Da, neki serveri na Veratu ne rade kako treba zadnjih par dana. Usled
sigurnosnih propusta u mod_rewrite, taj modul su iskljucili, koliko znam, na jednom od njih.
Ali bih hteo i da se nadovezem na blagi offtopic, posto tema ipak glasi "Nesto se cudno desava za Verat-ovim hosting
serverima", a ne
ljudima.
Citat:
seljak tasa: ...pre svega zbog tehnicke podrske koja je za nas katastrofalna. tacnije zbog izvesnog Drazena Milosevica koji je...
Ne mogu da verujem da se ovo ime pominje ovde u ovom kontekstu. Upravo me je ista osoba u par navrata odusevila i zaduzila. Ja sam ovde po nekom iskustvu i znanju mozda ispod proseka, ali ipak mi je poznat pojam tehnicke podrske i komuniciram sa podrskama u Kanadi, Usa, Italiji, i tamo nisam doziveo da mi neko izadje u susret onoliko koliko mi se desavalo na Veratu.
Ne zelim da bilo koga ovde isprovociram da polemisemo, jer i nemam vremena da ucestvujem u ovoj temi toliko i ne zelim da se sporim, ni dokazujem da sam nesto u pravu, zelim samo da se cuje i moje misljenje jer bi bilo fer da se cuje, obzirom da sam Veratov korisnik od kako je Verata i da sam se logovao na Verat jos sa username test lozinka test, ako iko medju poznavaocima Veratovih usluga ovde pamti da je i to bilo.
Mislim da je taj Verat, koji 'ubija sa cenom' ostale provajdere u ovoj zemlji, tom cenom omogucio vecem broju ljudi da sebi priusti jedan takav hosting i da se bavi ovim poslom, tako da oni medju nama koji su stasali na Veratu, a sada pricaju ruzno o njemu zapravo pljuju u bunar iz koga su vodu pili.
A u Vas, gospodine Tanasijevicu, sam se jako razocarao. Kao Djenka u Kristinu i Mirka.
Znam Vas
po najboljem i smatram da ste elita i pionir nekog domaceg interneta, a takodje i doticnog gospodina iz Veratove podrske, iako ne mogu reci da je tako znacajna pojava, i njega znam samo po dobrom i znam da mi je puno puta bitno pojednostavio zivot i resio me problema. Ne mogu da verujem da vas dvojica niste mogli da resite probleme licno porukama vec ste morali ovako javno. Molim Vas da primetite da Vam ja ne sporim nista od onog sto ste naveli, ali ako ste, za ljubav istine, naveli svoje iskustvo, onda je nadam se u redu da i ja iznesem svoje, koje je pozitivno.
[Ovu poruku je menjao pierre dana 03.08.2006. u 00:33 GMT+1]
www.specihost.net - Linux hosting solucije