Vidi ovako, ako koristis dial up modem onda ima velike razlike u brzini...naime, operin download manager ne valja...ne moze da nastavi skidanje, vec krece iz pocetka, kao i to da nekad sam puca, veruj mi ja sam velika pristalica Opere i vec duze vreme je koristim tako da znam sta ti govorim...dakle ustedeces vreme sebi ako jednu stvar skidas jednom sa nekim download managerom, nego da tu istu stvar skidas nekoliko puta sa Operom...pored toga ja mislim da su malo brzi ti download manageri, s tim da postoji veliki problem podesiti da taj drugi manager preuzima skidanje...o tom je i bilo reci u nekim temama, ali ako te bude zanimalo uputicu te u to, ali otom potom...
pozdrav
PS.Posto se malo prica o Operi iskoristicu ovu temu da pitam jel neko koristi Operu 9 i da li zaista zahteva sp2?I molim vas nemojte mi davati one linkove sa readme fajlovima, bio sam tamo, nego me zanima da li u praksi moze devetka da zivi bez sp2?Ja kad sam instalirao onaj preview 2 izgledao mi je isti kao i ranije verzije...toliko, jos jednom, poz.
...and the silence of the lambs...