Lost nije Spilbergova serija. Lost je radio režiser serija Alias-a i Felisiti, a zove se J.J. Abrams. Ja drugu sezonu Lost-a očekujem na hrvatskoj NovaTV na Amosu, jer je ona otkupila i prvi serijal koji se davao do maja ove godine. Puštali su prvi serijal i švajcarci SF2, ali za drugi serijal još uvek nema najava ni na Hotbirdu niti na Astri (ne znam za ostale satelite).
Verovatno je BrownAcid mislio na onu SF seriju Spielberg-a, koja se davala na švajcarskom SF2 Hotbird, a zvala se Taken (sa engleskim audio-m) pre 2 meseca, ali je od tada nisam video nigde.
28.12.2005. u 13:09
cartmanlee cartmanlee Projektant/konzultant/...sve na ant Zagreb
Nije loš site, ali previše imaju raznoraznih top lista, favorite gluposti. Svi ti CNETovi siteovi su napravljeni na istom engineu, pa se na nekima izgubio smisao...
ali šta je, tu je...
Mozes ga gledati na Astri (na FOXu) u D plus paketu pod nazivom PERDIDOS. Ide
svakim radnim danom od 16 i 10 (ako se ne varam) i repriza je uvece oko deset.
TVNorge naravno ako imas karticu ako nemas onda torrent svaka epizoda poslje emitovanja u americi dan kasnje je na torentu i u HDTV kvalitetu.
Brzo se skida jer ima mnogo ljudi koji je skidaju.
Kontaktiraj nekog iz B-E Grupe i imaces sve hit serije u roku od par dana od dana izlaska na SAD televiziji....Izmedju njih i Lost sezonu 2...Upravo je aktuelna 12 epizoda...Nisam hteo da pominjem pun naziv grupe, ali ako te zanima kontaktiraj me na PM....