg dobijemo samo domenu i GDI kod kojeg dobijemo:
domenu, hosting, 10 email adresa, dobijaju se 2 gotova sajta za reklamu, dobija se kompletna podrska za uspjesno poslovanje, video prezentacija, podrska suporta itd...itd., i najvaznije od svega sto sam vec pomenuo mogucnost dugorocne mjesecne zarade.

Sada bi ja Vas pitao, postoji li ikakav ozbiljan biznis koji mozete zapoceti za jeftinije pare?
10$ mjesecno, jedna turica pica u kaficu, a sa druge strane mogucnost velikog vlastitog biznisa.

Jedan od clanova foruma je dao sigurno dobar prijedlog kada je rekao trebalo bi se oko ovog GDI posla malo grupno organizovati. Ja sam upravo to uradio, imam svoj tim ljudi sa kojim radim, za sve nase clanove imamo kompletne upute na nasem jeziku i svakako imamo uspjeha u ovom poslu.
Fantasticna je stvar i ta sto oni koji znaju engleski jezik mogu da se bace na strano trziste, jer nikada neznate kakvog profesionalca mozete ubaciti ispod sebe, covjeka koji Vam moze odraditi kompletan posao.

GDI je postavila takav sistem da je prosto nemoguce da propadne. Od priliva novca koji joj dolazi 50% dijeli na nas koji radimo za nju, a 50% ostaje kompaniji.
Vise od 10 godina je vec na trzistu, pa i to nesto govori. Kako to cijelom svijetu GDI valja a nama nevalja. Na srecu ima i nasih ljudi i to svakim danom u sve vecem broju koji su prepoznali ono sto ljudi u svijetu vec znaju vise od jedne decenije.

Znam da medju nasom omladinom, ovdje mislim na ljude sa svih ex-yu prostora, ima super sposobnih, super majstora na internetu, poznavaoca engleskog jezika, super talenata i ovo je mogucnost da se neko sa nasih prostora osim Sanjinke Ostro iz Sarajeva koja je vec skoro "dogurala" do 4.000$ mjesecne plate, izdvoji i vine u vrh svjetskog marketinga, a vjerujem i hocu da vjerujem da je to realno i moguce.
Zasto bi jedan amer Tim Sebert inace Sanjinkin sponzor imao 20.000$ mjesecnu platu, zasto to nebi mogao biti i neko nas????

Na internetu imamo svi jednake sanse!
Ovdje je potrebno da se radi, i trebamo biti sretni sto u moru prevara na internetu postoji ovakva kompanija koja Vas SIGURNO placa za Vas rad, ili tacnije receno za Vas ucinak. Znaci ne mozemo se zaliti nema posla,,, ima posla, ali zapad ili svijet nece da placa nikoga za ono sto nije uradio. To je tako i to moramo jednom shvatiti.

Trebate imati na umu da sa ovom kompanijom mozete ostvariti redovna mjesecna primanja, a zaradu ce te dobiti i u mjesecu u kojem nista ama bas nista ne uradite. Da pojasnim, ako imate recimo 200 clanova koje i niste Vi upisali vec neko ispod Vas, jer zarada ide do 5 nivoa u dubinu, Vi imate zagarantovanu redovnu mjesecnu zaradu 200$

Naravno ta zarada se sa svakim novim clanom povecava. To je zarada na osnovu clanova.

Postoji i druga vrsta zarade koja se isplacuje sedmicno, a radi se o bonusima koje kompanija GDI isplacuje sedmicno svakome ko u jednoj sedmici ima 5 ili vise clanova. Recimo ako imate 5 novih clanova u jednoj sedmici od GDI kompanije dobijate 100$, za recimo 20 novih clanova dobijate 400$ sto znaci svakih 5 novih clanova donosi Vam po 100$.
Vjerujte mi da ima ljudi koji sedmicno imaju po 50 i vise novih clanova http://www.***.net/ Zamislite jednu takvu osobu ispod Vas.

Za kraj ovog posta zelim naglasiti da sam osoba koja ima iskustva u internet poslovanju, da sam osoba koja svoje odnose sa ljudima gradi iskljucivo i samo iskljucivo na istini i korektnosti, da sam osoba kojoj nikada nije bilo bitno kako se ko zove i kom narodu pripada, i osoba sam koja zaista zeli da pomogne svim nasim ljudima koliko je to u mojoj moci.

Oni koji me poznaju vec su se mogli uvjeriti u ovo sto govorim.

Vas prijatelj
Adi Sut

[Ovu poruku je menjao misk0 dana 14.03.2009. u 00:39 GMT+1]
13.03.2009. u 20:18 

boccio
Boris Krstović
Spoonlabs.com
nbgd

Član broj: 7594
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: boccio.me

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni31.03.2009. u 02:36
Citat:
adnansut:I meni kad treba samo domena i ja je uzmem na godaddy, ali tu dobijem samo domenu i nista vise, i
potpuno je neispravno porediti ponudu godaddy kod kojeg dobijemo samo domenu i GDI kod kojeg dobijemo:
domenu, hosting, 10 email adresa, dobijaju se 2 gotova sajta za reklamu, dobija se kompletna podrska za uspjesno poslovanje, video prezentacija, podrska suporta itd...itd.,

Nemoj da pricas? Dobijes cak 10 email adresa?!?! Auuuu.... Slusaj, evo ja cu ti da ti 20... Ma ne 20, dacu ti 200 email adresa, i 10 gotovih sajtova za reklamu, i prezentaciju cu da ti snimim, i dobices pitu sa jabukama i cimetom, samo kupi od mene za $10 domen koji ja placam $6. I dovedi mi jos 300 budala koje ce da urade isto, i podelimo pare po pola, sta kazes? Sve sam smislio, to uparim sa nekim budjavim serverom sto mi stoji, napakujem 2x200Gb diskove u RAID-u, znaci svakom jadniku damo po 20 mega, sta zna sirotinja, kad se loze na 10 mejl adresa, znaci mozemo da hostujemo 10 hiljada takvih tulumana... puta $5 od svakog nesretnika, i eto meni onog Porsea sa vase promotivne reklame :)))) A zarada cista ko suza, jer DINARA u marketing nisam ulozio, posto takvi ko ti idu okolo i skupljaju nesretnike da mi kupe hosting za $10, uz koji dobiju sansu za zivotnu zaradu.
Citat:
adnansut: Ima nesto sto neki nasi ljudi nikako da shvate, a to je:

A to je da je svako ko promovise MLM shemu po meni hohstapler i treba ga usranom motkom oterati sa ovog foruma.
31.03.2009. u 02:36 

adnansut

195.189.6.*

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni31.03.2009. u 10:12
Postovani gosp.Boccio,

Hvala Vam na takvim rijecima.
Ja ih Vama svakako necu upucivati. Desava se da ponekad covjek ustane na lijevu nogu, pa
i meni se to desi, ali zbog toga nikada ne vrijedam druge ljude, jednostavno to nije kulturno,
al dobro necemo o tome.

Takodje necije ponude ako mi se ne svidjaju, lijepo se zahvalim i kazem ovo nije za mene, a da nekoga
zbog njegovog razmisljanja, ponude ili stava vrijedjam, ma nepada mi na pamet.

Vi ste gosp.Boccio iz mog posta izvadili ono sto je najtanje...haha...hehee, pa naravn da se niko
ne ukljucuje u neki posao da bi dobio email adrese haha.., pa to se podrazumijeva ali ima nasih ljudi
koji samo traze dlaku u jajetu a nevide pozitivne stvari.

Po Vama je sad vise od 100.000 clanova ove kompanije budalasto ili ludo..hahah...hehhe
Ja se nikada nebih slozio sa tom konstatacijom.
Casno i posteno radim svoj posao, i ne samo ja vec i moji roditelji. GDI kompanija nas redovno
isplacuje i zbog stabilnosti kompanije koja je 12 godina na trzistu i njihovog postenja svijetla
obraza nudim i nasim ljudima priliku da rade i zarade. Sta tu ima lose??, i dali su uopste bitne te
email adrese koje pominjete??? Pa naravno da nisu, nisam se ni ja ukljucio u ovaj posao zbog
email adresa, toliko nisam glup...hahaha....hehehe...

Evo vidite ovaj drugi dio Vaseg posta mi se dopada.
Ja i tezim ka tome da neko od nasih ljudi uspije i napravi nesto, a ne samo da nam Ameri cijelog
zivota kolo vode, a prinudjeni smo jer nemamo dovoljno ideja ili mogucnosti da tako nesto pokrenemo.

Ozbiljno Vam kazem, ne zezam se!
Ideja Vam je super, samo je jos provesti u djelo.
Napravite to sto je GDI kompanija napravila, postavite taj isti sistem, bez obzira kako ste ga Vi nazvali,
omogucite ljudima da rade i zarade kao sto je to GDI omogucio i ja cu biti jedan od Vasih clanova.

Sve najbolje gosp.Boccio

Vas prijatelj
Adi Sut

31.03.2009. u 10:12 

boccio
Boris Krstović
Spoonlabs.com
nbgd

Član broj: 7594
*.cpe.vektor.net.

Sajt: boccio.me

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni31.03.2009. u 11:05
Citat:
adnansut
Po Vama je sad vise od 100.000 clanova ove kompanije budalasto ili ludo

Da.

Odnosno, da se ispravim. 99.900 jeste, prvih 100 zivi ko bubreg u loju, mogu samo da im zavidim.

Citat:
adnansut:

Ja i tezim ka tome da neko od nasih ljudi uspije i napravi nesto, a ne samo da nam Ameri cijelog
zivota kolo vode, a prinudjeni smo jer nemamo dovoljno ideja ili mogucnosti da tako nesto pokrenemo.

Ili mozda tezis tome da sto vise ljudi uvuces u svoj downline, ili kako vec to zovete? Ajde bre molim te, ceo MLM koncept je tako smisljen da u njemu ucestvuju samo dve grupe ljudi:
a) prefrigani i beskrupulozni
b) siroti i naivni

Sam izaberi kojoj grupi pripadas.

Da se razumemo, ja ne pricam da je svaki MLM program laz i prevara, daleko od toga. Jedan Avon je ozbiljna kompanija, a opet MLM konstrukcije. Dakle, ne govorim da je taj vas GDI prevara, te nema potrebe oko toga raspravljati.

Ono sto ti moras shvatiti je da ni ja, ni mnogi drugi ne volimo smaranje, gusenje, zabadanje i dosadjivanje vas MLM-ovaca koji kilometarskim postovima, i kvazi-prijateljskim dusebriznim tonom pokusavate pomoci sirotom narodu ovog sveta da zaradi pare - i usput se uclani bas u vas downline. E, vidis - to na ovom forumu nece proci i takvi postovi ce se brisati i bez citanja.
31.03.2009. u 11:05 

adnansut

195.189.6.*

icon Re: GDI - Global Internacional Domeni31.03.2009. u 14:46
Postovani gosp.Boccio,
Evo jos ovaj mejl, pa necemo vise "gusenja o MLM-u" kako Vi rekoste.

Zadovoljan sam odgovorom a pogotovo ovom Vasom tvrdnjom:
Citat:
Da se razumemo, ja ne pricam da je svaki MLM program laz i prevara, daleko od toga. Jedan Avon je ozbiljna kompanija, a opet MLM konstrukcije. Dakle, ne govorim da je taj vas GDI prevara, te nema potrebe oko toga raspravljati.

Ovom Vasem komentaru nemam sta da dodam i tu se slazemo.
Eh sada, iako ste u svojoj izjavi rekli da GDI kao i Avon nisu prevara, ipak ste od ucesnika u ovim programima stvorili 2 grupe ljudi

a) prefrigani i beskrupulozni
b) siroti i naivni

Gosp.Boccio, Vjerujte mi ne pripadam ni jednoj od ove dvije grupe koje ste pomenuli.
-Niti sam prefrgan sto Vam mogu potvrditi mnogi moji clanovi kojima sve otvoreno kazem i nesebicno pomazem u svemu sto im je potrebno, a
-niti sam beskrupulozan, to jest ne gazim preko mrtvih, a dokaz i za to imam i mogu Vam pokazati nekoliko mejlova gdje
sam nekim nasim ljudima koji su htjeli da se registruju otvoreno rekao NIJE OVO POSAO ZA VAS.
Kao sto vidite, zaista mi nije stalo da ubacim u posao nekoga ko ne moze nista napraviti, jer pitam se sta moze napraviti
osoba koja nije u stanju ni da se sama registruje iako ima detaljno uputstvo.

Sto se tice druge vrste ljudi-siroti i naivni;
-Ne mogu se naci ni medju njima. Nekada sam to i bio, a to je bilo upravo kad nisam imao ama bas nikakvog znanja, i to je
bilo u vremenu kada sam vjerovao svakome i lutao od programa do programa, od posla do posla i sam bio prevaren xxxx puta.
Hvala Bogu, to mi se danas tesko moze desiti.

Za kraj samo da Vam kazem gosp.Boccio,
Nepisem ja samo o MLM-u. Evo npr. post u kom sam upozorio nase ljude da ne vrisnu recimo 140€ kao sto sam ja vrisnuo:
http://www.internetzarada.org/...oney-makers-t-318.html#pid2186 Procitajte post i Vi, a mozda nekoga spasi i sa ovog foruma.
Svako dobro ucinjeno djelo cini me srecnim bez obzira sta o tome neko mislio.

Pozdrav Vama gosp.Boccio kao i svim posjetiocima ovog foruma

Vas prijatelj
Adi Sut

31.03.2009. u 14:46 

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: GDI - Global Internacional Domeni

[ Pregleda: 3002 | Odgovora: 17 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.