kao prvo , lose sam se izrazio ovde :
telesat: @dexxter
ne znam koje si antene imao priliku da vidis (verujem da su bile vise od 1)
odnosi se na 1 kao tip/kombinacija koju je MZT prodavao (procitaj pazljivo sta sam dalje napisao), tako da , ovako kako iz ivukao iz cele price zvuci kako ti hoces da ga prikazes, ali ok, neljutim se pogotovo ne na ovakav tip provokacije
dalje imamo tvoju primedbu :
telesat:
Veruj , postoji veliki broj korisnika foruma koji bi hteli da nauce nesto od iskusnijih osoba iz stare garde, ta koda , kreni majstore, svi te slusamo, daj nam teoriju
pa dobro bre, hajde , budi bar malo korektan i stabilno razmisli i odgovori kada se zadnji put na ovom forumu pojavila rasprava koja je povezala teoriju i praksu i zainteresovala korisnije foruma ? sta ima lose da pokusam da te stimuliram da se izjasnis do kraja i da teoretski podkrepis tvrdnje ??? od napisanog zakljucio sam da imas iskustva i znanja , nista lose nisam mislio , koji vam je bre ljudi ????
pa jednostavno, klasa I je bila za izvoz , uglavnom Canada , ostalo se prodavalo ovde , bilo je i vracenih iz canade koje su isto ovde prodavale ( da negnajvim sada zasto, uglavnom, canadjani su polsli slike da antene ne zadovoljavaju nalet vetra koji je MZT deklarirao) i te su se antene prodavale ovde i bile stvarno ok, sve ostalo - uglavnom promasene rupe , greske u stancanju ...
e , jel sada vidis da nisam nista lose mislio ?
pozdrav,

Re: Antena od 3 metra i Astra 2d?