Evo jos jednog potpuno subjektivnog misljenja...
Probao sam ih otprilike sve, u pojedinim verzijama samo, naravno (npr. oko MT-a se nisam mnogo "trudio" posle verzije 2.76...), ali sta god radio, koliko god to trajalo, uvek sam se vracao ProgDVB-u i Skyview-u. ProgDVB, koliko god bio "los", spor, nesavrsen, uvek mi je ostajao reper za sve ostale. Daleko od toga da je Prog "savrsen", ima on "mali milion" sitnih (a Bogami i krupnih) "zackoljica" koje nekog mogu stravicno nervirati...ali jednostavno, da li zbog neke generalne "stabilnosti", da li cisto zbog "ukusa" ili zbog navike (a vrlo verovatno je ovo poslednje u pitanju...), taj i cak i takav ProgDVB mi je ostajao program u kom zapravo GLEDAM sat-tv...sve ostalo je bilo zarad "hobija"! Ovo oko koriscenja "nesavrsenih" aplikacija je ilijag jako lepo i slikovito objasnio.
Sa druge strane, od Skyview-a sam ocekivao da ce on postati ta moja "ultimativna", "savrsena" DVB aplikacija...ulozio strasno mnogo truda i vremena da "provalim" zasto radi neke stvari koje radi, da ih eliminisem, jer one pozitivne stvari koje ovaj program ima, cini mi se da ni kod jednog drugog nisu takve ili bar u toj meri izrazene. Na zalost, ostalo je ono sto je i Dejan rekao - naterati da Skyview radi "bez greske" je za mene ostala "misaona imenica"...i ono negativno je ipak bilo suvise negativno da bi "nadjacalo" sve ono pozitivno sto Skyview ima (ovo je opet cisto subjektivan stav - nekoga mozda te stvari i ne bi toliko nervirale...).
Dakle, u mom slucaju, ProgDVB je tu za "gledanje" sat-tv-a, "zezanje" u Skyview-u za ubijanje eventualnog viska vremena...a svi ostali su dobri "za videti" i uporediti sa prethodna dva i nista vise od toga - jos jednom, uz VELIKU NAPOMENU da je to apsolutno i 110% SAMO moje misljenje!
"Mi smo deset godina stariji, siromašniji, propaliji...i to je cena naše gluposti! Ne može to besplatno..." - Dr. Zoran Đinđić