Imam zakupljeni site bol-brac.com i sad bi želio postavit hub za dc++ na subdomeni hub.bol-brac.com, dali je to moguče i kako bi to mogao napravit, šta treban da skinen, server je na linuxu
<?
$H="F";
echo $H . "ACKING";
?>
29.12.2005. u 09:53
BytEfLUSh Neven Pintarić Sombor
Član broj: 21153 Poruke: 5492 *.pat-pool.so.sbb.co.yu.
dali je to SSH pristup, ja to nemam na serveru, ali sam vidio da mnogi daju free, pa bi uradio redirect sa svog servera, možeš li mi malo objasnit ako nije problem kako to da izvedem jer sam nov u p2p vezi
Naravno da je moguce!
Trebas da skines program PtokaX za pravljenje huba , a zatim ga moras besplatno registrovati na sajtu www.no-ip.com
Nista nije tesko i nema puno mudrosti oko toga.
Ako nemas hosting onda ce ti hub raditi dokle ti je upaljen kompjuter :(
Moras naci na internetu jake skriptice protiv floodovanja huba jer su cesti napadi na hub pomocu Ruri_Ruri hub floodera.
Oni su veoma retki i jako se tesko nalaze.Evo vam link pa skinite floodere :))
ajde neko nek mi objasni kako se registruje na no-ip.com i kako i sta trebam da podesim na PtokaX i naravno neki free host gde bi mogao da ga okacim. A sto mi je totalno nejasno je kako to da mozes hostovati HUB??? Molim detaljno sve oko ovoga......... hvala!!!
08.03.2007. u 14:02
Deda_Mraz
Član broj: 29099 Poruke: 4094 *.static.beocity.net.
Na te free hostove kako se postavljaju hubovi pojma nemam niti sam upućen, ali ima X tema ovde o postavljanju hubova pa prevrti malo samo ovaj deo foruma i naćićeš sigurno 5-6 tema o toj tematici, poslužiće ti sigurno.