Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 28691 | Odgovora: 127 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

WawaHOO!
Karaburma

Član broj: 86823
*.dialup.sezampro.yu.

Sajt: www.infobuk.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 22:32
Citat:
sasa77ar: Sorry o kakvim cekovima pricate

Pise ti u naslovu: o Google-tovim cekovima koji se salju nakon zaradjenih 100$ u affilate programu www.google.com/adsense
30.07.2006. u 22:32 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
Radio stanica, radijska produkcija, ton majstor... We..
All around the web

Član broj: 26492
*.3dnet.co.yu.

Sajt: www.radiopek.co.yu

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?31.07.2006. u 01:48
Citat:
sasa77ar: Sorry o kakvim cekovima pricate

Znaci kao s' Marsa...

Nisam mogao da odolim...

ROFL... Idem da spavam...

P.S.: Nista licno. U svakom slucaju lepse cu da spavam, bas sam bio nesto namrsten do malopre...
31.07.2006. u 01:48 

sasa77ar
knjaz milos
Arandjelovac

Član broj: 66662
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.sasa77ar.co.nr

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?31.07.2006. u 23:56
Da ti nije mene nebi znao kada da se smejes.Nisam znao i zato pitam..

ps nista licno
neznanje je skuplje nego znanje
31.07.2006. u 23:56 

zaraza
Beograd

Član broj: 19938
*.ptt.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 00:00
uletecu u ovo sa slicnim pitanjem, dakle gde unovciti ScriptLance cek?
na gomili tema se pominje gomila nacina, medjutim na njihovom sajtu nema nista o tome....
dakle, da li taj cek moze da prodje u intesI?
01.08.2006. u 00:00 

tebrino
SU

Član broj: 88339
*.tippnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 00:06
Mislim da ScriptLance radi i direktan transfer na račun. Probao si to? U slučaju da ne rade, probaj da odneseš ček u neku od pomenutih banaka i uz malo (puno?) sreće, možda dobiješ svoj novac odmah...
01.08.2006. u 00:06 

zaraza
Beograd

*.ptt.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 00:09
salju, ali za to uzimaju cini mi se ~20$
01.08.2006. u 00:09 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.smin.sezampro.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 00:58
Citat:
sasa77ar: Da ti nije mene nebi znao kada da se smejes.Nisam znao i zato pitam..

ps nista licno

Citat:
zaraza: uletecu u ovo sa slicnim pitanjem, dakle gde unovciti ScriptLance cek?
na gomili tema se pominje gomila nacina, medjutim na njihovom sajtu nema nista o tome....
dakle, da li taj cek moze da prodje u intesI?

Ma moze sigurno... To je kompanijski chek (jel tako?), spada u grupu sa Google i Adengage... Ja sam njihove chekove bez problema unovcavao.

Pozzz!
01.08.2006. u 00:58 

Mister Big Time
Belgrade

Član broj: 15306
*.yubc.net.

Jabber: matrix@elitesecurity.org

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 02:44
OK, nije da vam ne verujem, nego me prosto nervira cinjenica kako se u ovoj zemlji posluje i dalje... i to eto banke strane koje bi satro trebale da drze neki nivo. Pricam o ustaljenim pravilima poslovanja, a ne tebi moze, tebi ne moze princip sa pijace! Pravila treba da budu jasno definisana za sve klijente, u svakoj banci! Ali sta ocekivati, ovo je Srbija™ (mada me cudi ipak strane banke imaju i strani menadzment..).

There are wars that can't be won.

IT'S ALL THE SAME,
ONLY THE NAMES WILL CHANGE.

01.08.2006. u 02:44 

zaraza
Beograd

*.ptt.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 09:29
Citat:
evil_angel_yu: Ma moze sigurno... To je kompanijski chek (jel tako?), spada u grupu sa Google i Adengage...

pa, i ja ocekujem da su svi ti cekovi isti, tj da nema problema kod kesiranja....nema veze, videcemo sta ce biti :)
01.08.2006. u 09:29 

majmun2
mile kitic

Član broj: 89738
*.zrlocal.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?01.08.2006. u 23:22
ej ljudi,nemojte vise o tome da se google adsense cekovi isplacuju odmah.zvao sam centralu intese u beogradu i filijalu u novom sadu(cak sam bio i licno tamo) i kazu da se ceka oko 30 dana na isplatu.nemam nista protiv nijedne banke,intesa mi je posebno simpaticna zbog dobrih reklama.google adsense chek je kompanijski chek,na njemu pise "payable at Citibank", znaci pare isplacuje bilo koja filijala citibanke.ne moze ti nijedna banka u srbiji odmah isplatiti,jer taj novac se nalazi u Citibanci.Nijedna banka ti nece isplatiti svoja sredstva.pisao sam i email na google support i rekli su mi da je chek samo depozitni sto znaci da nije naplativ odmah i bilo gde.ko je odmah unovcio ovakav chek taj je car i nek ostavi broj telefona da ga nazovem da cujem kako je to uspeo.nek taj ko je odmah izvrsio naplatu stavi neki dokaz ovde na forumu,neku sliku ili neki dokument
01.08.2006. u 23:22 

Mister Big Time
Belgrade

*.yubc.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 02:38
Eto. Lepo covek zbori. Cinjenice! A sada kako su ovde mnogi uspevali da unovce odmah na licu mesta... Srbija™ !

IT'S ALL THE SAME,

03.08.2006. u 02:38 

tebrino
SU

Član broj: 88339
*.tippnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 02:54
Nisam siguran, ali danas sam uspeo da unovčim ček na licu mesta. Doduše, ja kod njih već godinama imam račun i tek su pre tri-četiri meseca počeli da mi Google-ov ček isplaćuju odmah (za ostale čekove nažalost nemam tu privilegiju).
03.08.2006. u 02:54 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.3dnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 11:19
Ah da u pravu si. Malo sam se iznervirao jer me je pre toga neko od ranog jutra iznervirao... Sorry...

Hm. Spominjem chek koji NIJE OD GOOGLA jer sam i njih unovcavao odmah bez inkasiranja.

A i Google chekove takodje unovcavam odmah i bez inkasiranja.

Znaci razlog spominjanja cekova koji nisu od google je taj sto je njih teze unovciti.

Ma niko ti ne brani da se javljas.
Ja sam samo malo bio besan i osecao sam se prozvanim. Jer pises da ako neko odmah dobije pare ima debelu vezu u banci a posle toga si napisao:
ej ljudi, nemojte vise o tome da se google adsense cekovi isplacuju odmah...

A zasto da ne pricamo o tome?
Kad isplacuju odmah.

Pozzz....
03.08.2006. u 11:19 

majmun2
mile kitic

*.zrlocal.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 12:43
svaka cast,ti si jedan od retkih kome to uspeva.jel mozes reci kako se odvija procedura,uzmu ti cek i stave ti sumu na devizni racun ili odmah podizes u kojoj hoces valuti.da li su ti nekad pravili broblema zbog tog ceka,da nisu hteli da isplate odmah.poz
03.08.2006. u 12:43 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.3dnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 13:58
Ovako ide procedura (nije zezanje, procitajte do kraja, detaljno uputstvo):

- udjes u banku
- pogledas gde koja sluzbenica sedi
- izaberes nasmejanu sluzbenicu
- pridjes i kazes: "Dobar dan" (i 'znacajno' je pogledas) //kljucni momenat za isplatu ili inkasiranje
- ona ti se nasmesi, i ti joj das* karticu **deviznog racuna
- potom izvadis*** ... chek
- das* ga nasmejanoj sluzbenici
- ona ga primi*** i zadovoljno se nasmesi
- pogleda ga***
- potpises se na chek
- potpises se na uplatnicu
- uplati ti novac i dobijes primerak uplatnice
- sada mozes da podizes novac sa svog racuna
a) u dinarima
b) u nekoj inostranoj valuti (ako je imaju trenutno u banci - ja sam probao par puta u dolarima, ali ih nije bilo )

*obavezno levom rukom (od srca)
**ako nemas devizni racun - mozes da otvoris jedan u roku od par minuta, das podatke i potpises.
***misli se na chek, svako pogresno tumacenje je neumesno i nije mu mesto u ovoj temi

Nisam nikad imao problem ni sa jednim chekom.

---------------------------------------
Copyright - Manual by evil_angel - All rights reserved
Free for public use but Copyright notice may not be removed
Manual tested in Banca Intesa @ 2006.
03.08.2006. u 13:58 

majmun2
mile kitic

*.zrlocal.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 15:05
ovo je dobro,za medalju,ja ne mogu nigde da nadjem nasmejanu sluzbenicu,sve neki matori krndelji:)
03.08.2006. u 15:05 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.3dnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 15:55
Menjaj banku...
03.08.2006. u 15:55 

vladimir115
Republika Srpska

Član broj: 75393
81.93.74.*

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?03.08.2006. u 23:53
Pozdrav svima!

Za one koji jos nikada nisu unovcili Google Inc. cek moje iskustvo govori ovako:
U Intesi (Delta banci) i Vojvodjanskoj banci su mi rekli da sve cekove salju na inkasiranje bez obzira na iznos.
U komercijalnoj banci za iznose do 250$ novac isplacuju ODMAH a za iznose vece od te sume cek salju na inkaso.
Inkasiranje podrazumeva proveru ceka, tj. vracanje istog kompaniji kako bi banka u kojoj podizete novac ostvarila naplatu od City Bank (New York) u kojoj je pohranjen Google-ov, odnosno, Vas novac i da bi na kraju taj novac isplatila Vama.
Mozda je dobra reklama za komercijalnu banku ali na samo dobar dan, Google Inc. cek i licnu kartu istog trenutka mozete podici iznos do 250$.
Nije potrebna veza niti bilo kakav tekuci ili devizni racun.
Toliko od mene.

03.08.2006. u 23:53 

Mister Big Time
Belgrade

*.yubc.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?04.08.2006. u 02:11
e jbg sad cu ja opet.... bio sam u KOMERCIJALNOJ i samo rekose - ciao zdravo... moras da otvoris racun (logicno i normalno) i da cekas do 6 nedelja inkasiranje... period.

Dakle ustanovili smo da definitivno zavisi od sluzbenice koja vam prima cek... sto je apsurdno jer bi banke trebale da imaju nekakav kodeks poslovanja, pravilnik itd... a ne nekome moze odmah na ruke, a nekome u drugoj expozitori mora na proveru.

Dakle niko nije kriv, ne svadjajte se, neko ima vise srece neko manje, ne postoji pravilo...

IT'S ALL THE SAME,

04.08.2006. u 02:11 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.3dnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?04.08.2006. u 11:51
Citat:
evil_angel_yu
- pridjes i kazes: "Dobar dan" (i 'znacajno' je pogledas) //kljucni momenat za isplatu ili inkasiranje

@Mr Big Time
Citiracu samog sebe. :)

Citat:
Mister Big Time:
Dakle ustanovili smo da definitivno zavisi od sluzbenice koja vam prima cek... sto je apsurdno jer bi banke trebale da imaju nekakav kodeks poslovanja, pravilnik itd... a ne nekome moze odmah na ruke, a nekome u drugoj expozitori mora na proveru.

Nazalost, a nadam se da sluzbenice moje banke nece procitati ovu temu i prestati da mi isplacuju chekove... :(

Hehe meni u komercijalnoj banci trazili 3% provizije i inkasiranje - pa mi je sama slubenica u Kom banci rekla da idem u INTESU (tadasnju Deltu) i da tamo podignem novac jer nema inkasiranja i manja je provizija... :)
04.08.2006. u 11:51 

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 28691 | Odgovora: 127 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.