Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

NOVI i zadnji Full AU od mene...

[es] :: BalkanSat :: NOVI i zadnji Full AU od mene...

Strane: 1 2

[ Pregleda: 1516 | Odgovora: 20 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gorski

icon NOVI i zadnji Full AU od mene...17.10.2002. u 09:00

Na ARHIVI... Uzivajte: dok vozi - vozi... Meni je dosta... Ne zamjerite, ali!

Vrijeme je da se zarade - pridruzite se lovu na VIA2 kljuceve na VKEYS forumu: BRUTE FORCE TEAM ce vam dati MK etc. kako ih zaradite trazeci... Pomazuci sebi pomoci cete jedni drugima... Tako i treba...
17.10.2002. u 09:00 

_ticco_
Fotelja ;)

Član broj: 1237

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...17.10.2002. u 09:23
nedaj bože da ti je zadnji (šta bi mi bestebe ) PS:_ticco_
Humax5400 + ToH HoT(x)
Gibertini 125 cm + SuperJack
lg vc-8606v
LG PLAZMA TV 42PC1R
PS:_ticco_
17.10.2002. u 09:23 

Ja sam
Stvarno Neznam
VanKufer

Član broj: 4819

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...17.10.2002. u 15:12
Nedo bog da je zadnji I sto kaze ticco STA BI MI BEZ TEBE.Sto se tice ovih AU kljuceva sto ih ovako brzo ukidaju ,ja mislim da su krivci svakojake budale koje uzimaju tvoje kljuceve i preve neke fajlove. I to uplodjavaju po hiljadu puta na dan po svim uplod centrima Npr:Gomel,Stakller.itd.
Ja samo hocu da kazem Gorane tebi hvala za sve ovo dosad ucinjeno za nas.
Pozdrav
17.10.2002. u 15:12 

boco
sarajevo

Član broj: 3785

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...17.10.2002. u 18:40
nedo bog ,gluho bilo
antena servis
17.10.2002. u 18:40 

Shome
povrsinski kop u rudniku mrkog uglja, poslije unaprij..
dream

Član broj: 3238

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...17.10.2002. u 19:49
***oteeee pa sta cemo sad bez 100% AU :-) ili je ovaj zadnji 100% :-)
DM7000S opremljen dobrim EMU-ima
17.10.2002. u 19:49 

prettyboybl

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...17.10.2002. u 22:08
Neko nekada (ne tako davno) rece da viasatu uopste nije do nekog tamo gorskog koji objavljuje njegove fajlove koji su zasticeni "neprobojnim" viaencryptom i da on ganja "vece" pirate!!! Ne mogu a da ne napisem: " rekao sam ti..." A vjerujem da ce se i mnogi sloziti samnom...
17.10.2002. u 22:08 

Al-kapone
Njemacka

Član broj: 1554

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 12:49
AUuuuuuuuuuu sta je stobom gorski nie valda stvarno ovaj tvoj zadnji AU

Poz Al-kapone
HUMAX IRCI-5400Z +CAM ToH 3.2
X-Cam 1.04
Fun Card - Fun_6in1_AT90S8515_V4.40 flash
MatrixCam Reloaded + Humax BTCI5900 +skyCrypt Modul
18.10.2002. u 12:49 

brod
Mirsad Katadzic
Svedska

Član broj: 1925

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 16:00
Zdravo!

Nedaj boze da je to zadnji AU od tebe gorski.

Pozdrav!
-brod
18.10.2002. u 16:00 

Shome
dream

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 18:27
sta ti to rece PB, nije valjda da ganjaju folk koji objavljuje filove???
18.10.2002. u 18:27 

mikinet500
to sam ja
zarjevazno

Član broj: 3951

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 20:32
Gorski hvala za pomoc i za ove filove koji su koliko toliko sluzili dobro.

Sto se tice pronalazenja kljuceva to cu morati prepustiti profesionalcima.
ne moze to svako.

E moracu te i ja pitat: A jel stvarno zadnji ili...?
18.10.2002. u 20:32 

Ja sam
Stvarno Neznam
VanKufer

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 21:34
Eh sad da mi neko objasni kako Goranov fil prije ovoga sad zadnjeg kod moga prijetelja radi i danas,stvarno ja sad nista nekontam .Kako?
Pozdrav
18.10.2002. u 21:34 

mikinet500
to sam ja
zarjevazno

Član broj: 3951

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 21:51
Radi li i ticket?

Ovaj novi kod mene otvara ticket ali nece ostale kanale na viasatu!
18.10.2002. u 21:51 

Ja sam
Stvarno Neznam
VanKufer

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...18.10.2002. u 22:17
Kod mene na ovome zadnjem radi sve i tiket i ostalo.Ali na onaj stari kod moga prijetelja radi sve,nekontam kako.
Pozdrav
18.10.2002. u 22:17 

deki965
CH

Član broj: 1543

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...19.10.2002. u 01:53
@gorski

Zivio majstore i nemoj vise, imas pravo.....Jest da si u Engleskoj ali je dosta toga da budes Robin Hud, da bi drugi imali direktne koristi od toga. Ovde u Svici ih ja znam zaista mnogo koji su prodavali tvoj fajl i garantovali 100% da ce da radi (primjera radi HRT) jos 100 godina. Posao (tj. hobi) koji radis, zaista radis vrhunski, ali ne daj da "lesinari" satelitske piraterije uzivaju u plodovima tvoga rada. Kako se meni cini Viasat zaista vraski radi na "razvaljivanju" dekriptovanih fajli i mislim da ovi ubijeni MK u zadnje vrijeme nisu ni malo slucajni. I nije tacno (kako neki misle) da "velike kuce" tipa Viasata ne ganjaju "male" pirate. Svi oni ulazu mnogo napora, da bi nekoga izveli pred sud, kaznili i pokazali ostalima sta sve moze da im se desi. Da se ne zalazi dublje u istoriju i pominje pokojni Tron, pomenuo bih samo covjeka pod pseudonimom Master CRD (ne znam ga licno, ali smo izmjenili prilican broj mailova) koji je gotovo dvije godine ubijao Premiere World AU fajlovima, CRD on-line generatorom za MOSC kartice, kao bukvarprocitanom 384 karticom samo par sedmica od njenog pojavljivanja. I sta sada kada im je pao u ruke....zatvor, a kuci zena i dijete koje jos nije ni prohodalo kako treba.....A za sta??????? Za slavu i poneki ne bas pametni hakerski rezon...BITI PRVI, BITI NAJBRZI I NAJBOLJI. Za male savjete i one malo vece treba biti tu, pomoci, ali ako nudis sve ovako na tanjiru niko nema ni zelje da bilo sta pokusa, testira i nauci. Pa i sam vidis koliko si samo puta napisao....PRETRAGA.....ljudi samo malo citajte,vecina bitnih stvari je i onako objasnjena izmedju 10 i 160 puta. Ali sto da citaju kada su uz programator od 100€ i kartice od 10€, uz minimalno kompjutersko i svo drugo znanje za samo dva minuta postali vlasnici kartice koja vrijedi mnogo,mnogo vise,uz samo jedinu misao koliko da traze za nju od nekih samo malo manje informisanih od njih samih........

Ne smatraj ovo nikakvom kritikom, za mene si licno u ovom poslu NEPREVAZIDJEN.....
19.10.2002. u 01:53 

Glava
In-D Bg-Ser

Član broj: 5051

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...19.10.2002. u 05:30
deki965
nasao si prave reci!!!!!
slazem se 100% sa svime sto si napisao,i samo se pitam dokle ce ovo sve moci ovako lako da prolazi,jer je ovo uhvatilo toliko zamaha da to ne moze da izadje na dobro!!!situacija je dosla do toga da svako ko ima zelju da dzabe gleda kodirane kanale moze to,samo ako hoce!!!takve stvari nikada nisu izasle na dobro ,pa nece ni ovaj put cini mi se,pa mi je razumljivo zasto GORSKI zeli pomalo da se povuce i posveti non public radu........

pozdrav

pravilo je da nema pravila,a ni to nije pravilo.....
19.10.2002. u 05:30 

gorski

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...21.10.2002. u 16:23
Citat:
prettyboybl:
Neko nekada (ne tako davno) rece da viasatu uopste nije do nekog tamo gorskog koji objavljuje njegove fajlove koji su zasticeni "neprobojnim" viaencryptom i da on ganja "vece" pirate!!!

Ne zelim nikakvu svadju, ali nisi fair i zato moram odgovoriti! Kao i obicno nece biti kratki, zajedljivi "sound-bite" komentar (tada bi ovo bilo jalovo prepucavanje u tvom stilu!!) nego pazljivo, argumentirano obrazlozenje moga stava, koga si ti totalno distorzirao!!! A ako ti je previse za citati onda ne pocinji... Ostani takav kakav si, dusevno-duhovno lijen, samo se onda ne prenemazi da si nekakav intelektualac... I necu biti kao ti i ne dati ti sansu da odgovoris, kao sto ti radis na SU, zatvarajuci teme kada se netko sa tobom argumentirano, a ne prepucavacki ne slaze! Ja napadam one koji se namjerace patrijarhalno-pokroviteljski, svisoka na novake ne dajuci im dovoljno prostora da se razvijaju, kao i one koji su bezobrazni i lijeni i cinicni, te eksploatatorski nastrojeni, NE i na one koji se ne slazu sa mnom ili napadaju nekoga, vec one koji pricaju bedastoce ili napadaju ljude krajnje neosnovano!!! Barem pokusavam biti principijelan. Dakle...

Ja sam, zahvaljujuci Swedovom naporu i ingenioznosti (samo sam malo na kraju pomogao) citao taj Viaencrypt malo prije tebe, a ti to i znas, stovise, pa se pitam cemu ova tvoja insinuacija, osim ako nije licno usmjerena(!!!), tako da ti meni o tome ne trebas soliti pamet... A i vasi "prvaci", koji su to onda objavljivali na vasem boardu, ne respektirajuci onoga tko je to objavio (i koji stoga ne zasluzuju nikakav respekt!!!), dobise info da je to moguce i kako se moze - upravo od Sweda, koji je spomenuo da nas dvojica to citamo vec neko vrijeme! Jos sam bio na SU kad je to bilo na dnevnom redu, tako da si "malo" neiskren ovdje, ne bi li me lakse mogao napasti... Nikad nisam to tvrdio, ali zasto ne bi ti tvrdio da ja to tvrdim, ako je tako lakse biti/izgledati pametan i nekoga napasti... Krajnje ne-fair!!! I za sve one koji znaju moju poziciju krajnje je ocito sto sa svim ovim kanis, a za one koji ju ne znaju - evo pravog objasnjenja!!!

Viasati ne mogu dopustiti da ovi nasi fileovi postanu "easy picking" za (small-time, bedaste) komercijalne pirate (prevarante u Viasat slucaju!), to sam tvrdio, AKO ti je stalo do istine... Mogao si o tome citati iz prve ruke, nego sto citas tendenciozne i krajnje pristrasne bucine bljuvotine o tome sto ja mislim...

To sto sam radio na Via AU, sa stanovista nas hobista, nije imalo nikakvog smisla? Prvi je file trajao vise od 3 mjeseca, a nijedan od kljuceva nije bio iz moje kartice, vec su svi VEC bili na netu, uz mala nuzna podesavanja, naravno... (Nasao sam ih kriptirane i ostavio takvima, postujuci zelje autora, za razliku od tvojih pajdasa!!!) Sada su Viasati potegli kampanju malo jace, pa ce se opet primiriti (to kosta!!!), pa ce opet netko izaci sa AU koji ce trajati par mjeseci... i tako redom, dok su god u sistemu koga mozemo.... A ako tvrde da sam ja uzrok njihovih nevolja onda obrati paznju, mozda nesto uspijes i nauciti....

Viasat su se amerikanizirali do panja, placaju ogromne novce za hollywoodska prava (i sportska prava takodjer), pa kad ne mogu namaci dovoljno profita za vlastite shareholders - ja i ljudi poput mene su laka meta, odn. zrtveno janje i nista vise!!! A ti to sve (sto pas s maslom ne bi...) progutas bez imalo vode i to wholesale... JOJ!!!! Ja uzrok njihovih nedaca??? Imaju u 3 manje zemlje vise od milion kucanstava koji su se pretplatili, njihovi su centri van tih zemalja da bi mogli prekidati programe sa reklamama, protiv zakona zemalja kojima su orijentirani i sl. Imaju strasno jake lobbyje gdje imaju pristup domovima kad i kako im se svidi, toliko su mocni, a onamo ih muci file pravljen za siromasne, entuzijaste i one van njihovog domena prodaje??? Super... Dobar im/ti argument...

Komercijalni Viasat hakeri ne zele imati nista sa mojim fileom, jer znaju da nece dugo i mrze cinjenicu da postoje javni AU fileovi (da nemas ti slucajno svoj sat business, pa te zakidam, sto li???)!!! Razmisli malo prije nego se opet ovako blamiras pred svima... Trebao bi malo da poradis na
svojoj "domacoj zadaci" prije nego opet pocnes tresti napamet...

A i ti stari argumenti (znamo od koga si ih se naslusao) vise nemaju nikakve valjanosti, posto se situacija silno promijenila!!! Time to re-think za vas elitiste-desnicare (u satelitskim terminima)... Taj umorni "same old same old" argument vise nema nikakvih osnova, nikakvih ozbiljnih uporista u realnosti!!! A i kao da citas, pa prezivas Viasat propagandu, bogati... Sramota! Da bas niakakav kriticki napor ne mozes poduzeti, a ovamo bi da budes intelektualac ciji bi argumenti trebali biti "ozbiljni"... O, joj, joj...

Tko misli da je Viasatova muka gotova/sredjena/nestala kada ja i ljudi poput mene prestanu praviti fileove - mislim da su van pameti... Siromasni ce i dalje prziti kartice sa operativnim kljucevima, mozda ce kupiti minimum paket, da se pokriju, a otvoriti sve sa piratskom karticom. Entuzijasti se ne mogu ugasiti bas kao ni silni siteovi sa operativnim kljucevima - osim sa zbiljski postojecom mrak verzijom totalitarizma a la Orwell/Huxley/Hitler/Staljin...

Sta im preostaje? Ono sto znamo da vec rade: prelazak na sigurnije sisteme enkripcije, a mi se nastavljamo "igrati igru" sa svima njima... Tko su svi? Ostali interesi u businessu: drugi operateri, drugi proizvodjaci sistema enkripcije, proizvodjaci opreme raznih vrsta, kao i provideri kojima se vise isplati da budu hakirani nego da ostanu nedostupni mnogima koji onda donose vise love nazad u kasicu, da se o nasim genijalcima (Sidd, Strsh, Denny, Top Secret, Threat, Mickey etc. etc. etc.) koji jedva cekaju neki izazov i ne prica...

Stvari nisu tako zdravorazumske kakvima ih ti zelis ispostaviti da bi lakse napadao druge pokusavajuci sebe ispostaviti kao nekakav autoritet: u pitanjima satelitske enkripcije i sl. ti svakako znas vise od mene (nikad nisam ni tvrdio da sam nekakav silni znalac - UPRAVO OBRATNO I TO STALNO PONAVLJAM!!!), ali te u stvarima vezanim za nacin funkcioniranja drustva mogu uputiti na literaturu!!! Tako da se neke stvari ne brkaju!! Nisam se ja NIKADA napuhavao nego TI zelis figurirati kao svestrani autoritet!!! Tako je svojevremeno Staljin bio neprikosnoveni autoritet u SVEMU bez obzira da li je na tome radio/to studirao/bio ikakav "ekspert" u tom podrucju!!! Za razliku od tebe ja znam koliko ne znam u nekom podrucju i ne guram se gdje mi nije mjesto!!!

On a personal note: steta, PB, posto si na pocetku naseg net-poznanstva bio jedan od pristojnijih momaka... Kao takvoga sam te preporucivao ljudima... Sad se moram ispricati istim tim momcima. Pricaju mi kako nemas pristojnosti niti uzvratiti poziv ili email... Sta se to desilo sa tobom?

=====================================================

Hvala svima koji su ( i ce) sa mnom/nama dijelili svoje znanje/info/razumijevanje nacina pravljenja fileova!!! Nikamo ne bismo stigli da nema povratne informacije od ljudi koji su takodjer ovako poceli - samo sto su neki zaboravili da su imali strpljive ucitelje koji su im pomogli da naprave svoje prve korake, koji su ih ohrabrivali, pomagali, upucivali, pa se sada napuhavaju kao da nikome nista ne duguju... Nadam se da sam od njih pokupio upravo taj generalni stav da se treba nazad vratiti i isto uciniti - tako smo bolji, jaci... A sad je vrijeme da se prepusti drugima koji time kroz besane noci zele gnjaviti mozak, oci i kicmu ispred PCja...

Mrga, Rale, Swed, Krimi, Duwgati, Ididndoit, Polar Bear i drugi su mi puno pomogli da razumijem vise (iako nisam jako daleko odmakao, posto sam si postavio odredjene limite sto se tice ovoga [ipak samo] hobbyja - tj. moje dosadasnje, a i daljnje obrazovanje je u humanistickim, ne tehnickim znanostima, pa mi se nije ispocetka studiralo... )!!! Neki fini momci su podijelili/pokazali dobru volju da sa mnom dijele fileove, "cake" i da generalno pomognu kad su mogli - da vas sve ne nabrajam, ima vas dosta i znate vi tko ste, pa ne treba bas poimence, a i ima velike sanse da ponekog i zaboravim, a to ne volim, tj. biti ne-fair, pa HVALA SVIMA OD SRCA!!!

Kako netko rece (deki?) vrijeme da se posveti drugom tipu rada na hobbyju.

Svako dobro!!!
21.10.2002. u 16:23 

Shome
dream

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...22.10.2002. u 18:04
Postovanje i PB i gorskom!!!

Mislim da ovakva prepucavanja ne pripadaju ovakvom mjestu, ovo je, naime SAT-Forum, a ne joj mama ovaj mi je rekao ovo, a ja sam njemu ono itd. to moze ici u nedogled....

Nije lijepo citati ovakve stvari
Jos jednom postovanje obadvojici
22.10.2002. u 18:04 

prettyboybl

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...22.10.2002. u 23:41
@Gorski ili @Freedom Inc. ili kako se jos predstavljas...

Prije svega hocu da ti se zahvalim sto nisi zatvorio temu. Ipak to je posteno od tebe,ali bice i posteno od mene pa cu se truditi da ne duzim, sto nije u obrnutom slucaj.Naravno da nezelim svadju ali jednostavno sam ti rekao tj. molio te da se malo smiris sa ViaAu by Gorski i onda je doslo do svega ovoga...

Kao i obicno nece biti kratki, zajedljivi "sound-bite" komentar
- e vidis ja cu kratko samo sa cinjenicama bez kojekakvih nebuloza i vracanja u doba Staljina & Co.???

A ako ti je previse za citati onda ne pocinji... Ostani takav kakav si, dusevno-duhovno lijen
-Pa jest previse za ovaku glupu temu ali evo ipak cu se potrudit

koji je spomenuo da nas dvojica to citamo vec neko vrijeme
-A sta imas citati kad je algo vec napisan u samom programu i uz samo malo igranja sa public viaencryptom mozes doci do kljuceva. Ne treba ti NISTA ,pazi ovo, NISTA osim viaencrypta public da bi ga razbio. Cak ti ne treba ni nekakvo znanje dovoljno je samo da znas pomjerati misa i kliktati po njemu!!! Ali ostatak price ti prepustam @maky-ju jer je ti je on duznik zato sto si njega uvrijedio ovim konstatacijama a vidjet ces i zasto. Cestitam upravo si se zakacio sa jos jednim covjekom a da to nisi ni znao...

da nemas ti slucajno svoj sat business, pa te zakidam, sto li???)!!! Razmisli malo prije nego se opet ovako blamiras pred svima...
-Da evo bas me zena pita sto cemo sutra jesti i proklinje nekog Gorskog jer nam je opao posao zbog njega, a djeca placu hoce da sebi kupe cokoladu LOOOL

Trebao bi malo da poradis na svojoj "domacoj zadaci" prije nego opet pocnes tresti napamet...
-Pa evo odvojio sam za tebe citavih deset minuta i nadam se da ces ih cijeniti jer moje je vrijeme novac.

nikad nisam ni tvrdio da sam nekakav silni znalac - UPRAVO OBRATNO I TO STALNO PONAVLJAM!!
-Nisam ni ja! ne znam gdje si samo to procitao,ali mi ipak nece niko ni soliti pamet i pricati kojesta. To ne dam nikom svom iz porodice a pogotovo tebi!!!

Tako je svojevremeno Staljin bio neprikosnoveni autoritet u SVEMU
-Eh gdje su ta vremena... "PRVI RED STRELJOT" i gotovo

Za razliku od tebe ja znam koliko ne znam u nekom podrucju i ne guram se gdje mi nije mjesto!!!
-A hajde reci ti meni gdje si vidio moj nick na forumu za kukicanje i heklanje? To stvaaaaaarno ne znam niti me privlaci

steta, PB, posto si na pocetku naseg net-poznanstva bio jedan od pristojnijih momaka...
-I dalje sam samo sto ti to ne vidis...

Pricaju mi kako nemas pristojnosti niti uzvratiti poziv ili email... Sta se to desilo sa tobom?
-trenutno stanje inbox-a je 172 nova maila puta pet inbox-a pa ti razmisli kako da se svima javim i to u periodu od 22:00 do 03:00 !!! I meni je kao i tebi ovo hobi i ja imam svoj glavni posao od kojeg zivim i koji nema veze sa SATV (ali nisam ni kuhar he,he). A naravno da ne ogovaram na poruke tipa "daj mi AU za HRT" (pazi, tacno ovako, "daj mi" ni zdravo, ni molim te ni hvala... Naravno da na to ne odgovaram niti cu ikada!!! Ali u principu ja ni ne saljem au filove (za to si ti majstor i svaka ti cast!)
A telefonski poziv? heh da si bio jucer kad sam covjeku sat vremena objasnjavao kako da upise loader u samsunga preko jtag-a, a prije toga sam mu poslao desetak mailova gdje je sve objasnjeno!!! I kada su svi rekli da im donese i plati pa ce oni to uraditi ja sam imao strpljenja pa mu sve fino objasnio iako sam bio na poslu i tad zaradjivao za zivot! A prije dva dana sam 45 minuta objasnjavao jednoj zeni kako da podesi nokiu da bi gledala pink+. Iako nemam pojma odakle joj moj broj niti sam ikada cuo za nju ja sam joj pomogao kao i mnogima prije nje i bogami pomagacu i u buduce... Heh covjece pa uho mi svijetli u mraku od zracenja ovog mobitela!!! Nadam se da ces me posjetiti u bolnici ako dobijem tumor na mozgu pa budem lezao. Onda cemo se nas dvojica fino ispricati i reci sve sto nam lezi na srcu... Vidjet ces da nisam ni 10% onoga za sta me smatras ali nema veze ja se ne ljutim Onda cemo moci razbaciti jednu partiju strikanja,heklanja i ostalog ili da se bacimo na viaencrypt? Sta ti mislis?

I jos nesto! Hajde sad za kraj reci POSTENO,ali pazi STVARNO POSTENO!!! Gdje sam ja tebe u svom odgovoru uvrijedio i okarakterisao te kojekakvim imenima i dao ti nekakve epitete?? Ako ipak jesam i navedes ih ja ti se ovim putem IZVINJAVAM!!! A da vidim sad tvoj odgovor? Da li ce biti izvinjenje i smirivanje situacije ili opet trokilometarski post pun uvreda i ostalih nedolicnih stvari???

Uh bas sam oduzio! Necu vise! Ostaj mi zdravo i zelim ti jos puuuuno viaau by gorsky file-ova ,ali ovaj put (pazi) ZA LICNU UPOTREBU i upotrebu prijatelja oko tebe.

P.S.
ZIVIO DRUG STALJIN I KOMUNISTICKA PARTIJA! ZIVIO NKVD I KGB!
LOOOOOL

@shome prijatelju nece vise obecavam ti Ako opet budu ovakvi postovi na forumu na njih vise ne odgovaram,ali zato odgovaram na sve razumne i pristojne postove i mailove u kojima se moli za pomoc i savjet...
22.10.2002. u 23:41 

m4ky

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...22.10.2002. u 23:42
@GORSKI

Procitaj gorane jos jednom ono sto je deki napisao i razmisli. Na to se nisi osvrnuo???
EEE ali kad PB pise onda je to druga prica jel da...
A nikad niko nije rekao da ne znas iako ti to uvijek spominjes. Ali ono sto znas uvijek stavljas u zid obrane na bilo koju primjedbu, sto , isto kao i kilometarski postovi o nicemu ljude iritiraju.
A ako dijelimo znanje onda lijepo reci ljudima kako se vi*ncr*pt decriptira bez pomoci, scrypti i prijatelja itd:

Kao sto se zna da svaki algoritam ima svoj pocetak i kraj (...)
Na moderatoru je hoce li ovo podijeliti s vama ili ce isto brisati.
Dovidenja

[Ovu poruku je menjao m4ky dana 23.10.2002. u 01:58 GMT]

=> UPRAVO TAKO: NEPOSTOVANJE KOLEGE AUTORA I NJEGOVIH ZELJA NIJE BAS POZELJAN I KOLEGIJALAN STAV!!! SVAKAKO NIJE ZA PREPORUCITI, NITI DJECICU TAKO PODUCITI... veseljak...

[Ovu poruku je menjao gorski dana 23.10.2002. u 03:31 GMT]
22.10.2002. u 23:42 

prettyboybl

icon Re: NOVI i zadnji Full AU od mene...22.10.2002. u 23:46
Uuuuuuuu nisam ni znao da ce ovako velik ispasti ne znam sta mi bi...
22.10.2002. u 23:46 

[es] :: BalkanSat :: NOVI i zadnji Full AU od mene...

Strane: 1 2

[ Pregleda: 1516 | Odgovora: 20 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.