Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 28657 | Odgovora: 127 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dr_ambis
Uzice

Član broj: 36362
*.adsl.beocity.net.

Sajt: www.sdanilovic.co.yu

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?02.04.2006. u 12:12
Ako si stalna musterija nije problem da te odmah isplate. I ja sam za banka intesa, do skoro sam unovcavao u JU banci ali eto presao sam u intesu.

A sto se tice tih 15000 za dve godine. He, pa covek radi posao ozbiljno, ne zeza se. Znam licno coveka koji je i vise zaradjivao, dosta vise, samo on radi odavno, mislim cak od 97. On prica da je imao problema sa unovcavanjem cekova od po 300 dolara a da su mu nekad isplacivali odmah i cek od preko 2000. Ne znam sta je sa bankama. Mozda zavisi od raspolozenja onog sluzbenika na salteru. Ako ima problema probajte u drugoj smeni (ne zezam se).
dr_kloner
na potoku u sred gaja vodenica melje stara
02.04.2006. u 12:12 

Marko Aurelije

Član broj: 90441
194.106.174.*

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?04.04.2006. u 22:29
Znaci nisu u pitanju Google cekovi ali su isto dolazili od marketinga i administracije. U pocetku sam isao u Komercijalnu, cekovi su bili "bancini" (verovatno slicno kao money order), provizija je bila 2% i isplata odmah. Samo su mi jednom trazili broj telefona kad sam digao 900$ (za svaki slucaj ali su dali pare).

Posle sam presao u Deltu, provizija 1.5%, isplata odmah. E sad nekoliko meseci kasnije poslodavac pocne da salje svoje cekove direktno a ne preko banke. I dalje su mi u Delti isplacivali novac odmah i verujem da je to bilo zato jer sam *poznat klijent*. Cak su moji prijatelji iz drugih gradova dolazili da podignu novac, jedini uslov je bio da otvore racun u TOJ filijali. Proslog meseca naletim na novu sluzbenicu koja je zamrzla sredstva na mesec dana radi provere. Izgleda da nema strogih pravila na nivou kuce vec kako se zalomi. Videcemo kako ce da bude u aprilu ;)

04.04.2006. u 22:29 

footwalls
FootWalls

Član broj: 74710
*.129.nat-pool-bgd.sbb.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?22.06.2006. u 16:15
komercijalna - odmah :D
22.06.2006. u 16:15 

D.i M.e
Milan Dinić
Veliki Šiljegovac

Član broj: 20553
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.cheapwebhostingcatalo..

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?22.06.2006. u 20:47
A jel ima neko iskustva sa unovčavanjem u Kruševcu čeka od adsense-a? Stigao mi je prvi, ali ne znam u koju banku da idem, sa svim bankama ovde imam loša iskustva. Znači koliko dugo se čeka na podizanje novca, provizija i sl.
22.06.2006. u 20:47 

Mister Big Time
Belgrade

Član broj: 15306
*.yubc.net.

Jabber: matrix@elitesecurity.org

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?13.07.2006. u 17:37
Neko rece Vojvodjanska odmah isplacuje... nije tacno, sada sam proverio... salju na to inkasiranje i traje mesec i po do DVA meseca... Cak iako imas racun i kartice kod njih (kao ja).

Probacu u Intesi, Komercijalnoj, Hypo jos..

Posto imam i racun u ProCredit banci, da li neko ima iskustva sa njima? Isto salju na inkasiranje mesec dana najmanje...

jbg

There are wars that can't be won.

IT'S ALL THE SAME,
ONLY THE NAMES WILL CHANGE.

13.07.2006. u 17:37 

Mister Big Time
Belgrade

*.yubc.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?14.07.2006. u 15:02
Ljudi, svi traze da se salje na proveru posto je kompanijski cek a ne bankarski.

I jos svaka banka trazi da imate racun kod njih gde ce da prenesu ta sredstva... dakle dodatna komplikacija.

IT'S ALL THE SAME,

14.07.2006. u 15:02 

damir78
Vojvodina

Član broj: 47818
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.hyipdeposit.com

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?24.07.2006. u 23:40
Ja sam rekao da Vojvodjanska odma isplacuje, evo danas sam naplatio cek, odma. Pre dva meseca isto odma, prosli mesec su mi slali na proveru... Inace City Bank je jedna od 5 najvecih banaka u svetu, a svi znamo sta je Big G... a u rajfasenu su mi rekli pre nekih godinu dana da bi trebalo da odem u neku od filijala city bank-a da naplatim cek i od onda ne idem sa cekovima kod njih :-)) ... Imam neke sto stizu i na devojku, kad god sam nju poslao, njoj uvek odma isplate :-) .
24.07.2006. u 23:40 

D.i M.e
Milan Dinić
Veliki Šiljegovac

*.smin.sezampro.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?25.07.2006. u 00:13
Citat:
D.i M.e: A jel ima neko iskustva sa unovčavanjem u Kruševcu čeka od adsense-a? Stigao mi je prvi, ali ne znam u koju banku da idem, sa svim bankama ovde imam loša iskustva. Znači koliko dugo se čeka na podizanje novca, provizija i sl.

Da napišem šta se u međuvremenu desilo: u Banci Intezi, u glavnoj ekspozituri (kod spomenika) isplaćuju odmah, otvaraju devizni račun (besplatno, vođenje takođe besplatno), novac možete da podignete u kojoj hoćete valuti a provizija je 1,5% ili min. 300 din.
25.07.2006. u 00:13 

Tanaskovic Vojislav
Beograd

Član broj: 68840
*.vdial.verat.net.

Sajt: pcfoto.biz

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?25.07.2006. u 12:20
Citat:
D.i M.e: Da napišem šta se u međuvremenu desilo: u Banci Intezi, u glavnoj ekspozituri (kod spomenika) isplaćuju odmah, otvaraju devizni račun (besplatno, vođenje takođe besplatno), novac možete da podignete u kojoj hoćete valuti a provizija je 1,5% ili min. 300 din.

Nije to samo u toj ekspozituri, vec u svim ekspoziturama Bakne Intese. Evo ja sam pre desetak dana u Sapcu u ekspozituri Banke Intese unovcio cek za par minuta, a provizija je upravo kao sto si ti naveo.
25.07.2006. u 12:20 

Mister Big Time
Belgrade

*.yubc.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 03:24
Aman ljudi ja ne znam jel to treba da se baca pasulj ili sta da bam odmah isplate? Vojvodjanska banka: imam racun i kartice kod njih, dakle "stalni klijent" i rekose 5-6 nedelja traje inkasiranje, i to MORA tako. Banca Intesa: isto tako preko mesec dana mora da se ceka + sto morate da imate kod njih racun (kao i kod svih uostalom). Bio sam licno u sl. bankama ili zvao telefonom: Hypo, Intesa, Vojvodjanska, ProCredit, Komercijalna...... i ne znam jos mozda neka bese a sad se ne secam jer sam predao cek na inkasiranje jos pre 2 nedelje.

Zaista ne znam kako je moguce da nekome isplate odmah a nekome salju na inksairanje (ja eto nisam ni u jednoj banci uspeo da unovcim nego moram da cekam proveru tj. inkasiranje).

Stvar je u tome da SVE banke kod nas prave razliku izmedju kompanijskih cekova (kakav je Google-tov za Adsense) i bankarskih (tada isplacuju odmah jer je to stiglo direktno od banke i valjda im je lakse da provere elektronski i odmah isplate). Za kompanijske cekove traze proveru, jer onaj cek je stvarno krs kao da su ga radili na jeftinom ink jet stampacu, ni ja ne bih isplatio dok ne proverim da sam na njihovom mestu

IT'S ALL THE SAME,

30.07.2006. u 03:24 

majmun2
mile kitic

Član broj: 89738
*.zrlocal.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 10:28
nijedna banka ne isplacuje odmah adsense cekove,to samo pojedinci zavaravaju ovde ljude ili imaju debele veze u tim bankama.velika je verovatnoca je i da se pojedine banke reklamiraju ovde na taj nacin da bi privukle klijente.i notorna je laz da se devizni racun vodi besplatno.raiffeisen uzima 150 dinara za "odrzavanje" deviznog racuna mesecno,150 dinara za "odrzavanje " visa electron i 150 dinara za dinarski racun.kakvo bre odrzavanje,to je kradja.kada se potpisuje ugovor to se uopste ne spominje,znaci,privuku klijente laznom informacijom da odmah isplacuju adsense cekove,kao dzabe ti vode racune,a posle kad od isplate nema nista,ljude mrzi da zatvaraju te racune,a oni od svakog uzimaju 500 dinara za "odrzavanje",kao sitna cifra ,ali kad se to pomnozi sa 100,1000,10000 dobija se ozbiljna cifra. tuzno je sto su nam i banke na nivou cele drzave-S r A n J E
30.07.2006. u 10:28 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
Radio stanica, radijska produkcija, ton majstor... We..
All around the web

Član broj: 26492
*.3dnet.co.yu.

Sajt: www.radiopek.co.yu

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 12:37
Sta pricas ti majmune2 (takav ti je nick, nije uvreda)... ;)

Koji crni pojedinci zavaravaju ljude? Vezu u Intesi nemam, jedino da sam bas simpatican onim curama (tetama) sto rade na salteru pa mi svaki cek od 2-3 kompanije (ne samo od google) prihvate i odmah me isplate, prvi put sam morao da otvorim racun i nema nikakvog odrzavanja za Devizni racun, dobio sam Visu Electron i sve je OK.

Dakle da ponovim NEMA INKASIRANJA i "pojedinci" NE zavaravaju ljude ovde i NEMAJU debele veze u tim bankama. (osim sto sam lep i zgodan pa se dopadam sluzbenicama i sve bi uradile da mi daju novac i sta-vec-trazim-od-njih, ali to je druga prica... :) )

Odrzavanje racuna u Intesi jeste bullshit, za dinarski racun gde mi lezu neke pare svakog meseca odrzavanje je 200 dinara, a za devizni 0 bilo koje valute.... :( To si u pravu, bankarski sistem = shit.

Inace ovde branim Intesu na sva usta a platu primam preko Meridian banke jer mi vise odgovara... :)

A inace u Meridian banci sam morao da chekam inkasiranje...
Da se na ponavljam ima na pocetku ove teme moje iskustvo...

Uglavnom Intesa = nema inkasiranja! Mozda je to reklama ili sta god, ali mi se dopada :)

@Mr BIG Time
daj meni chek ja cu da ga unovcim bez provizije (osim banci 1,5%) i poslacu ti novac (ti placas postarinu) :)

nije bas kao na jeftinom Ink Jet stampacu... Papir je drugaciji, vodeni zig...

Pozdrav!
30.07.2006. u 12:37 

Mister Big Time
Belgrade

*.yubc.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 13:41
Kasno vec sam dao cek u drugu banku i cekam 5 nedelja inkasiranje. Kada dobijem drugi dajem tebi da mi unovcis, imas sigurno mnogo sarma cim uspevas da prodjes kod tih 'teta' :P

IT'S ALL THE SAME,

30.07.2006. u 13:41 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.3dnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 13:47
Jos pitas...
30.07.2006. u 13:47 

tebrino
SU

Član broj: 88339
*.tippnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 14:12
Evil_angel je zapravo u pravu, Inteza stvarno odmah isplaćuje Google čekove (ali samo Google, možda mi nedostaje njegov šarm ). Održavanje deviznog računa je besplatno, Visa Electron je besplatna i za Master Card ide 1500 dinara članarine + 200 evra depozita.
30.07.2006. u 14:12 

D.i M.e
Milan Dinić
Veliki Šiljegovac

*.smin.sezampro.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 15:09
Sve što sam napisao u mojoj prethodnoj poruci je istina, a ja nemam ama baš nikakve veze sa Bankom Intezom. Pošto se kod mene nekoliko banaka nalazi na rastojanju od stotinak metara, svratio sam u neke od njih da prvo pitam koji su uslovi za unovčavanje. Isto su mi rekli kao što vi kažete da je potrebno da klijent sačeka dok ček pošalju do izdavaoca pa nazad, ali da neke banke (nisu mi rekli koje) čekaju umesto klijenata, tako da ako mi se žuri bolje bi bilo da odem kod njih. Nažalost nemam skener da snimim ugovor koji sam potpisao za otvaranje računa i potvrdu o isplati novca, tu bi videli da je datum isti. Ja sad ne znam da li u drugim ekspoziturama Inteze ne rade ovako, ali u ovoj isplaćuju odmah!
30.07.2006. u 15:09 

majmun2
mile kitic

*.zrlocal.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 16:24
ok,ubedili ste me ,odoh u intesu,jel sve filijale inteze isplacuju adsense cekove ili samo glavna expozitura
30.07.2006. u 16:24 

Ivan Miladinović
Ivan Miladinovic
All around the web

*.3dnet.co.yu.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 21:42
Ja zivim u Kucevu, to je jedno malo mesto ~10k stanovnika... To je valjda filijala ili kako se vec zove i tamo isplacuju. :) Znaci ne mora da bude ekspozitura (a ekspozitura im je valjda u Pozarevcu)...

U intesi cak odmah otvoris racun (treba ti LK i 1 min vremena(da potpises)), das im chek - oni tebi pare. I eventualno traze broj mobilnog telefona, ja sam nudio i fiksni, a sluzbenica mi je rekla 'nema potrebe - ako cek nije u redu znam gde zivis'... E sad sta je to trebalo da znaci ni dan-danas nisam skapirao, jer sreca svi cekovi su ispravni... ;)

Pozdrav!
30.07.2006. u 21:42 

majmun2
mile kitic

*.zrlocal.net.

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 22:14
hvala ti brate,hitno su mi potrebne pare
30.07.2006. u 22:14 

sasa77ar
knjaz milos
Arandjelovac

Član broj: 66662
*.smin.sezampro.yu.

Sajt: www.sasa77ar.co.nr

icon Re: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?30.07.2006. u 22:23
Sorry o kakvim cekovima pricate
neznanje je skuplje nego znanje
30.07.2006. u 22:23 

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Unovčavanje stranih čekova u Beogradu? Gde unovčiti Google Adsense ček?

Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7

[ Pregleda: 28657 | Odgovora: 127 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.