ko moze da mi pomogne da kupim total tv kartica so pretplata za godina dana za vo makedonija,
do sada niko ne znam ko prodava total tv vo makednonija,
puno pozdrava
Od juce nas je SBB obradovao sa jos oko 30-ak kanala od broja 220-250 , ali ja vas pitam da li je potrebno okretati antenu ka Astri i Hot birdu da bi se ti kanali pratili ?
PA ako imas monoblok od ttv-e koji je deljen u paketu sa antenom onda mozes da gledas kanale na dva satelita u zavisnosti kako ti je podesena antene 16e i 13e ili 16e i 19e, ako nemas taj monoblok onda moras da okreces antenu za te kanale ali ti je bolje da to ne radis
Prati im poraka na TotalTv i ke ti pratat ponuda od avstrija so cenite i nacinot na plakanje. Jas na vreme na toj nacin imam dobijeno ponuda od niv. (totaltv.tv)
Blagi: Nisam baš najbolje razumeo šta je to monoblok?
Meni ti kanali ne rade, odnosno rade kad pomerim antenu?
Radi se o LNB-u sa kojim hvatas Dve Satelitske pozicije bez pomeranja antene... kao gore napisano 19° i 16°e ili 16° i 13°e dakle hvatas Satelite izmedju kojih je odstojanje 3°.
Sport klub + na Totalu ima izuzetno los prijem tj. slicka non-stop secka i ne moze se normalno gledati - Da li je to kod mene ili i kod Vas je takva situacija
Pozdrav - Srdjan
Kod svih je sport klub + takav..slika secka..ton je uzasno los...Bilo bi dobro da ljudi iz Total tv-a malo vise obrate paznju na kvalitet kanala koje emituju putem satelita...Nije poenta samo ubaciti kanal u programsku ponudu...
civsi: Kod svih je sport klub + takav..slika secka..ton je uzasno los...Bilo bi dobro da ljudi iz Total tv-a malo vise obrate paznju na kvalitet kanala koje emituju putem satelita...Nije poenta samo ubaciti kanal u programsku ponudu...
Nisu krivi oni iz totala nego sam kanal.Jos uvek je u fazi testiranja.
>>FuCk tHe CoLa FuCk tHe PiCa aLL I nEeD iS sLjIvOvIcA<<
>> Dj Mad>>