Sta pricas ti majmune2 (takav ti je nick, nije uvreda)... ;)
Koji crni pojedinci zavaravaju ljude? Vezu u Intesi nemam, jedino da sam bas simpatican onim curama (tetama) sto rade na salteru pa mi svaki cek od 2-3 kompanije (ne samo od google) prihvate i odmah me isplate, prvi put sam morao da otvorim racun i nema nikakvog odrzavanja za Devizni racun, dobio sam Visu Electron i sve je OK.
Dakle da ponovim NEMA INKASIRANJA i "pojedinci" NE zavaravaju ljude ovde i NEMAJU debele veze u tim bankama. (osim sto sam lep i zgodan pa se dopadam sluzbenicama i sve bi uradile da mi daju novac i sta-vec-trazim-od-njih, ali to je druga prica... :) )
Odrzavanje racuna u Intesi jeste bullshit, za dinarski racun gde mi lezu neke pare svakog meseca odrzavanje je 200 dinara, a za devizni 0 bilo koje valute.... :( To si u pravu, bankarski sistem = shit.
Inace ovde branim Intesu na sva usta a platu primam preko Meridian banke jer mi vise odgovara... :)
A inace u Meridian banci sam morao da chekam inkasiranje...
Da se na ponavljam ima na pocetku ove teme moje iskustvo...
Uglavnom Intesa = nema inkasiranja! Mozda je to reklama ili sta god, ali mi se dopada :)
@Mr BIG Time
daj meni chek ja cu da ga unovcim bez provizije (osim banci 1,5%) i poslacu ti novac (ti placas postarinu) :)
nije bas kao na jeftinom Ink Jet stampacu... Papir je drugaciji, vodeni zig...
Pozdrav!