|
zasto_pa_zato Alija Medi Visoko
Član broj: 76636 Poruke: 2 *.pppoe991.bih.net.ba.
|
Eh ovako na HUB sam prikljucio ADSL modem, a onda sam napravio konekciju na compu koji mi je Default Getaway za ostale compove u mrezi, ta konekcija je "Connect using broadband connection that requires a username and password"(posto se radi o ADSLmax konekciji), a onda sam u propertiesima ove gore navedene konekcije stavio opciju "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection" na enabled(znaci stoji kvakica pored ove opcije), i onda na svim racunarima u mrezi poslije konektovanja na Internet preko ove konekcije stvori se nova konekcija BIHnet on SERVER(BIHnet zato sto sam to stavio kao ISP name, a SERVER zato sto se tako zove comp koji je Default Getaway) i ta konekcija "BIHnet on SERVER" je kako pise Connected, eh sada bi valjda trebalo da sve uredno radi, ali nijedna stranica nece da se otvori i pise "Check your computer for Internet Connection"(ili tako nekako), na serveru sve stranice uredno otvara, i jos da napomenem da je LAN uredno radi i sada a i prije nego sto sam ovo pokusao(znaci LAN bez internet konekcije).
P.S. U dnu IE-a pise "DNS server problem"
Duboko se zahvaljujem na bilo kakvoj pomoci.
|
| 05.12.2005. u 22:06 |
| |
|
Milan Andjelkovic System Engineer, YUnet International Beograd
Administrator Član broj: 4476 Poruke: 3279 80.93.240.*
Jabber: mangel@elitesecuirty.org ICQ: 289618701 Sajt: www.linkedin.com/in/milan..
|
Pogledaj TOP temu, a možda ti i ova tema bude od koristi.
ex. mangel
"Sišla je stepeništem kao klavirom."
Stay in the house...
OV SM
LA PK
|
| 05.12.2005. u 22:16 |
| |
|
zasto_pa_zato Alija Medi Visoko
Član broj: 76636 Poruke: 2 *.pppoe318.bih.net.ba.
|
Bas mi i nije pomoglo.
|
| 05.12.2005. u 23:03 |
| |